Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já myslel, že tu budou třeba tipy jak být lepší milenec! A von hadr na krk či klobouk
@Veselej kluk píše: Více
Klidně to sem i dej. Nakonec, jeden tu je - jak nemít ani po odpoledni ve 40° smradlavé trencle od posledních kapek.
No a jistě, když je jeden na ostro, supluje to chybějící vrstvu, lze lepit i do té jediné, co ještě zbyla
. K lepšímu uchycení se dá použít oboustranná lepící páska. ![]()
Plus - hodně chlapů po chvilce vzrušení „cintá“
…
. V anglofonní literatuře precum. Zkuste vymyslet český ekvivalent - mě se tenhle moc nelíbí, protože to vlastně není… Je to především z bulbokavernosních žláz.
… No a pokud k výstřiku..ehm… dojde předčasně, taky to je pak menší neštěstí.
![]()
Příspěvek upraven 18.08.26 v 10:34
Ten chladicí šátek jsem pořídil tady:
https://www.pod7kilo.cz/
Mají tam zajímavé věci.
Nechci být ošklivá, ale jak pozuruju zdejší pánské osazenstvo, největším „hackem“ a afrodisiakem je nepsát na emimino…
Je to tu skvělý komunikační trenink pro dialog s těmi, co se podobají jedné z těch tří.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Ty bláho, tam je věcí. Zamilovala jsem se do křesadla a pidi deštníku
Ale ten šátek tam nevidím ![]()
@syslomil píše: Více
jestli jsi z Prahy, tak na ulici Milady Horákové na P7 mají obchod a kdyžtak ho mají za stovku v Alze ten malý, který na ochlazení krku a hlavy stačí…
@Veselej kluk píše: Více
Já si myslela, že si tady chlapi budou radit pitominy jako „ne znamená ano, myslí si opak toho, co říká, sklápějte hajzlprkýnko“ apod. Já jsem s obsahem diskuze spokojená ![]()
Chceš slyšet tajemství? I někteří zdejší uživatelé, tedy muži, vnímají zdejší uživatele, tedy muže a sami sebe, za poněkud patologický vzorek.
![]()
@syslomil píše: Více
Omlouvám se, asi už vyprodáno… vedra. ![]()
Oni snad zas doplní.
@Velryba černá píše: Více
Proč ne. ![]()
Pamatuju doby, kdy byli třeba muži, používající dezodoranty, považování za nenormální.
Ale to asi není k tématu.
![]()
Příspěvek upraven 18.08.26 v 14:03
Jo, tvoje sebereflexe, to je něco neuvěřitelného ![]()
Ale zase realita ti nastavuje zrcadlo dobře, tím jsem si jistá. A ne, puritáni za to fakt nemůžou.