Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zatímco jinde jsou spíš stížnosti, tohle by mělo být místo, kde se budou scházet nápady a tipy í jak být lepší chlap, nebo naprosto obecně, co se dá vylepšit.
Od poličky v autě přes tipy na dárky až třeba po vlastní manikuru. ![]()
A samozřejmě komentáře k tomu. ![]()
Příspěvek upraven 18.08.26 v 14:48
Tak třeba: Vedro…
Existují šátky, které mají zašitý hydrogel. Namočíte je do vody a necháte nasáknout. Když si ho pak dáte kolem krku, voda odpařováním chladí. Lze například ale i omotat kolem hlavy, klobouku…
Příspěvek upraven 10.08.26 v 12:20
Být lepší v čem?
Asi dát si pár sezení na terapii ohledně způsobu jakým chlap komunikuje s partnerkou, s dětma, s rodiči. Tam se skoro vždycky dá něco zlepšit.
Druhej hack je nepřestat na sobě makat, ať už jde o sport, práci, vzdělání.
Třetí hack je být hodnej a velkorysej.
Čtvrtý hack je nebýt koko*t ![]()
@M_Vladim píše: Více
Větu " Lze například ale i omotat kolem hlavy, klobouku…"
Navrhu nahradit větou
„a nezanechává na ženském krčku stopy“ ![]()
Kupujete sluneční brýle? Na některých najdete označení „Polarized“. To omezuje odlesky a tedy vylepší obraz, protože to sníží oslnění.
Našli jste za dobrou cenu v krámu, který nebudí důvěru? Na rozdíl od UV filtru se tohle dá docela snadno ověřit. Najděte lesklou plochu, například sklo na prodejním pultu, výklad… Když se přes jednu čočku podíváte a sklo je opravdu polarizované, bude se odraz, při otáčení brýlemi zjasňovat a ztmavovat.
Není tam odrazná plocha? Vezměte dva kusy brýlý a dejte je za sebe. Zase otáčejte s efekt má být stejný.
![]()
Příspěvek upraven 10.08.26 v 11:17
To mám. Skvělý pro ženský s menopauzou proti návalům pocení. Bez toho bych nepřežila.
Bodla vás včela, nebo kousnul komár a nemáte Fenistyl? Anebo děcko hodně řve?
Kdybyste náhodou měli mast na hemeroidy, jako třeba Faktu, použijte jí. Že fuj?
Samozřejmě čistou mast…vysvětlím:
Masti obsahují povrchové anestetikum. Sice se zázrak nestane, ale výrazně to omezuje svědění. ![]()
Druhou složkou je antiseptikum, dezinfekce. To pomůže jak kvůli vlastnímu bodnutí, tak když už se rozškábete. ![]()
Zadruhé: Je dobré s sebou mít tablety vápníku. Omezí to reakci, dokonce to může rozhodnout i v hraničním případě, když je někdo alergik. Dvě tablety zaberou opravdu málo místa a ani děcko se jimi neotráví, kdyby je omylem snědlo. ![]()
Včera mě štíply tři vosy (postupně), mně pomáhá propolisová tinktura.
Ale budu muset pořídit nějaké antihistaminikum nebo calcium do batohu, jestli to bude takhle pokračovat ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Můžeš sem hodit pár promptů jako tip. ![]()
@free333 píše: Více
Teď jsou jak zběsilý, sfině jedny zákeřný…
@marcellia píše: Více
Byly jak šílené, nijak je neodháním, nevšímám si jich, asi nějaké útočné období nebo byly ožralé z kelímků od piva, nevím…
Každopádně jestli tam (k vodě) pojedeme zase o víkendu, vezmu si všechno, co si koupíme, na deku, u toho bistra už nemám odvahu sedět ![]()
@marcellia píše: Více
Je jich hodně, lezou mi po rukou a tak, ale letos jsem zatím bez žihadla… (klepu)
Sám z reakci vidíš, že jakákoliv snaha zavděčit se ženě, je předem odsouzena k nezdaru.