35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
24.3.13 19:07

Ahoj holky,
v srpnu mi bude 35 a v lednu jsem porodila holčičku, moje první dítě. Chci si jí užít a ne se hnát kvůli věku hned do dalšího dítěte :? je super, že tady čtu, že máte mimča i po čtyřicítce! Zvedlo mi to náladu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.3.13 16:04

Ahojky Maminky, mě je 36 ted v Unoru :) mám 6 měsíční holčičku -máme a 5 letého chlapečka Tadeáška. Je tu někdo z Ustí nebo s Mostu a okolí jsem z Mostu :potlesk: :srdce: Maminky honem sem kdo si chce povídat i o duchovno a ezoterice je to její koníček je to muj nejmilejší koníček:-)Mari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.3.13 16:06

:srdce: :srdce: moc gratuluji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.3.13 21:17

Ahoj,
já si pořídila Kačenku v 36 letech jako prvorodička a nepřipadalo mi, že jsem stará :-(. Dnes už není 50 jako byl věk 50 za našich babiček ;-). Určitě jdi do toho. Mě je teď 37 a taky jsme kapitolu druhé dítě ještě neuzavřeli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
25.4.13 20:36

Tak a my máme po všech výsledcích několika utz a odběru krve povoleno, ale jen mono :) :) :) :) jen teda mám být s nervy v klidu (ohledně ms) a počítat s tím, že to bude chtít nejspíš čas, ale jinak vše ok.sice mi klesla štítka ale pořád je to v normě takže kontrola jen pro jistotu na endokrinologii příští týden. pokud se nezadaří do srpna tak to budem řešit nemocnicí tou hysteroskopií jestli tam přeci jen něco není, utz tam nic nenašel.
no ještě dodám sladká nevědomost neplánovaného těhu. tohle plánované už je a ještě bude o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.13 14:06

Ahoj, můžu se k vám do skupiny přidat? Je mi 38 a mám 10 m chlapečka. Jsem strašně ráda, že ho mám a vůbec se necítím nějak „přezrálá“. Dokonce jsem čekala, že v jako ke starší prvoroičce ke mně budou přistupovat doktoři tak nějak s obavama a to jsem se spletla. Brali mě všude jak třeba „30“, když jsem sama zmínila obavy z porodu v „tomhle věku“, doktor koukal a říkal " vám není ještě ani 40". Tak mě to povzbuzovalo a taky těhu i porod byly celkem v pohodě. Tak tak nějak ve skrytu duše doufám ještě v jedno mimčo, ale to už by asi byl zázrak :think: ale moc ráda čtu když to někomu vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
26.5.13 19:52

Gratuluju k chlapečkovi a přidat se můžeš, ale sama vidíš, že teď na jaře to tu moc neletí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
26.5.13 20:18

@Pehule - vítej a gratuluji.
@monalka - jak se vede, mamino? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
26.5.13 21:07

@hankamisa Já si užívám každý den s naší Áňou :D a ikdyž někdy večer „padám na hubu“ jsem šťastná, že ji slyším tiše oddychovat z postýlky :oops: Myslela jsem, že mi bude líto, že už není miminečko, ale je to nádhera sledovat jak se učí nové věci, jak je mazaná a jak nás má všechny v hrsti :mrgreen: Je super, že jsi v pořádku, určitě je těžké se nestresovat :think: hele ale zase -kdy jindy si užít tolik nechráněnýho sexu jako při snažení se o mimi :mrgreen: :lol: Já spíš teď řeším opačný problém, nechci prášky a před 2 měsícema jsem i úplně ukončila kojení, takže ochrana je na manželovi… :oops: no nic :mrgreen: krásný večer :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
26.5.13 21:11

@Pehule vítej mezi námi a gratulujeme. Taky jsem se ptalal doktora v 36,jestli nejsem stará a bylo mi řečeno, že tu má maminky i 42leté. Mě bude za měsíc 39 a Kájinka měla včera rok :kytka:.Jsme šťastní, že ji máme, je to naše sluníčko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
26.5.13 21:21

@monalka - no ono se od posledního příspěvku hodně změnilo, bohužel k horšímu. takže mě čeká v lepším případě boj s přírodou, v horším hormony, které ale nechci. no o manžovi a sexu v potřebnou dobu ani raději nemluvím. :cert:
@cvrcek 1906 - jé tak to je karolínka přesně o 34l mladší. :) vše nejlepší :kytka:. koukám, že máš 15l holčičnu. co u vás dělá puberta? synovi je taky 15l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
26.5.13 21:24

@ivulinaM Jen jsem tě chtěla pozdravit, když už jsem tady :hug: Jak se ti daří?
Doufám, že jste v pohodě a v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.13 21:30

@cvrcek 1906 děkuju a Karolínce dodatečně hodně štěstí a radosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
26.5.13 21:39

@hankamisa no o pubertě mi ani nemluv, hrůůůůůza!! :cert: Opravdu někdy na blázinec. Odmlouvání, drzá je, neposlouchá. Už se stalo, že i odešla spát i přes zákaz ke kamarádce. No děs běs. Pořád čekám, kdy to skončí a doufám, že pak z ní bude normální holka. A jak syn? Je puberta u kluka mírnější než u holky? Nás to ještě čeká se synem. Letos mu bude 11.
taky všechno nej nej nej :kytka: :kytka:

@Pehule děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.13 21:43

@hankamisa Ahoj, děkuju za přivítání. Držím ti palce, já jsem si taky myslela, že to bude boj proti přírodě, ale během 3měs. se zdařilo. Já sem si říkala že to nesmím moc řešit ale to je blbost, to prostě nejde když to tak moc chceš. Tak jsem se pozorovala, stresovala kdy můžem a kdy ne 8) testovala sem furt, ádný teploty sem teda neměřila, ale jinak fakt stres. A ještě k tomu furt okolí tlačilo že už nestíhám :pocitac: to víš, je to první. No nervy velký a i tak se povedlo. Jestli to má vyjít tak to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny