35 a víc
- Otevřená skupina
Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (40)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@cvrcek 1906 -no když to čtu tak koukám, že jako bych četla sebe. takže stejný jak u vás.
jé 11 tak to jsme tak nějak s pubertou pomalu začínaly.
no já doufám, že to letos vygraduje a příští rok, že bude klidnější i díky jiné škole. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pehule - no tak to na to mám ještě měsíc, jestli mám stihnout ty tři. no obávám se, že to nestíhám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hankamisa taky doufáme, že se změnou školy, se mladá trochu zklidní, nastupuje na střední k manželovi, takže ji stále budeme mít trochu pod dohledem. Psycholog nám nedoporučil internát a odchod z domova. Stále se dá snadno ovlivnit jinýma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monalka Dík za přivítání. Já teda trošku lituju, že z miminka v peřince mám tak rychle neposedu a teď už i nepostoju
Ale taky jak píšeš si každý den užívám co už umí a jak objevuje svět. Navíc mám štěsti že je stašnej pohodář a neprudič, tak já si docela užívám „dovolenou“
Vy tady všichni už máte víc dětí, tak to je asi jinej šrumec. Nebo je tu někdo s prvním miminem v tomhle zralejším věku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hankamisa Dej na mě, to vyjde! Vyprdni se na rady jako žádnej stres, nemyslet na to a podobně. Kup si femibion, spočítej kdy by to mělo být nejpříhodnější
a je to teda bude to
Moc ti to přeju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pehule -
no když ono to se mnou není tak jednoduchý. ted jsem měla první ms jen špinění, nízkou sliznici, nedorustaj folíky a anoovulák. min. cyklus po vyvoláv. sice ovu byla ale s nízkou sliznicí stejně k ničemu. jsem po vysazení antiny stále spící tělo.
.chce to čas. ted mám dostat ms tak uvidím jestli bude a v jakém rozsahu. uvidíme za 2m když tak mi dá hormony na podporu, ale těm se bráním.
stresu mám poslední dobou víc než dost. ![]()
@cvrcek 1906 - no tak náš se sice ovlivnit nedá ale i tak bych ho nikam na intr poslat nemohla.bez dohledu by skončil nevím jak. rozhodně bez školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pehule - ahoj
Neboj, taky mám jen jedno mimi (zatím). Té naší cácorce je rok a 5 měsíců a vydá tak za 3 chlapečky současně
Sice to je zlatíčko, ale dost živé. No a teď jsem v pátém měsíci těhu (má to být opět holčička, i když já si pořád myslím, že to bude kluk
), tak pevně doufám, že bude trochu klidnější - jo a za měsíc mi bude 38 ![]()
Monalka - čauko, mám se celkem fajn, těhotenství pokračuje podle plánu, Dani roste jak z vody a přítel se chystá na druhou operaci s kolenem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hankamisa Aha, no HA dokáže tělo rozhodit. Tak uvidíš, třeba tě tělo překvapí. A ty hormony, no já potom co jsem začla číst tady některé diskuse, už mi přijde že je to skoro běžný pomoct tomu tak. Já jsem v těhu neznala emimino, nic moc sem nehledala, tak trochu sladka nevědomost. Teď popravdě trochu uvažuju, že kdybych to tak do roka až dvou zkusila znovu, tak možná i na hormony dojde. No uvidíme. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivulinaM Jé, tak velká gratulace k druhému těhu
Já jsem taky chtěla holčičku, vždycky sem si myslela, že budu mít holčičku a mám kluka a jsem samozřejmě mega ráda. Mně už ve 14tt řekli že to bude kluk, a to sem měla kulatý břicho a většina tipovala holku. Ale mám chlapečka vždycky říkám za odměnu, je už od narození moc hodný, doufám že mu to vydrží do 18 myslím let
já sem měla těhu celkem v poho, jediný blbý že sem přibrala 27kg
no strašný, já byla jak tank, před těhu 56 kg a pak tohle. Ještě mi asi 8kg drží, no není to sranda dát dolu. A jak se tobě těhulí? Třeba i když to srovnáš s prvním? A proč myslíš že to bude kluk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pehule já u všech těhu nabrala okolo 20,při prvním to šlo všechno rychle dolů, u druhého zůstaaly 3 kg a teď hrůza. Zůstalo okolo 10 kg, před měsícem jsem dala dolů 6 kg a zbývá mi asi ještě 5,abych byla spokojená. Dost je to na břiše. Jako bych byla ve 3mt.Ale v tomhle věku se to už shazuje hůř.
jinak já mám opačný problém. Já už ze zdravotních důvodů otěhotnět nesmím, ne že bych chtěla 4 dítko. Ale u tohoto posledního těhotenství mi rupla jizva po císaři, druhé těhu se synem, a já musela na akutní císař. Malá šla o měsíc a 2 dny dříve než měla. Takže mi už další těhotenství nedoporučují a až přestanu kojit, mám jít na přerušení vejcovodů. Tělísko nemůžu a HA mi teĎ nedělá dobře, ani ji kvůli kojení nemůžu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivulinaM to já bych ráda holčičku, ale manža chce kluka, tak čekám kluka ![]()
jinak holky neplašte kvuli veku, my začali se snažením, když mi bylo necelých 39, jednou bylo bohužel ZT, ale podruhé se povedlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906
To máš za těch 6 kg dole! Já taky bojuju s břichem
Ale popravdě mně se nějak to tělo přeskládalo celý, prostě ještě to pořád není ono. A upřímně já jsem zapřísáhlá necvičilka
nikdy sem necvičila a nejspíš ani nikdy nebudu
To břicho by to asi chtělo
Na druhou stranu co jsem zatím schodila je určitě pohybem, jsem hodně procházková a chodíme denně na 2-4hod ven, dokonce i v tomhle hnusným počasí
A to je šílená změna proti předchozímu životu, všude jen autem, celý den sezení v kanceláři. Při kojení jsem měla furt hlad a tak sem jedla, kojila sem 8m,6m plně. No tak snad do léta ještě něco dám dolu. Jedeme 15.6. na dovču, tak musím. Jak ty hubneš? Držíš dietu? No při 3 dětech asi máš pohybu dost, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pehule no cvicila jsem od ledna do půlky března. Kila moc dolů nešla, přes břicho a zadek asi 3 cm dolů. Kmitam hlavně v domě a na zahradě, taky mala už chodi za ruce, nechce se vozit, talze i s ní venku.Ale z toho asi břicho nezhubnu. Cvičit teď nezvládám, malá mi nedá chvíli pokoj. Kdyby alespoň spala každý den zhruba stejný čas, ale
to ne.
Někdy a nejčastěji si dá jen půlhodinu, to se moc stihnout nedá. Zato dnes už spí hodinu a čtvrt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:54
- Ap32 , 12.6.24 11:02
- Gabriel007 , 9.4.22 22:06
- CH.Janica , 27.3.21 19:28
- simuška 1 , 20.1.20 23:17
- Radiiik , 7.1.20 14:15
- Jana0085 , 24.7.19 15:23
- azaleila , 22.6.19 21:18
- Pája M , 1.12.18 09:27
- ivoun , 9.1.18 22:02
- Mona 123 , 2.8.17 21:20
- kacenka-brno , 21.3.16 19:17
- Mirun , 11.1.16 06:43
- Korunka23 , 26.11.15 11:09
- kacaek , 8.10.15 12:59
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?
- 16.7.26 11:04
- BohunkaP
- 11
Vrásky kolem 30 - co pomáhá?
- 16.7.26 10:27
- Anonymní
- 38
Rodičovský příspěvek /nemocenská 2026
- 16.7.26 09:56
- Anonymní
- 1
Dítě v autě rychlá nebezpečná jízda sanitky
- 16.7.26 10:56
- Premek_Orac
- 13
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 11:00
- Zluta_pastelka
- 19
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- 16.7.26 10:59
- cecetka
- 4
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 10:06
- Jazmine
- 16
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 10:53
- Zvedava1
- 51
Přístavba k rodinnému domu
- 16.7.26 10:30
- Lucy75
- 2
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 09:49
- ValaKrie
- 13
Nové příspěvky
Značky podle abecedy
- 16.7.26 11:09
- 884135
- 787
Filmy a seriály podle abecedy
- schnulla
- 22305
Milenky sem nová diskuze
- sirikit
- 117748
Dítě v autě rychlá nebezpečná jízda sanitky
- 16.7.26 11:08
- Keyllah
- 14
Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?
- 16.7.26 11:07
- Anonymní
- 12
Přístavba k rodinnému domu
- 16.7.26 11:06
- chs.jasmin
- 3
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 11:05
- Aries6
- 17
Co dnes vaříte?
- KalamityJohn
- 65807
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- Anonymní
- 27
"Levný" a opravdu hypoalergenní opalovací...
- 16.7.26 11:02
- Limi123
- 21