Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
A jak tě to zlepší jako chlapa, když si dáš hydrogel za krk? ![]()
@Fee-bee píše: Více
To je fakt super užitečný komentář vystihující téma! ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Zkus ukecávat zrcadlo, to bude pro tebe zábava tak akorát.
![]()
Nevidím tu od tebe nikdy ani žibec něčeho, co by někomu někdy nějak pomohlo.
![]()
Nikdo mi nedonutí uznat, že kulička je hranatá. ![]()
Příspěvek upraven 19.08.26 v 07:56
Dobíjí vám blbě telefon?
Problém může být daleko jednodušší, než vypadá. Vypněte ho. Vezměte malou jehlu a podívejte se do otvoru konektoru. Velmi často je to prostě tím, že se tam, díky nošení v kapse, natlačí chuchvalec vláken. Vyjmutí jehlou… a je po problému (a ano, může to být i v kabelu
).
@Velryba černá píše: Více
Beru to tak, že když to sem píšeš, tak se to týká i něčeho v tomhle vláknu.
Jinak by to bylo jinde, nebo SZ.
@M_Vladim píše: Více
Tohle dělám běžně, třeba v případě dítěte tam najdu i malý kousek párku, apod. ![]()
Zchladí mě to, když mě rozpaluje nadměrný výskyt poloodhalených žen a dívek… ![]()
@Velryba černá píše: Více
To je fajn, když nesttihneš nakoupit, dojdeš domů a lednička prázdná… Prošťouráš rodině telefony, vydoluješ tři špekáčky, dva kuřízky, půlku hambáče a pár kousků pizzy, večeře zajištěna, rodina zachráněna… ![]()
@bse.pedro píše: Více
U nás dítě tvrdilo s pevnými rovnátky, že po jídle má za dráty ještě na přidání ![]()
@bse.pedro píše: Více
A zchlazenej chlap je lepší chlap? Asi jsem nepochopila, o čem má ta diskuze být. Nebo když si vyndáš chuchvalec vláken z otvoru pro nabíječku… ![]()
Tak jsem se schválně vrátila k úvodnímu příspěvku a je tam doslova „tohle by mělo být místo, kde se budou scházet nápady a tipy jak být lepší chlap“. A to mi s hydrogelem, vyšťouraným chuchvalcema ani mastí na hemeroidy nějak moc nedává smysl. Nebo už máte nakoupíno a po pár kuželkách se do toho taky dostanu? ![]()
No ten hack s kleštičkama na řasy, balónkem, brčkem a manykýrou tu není.
![]()
To bude jinde. ![]()