35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7312
26.5.13 21:45

@cvrcek 1906 -no když to čtu tak koukám, že jako bych četla sebe. takže stejný jak u vás. :cert: jé 11 tak to jsme tak nějak s pubertou pomalu začínaly. :) no já doufám, že to letos vygraduje a příští rok, že bude klidnější i díky jiné škole. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
26.5.13 21:47

@Pehule - no tak to na to mám ještě měsíc, jestli mám stihnout ty tři. no obávám se, že to nestíhám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
26.5.13 21:51

@hankamisa taky doufáme, že se změnou školy, se mladá trochu zklidní, nastupuje na střední k manželovi, takže ji stále budeme mít trochu pod dohledem. Psycholog nám nedoporučil internát a odchod z domova. Stále se dá snadno ovlivnit jinýma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.13 21:53

@monalka Dík za přivítání. Já teda trošku lituju, že z miminka v peřince mám tak rychle neposedu a teď už i nepostoju ;) Ale taky jak píšeš si každý den užívám co už umí a jak objevuje svět. Navíc mám štěsti že je stašnej pohodář a neprudič, tak já si docela užívám „dovolenou“ :lol: Vy tady všichni už máte víc dětí, tak to je asi jinej šrumec. Nebo je tu někdo s prvním miminem v tomhle zralejším věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.13 22:02

@hankamisa Dej na mě, to vyjde! Vyprdni se na rady jako žádnej stres, nemyslet na to a podobně. Kup si femibion, spočítej kdy by to mělo být nejpříhodnější :palec: a je to teda bude to :) Moc ti to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
27.5.13 04:55

@Pehule - :hug: no když ono to se mnou není tak jednoduchý. ted jsem měla první ms jen špinění, nízkou sliznici, nedorustaj folíky a anoovulák. min. cyklus po vyvoláv. sice ovu byla ale s nízkou sliznicí stejně k ničemu. jsem po vysazení antiny stále spící tělo. :(.chce to čas. ted mám dostat ms tak uvidím jestli bude a v jakém rozsahu. uvidíme za 2m když tak mi dá hormony na podporu, ale těm se bráním.
stresu mám poslední dobou víc než dost. :zed:
@cvrcek 1906 - no tak náš se sice ovlivnit nedá ale i tak bych ho nikam na intr poslat nemohla.bez dohledu by skončil nevím jak. rozhodně bez školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
27.5.13 06:31

@Pehule - ahoj :mavam: Neboj, taky mám jen jedno mimi (zatím). Té naší cácorce je rok a 5 měsíců a vydá tak za 3 chlapečky současně :zed: :zed: :zed: :zed: Sice to je zlatíčko, ale dost živé. No a teď jsem v pátém měsíci těhu (má to být opět holčička, i když já si pořád myslím, že to bude kluk :lol: ), tak pevně doufám, že bude trochu klidnější - jo a za měsíc mi bude 38 ;)

Monalka - čauko, mám se celkem fajn, těhotenství pokračuje podle plánu, Dani roste jak z vody a přítel se chystá na druhou operaci s kolenem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
27.5.13 08:15

@hankamisa Aha, no HA dokáže tělo rozhodit. Tak uvidíš, třeba tě tělo překvapí. A ty hormony, no já potom co jsem začla číst tady některé diskuse, už mi přijde že je to skoro běžný pomoct tomu tak. Já jsem v těhu neznala emimino, nic moc sem nehledala, tak trochu sladka nevědomost. Teď popravdě trochu uvažuju, že kdybych to tak do roka až dvou zkusila znovu, tak možná i na hormony dojde. No uvidíme. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
27.5.13 08:27

@ivulinaM Jé, tak velká gratulace k druhému těhu :kytka: Já jsem taky chtěla holčičku, vždycky sem si myslela, že budu mít holčičku a mám kluka a jsem samozřejmě mega ráda. Mně už ve 14tt řekli že to bude kluk, a to sem měla kulatý břicho a většina tipovala holku. Ale mám chlapečka vždycky říkám za odměnu, je už od narození moc hodný, doufám že mu to vydrží do 18 myslím let :hug: já sem měla těhu celkem v poho, jediný blbý že sem přibrala 27kg :twisted: no strašný, já byla jak tank, před těhu 56 kg a pak tohle. Ještě mi asi 8kg drží, no není to sranda dát dolu. A jak se tobě těhulí? Třeba i když to srovnáš s prvním? A proč myslíš že to bude kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
27.5.13 08:49

@Pehule já u všech těhu nabrala okolo 20,při prvním to šlo všechno rychle dolů, u druhého zůstaaly 3 kg a teď hrůza. Zůstalo okolo 10 kg, před měsícem jsem dala dolů 6 kg a zbývá mi asi ještě 5,abych byla spokojená. Dost je to na břiše. Jako bych byla ve 3mt.Ale v tomhle věku se to už shazuje hůř.
jinak já mám opačný problém. Já už ze zdravotních důvodů otěhotnět nesmím, ne že bych chtěla 4 dítko. Ale u tohoto posledního těhotenství mi rupla jizva po císaři, druhé těhu se synem, a já musela na akutní císař. Malá šla o měsíc a 2 dny dříve než měla. Takže mi už další těhotenství nedoporučují a až přestanu kojit, mám jít na přerušení vejcovodů. Tělísko nemůžu a HA mi teĎ nedělá dobře, ani ji kvůli kojení nemůžu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
27.5.13 08:51

@ivulinaM to já bych ráda holčičku, ale manža chce kluka, tak čekám kluka :mrgreen:

jinak holky neplašte kvuli veku, my začali se snažením, když mi bylo necelých 39, jednou bylo bohužel ZT, ale podruhé se povedlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
27.5.13 08:54

@cami.m taky gratuluji, ať se vede dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
27.5.13 09:02

@cvrcek 1906 dík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
27.5.13 09:57

@cvrcek 1906 :potlesk: To máš za těch 6 kg dole! Já taky bojuju s břichem :zed: Ale popravdě mně se nějak to tělo přeskládalo celý, prostě ještě to pořád není ono. A upřímně já jsem zapřísáhlá necvičilka :oops: nikdy sem necvičila a nejspíš ani nikdy nebudu :nevim: To břicho by to asi chtělo :? Na druhou stranu co jsem zatím schodila je určitě pohybem, jsem hodně procházková a chodíme denně na 2-4hod ven, dokonce i v tomhle hnusným počasí :x A to je šílená změna proti předchozímu životu, všude jen autem, celý den sezení v kanceláři. Při kojení jsem měla furt hlad a tak sem jedla, kojila sem 8m,6m plně. No tak snad do léta ještě něco dám dolu. Jedeme 15.6. na dovču, tak musím. Jak ty hubneš? Držíš dietu? No při 3 dětech asi máš pohybu dost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
27.5.13 10:30

@Pehule no cvicila jsem od ledna do půlky března. Kila moc dolů nešla, přes břicho a zadek asi 3 cm dolů. Kmitam hlavně v domě a na zahradě, taky mala už chodi za ruce, nechce se vozit, talze i s ní venku.Ale z toho asi břicho nezhubnu. Cvičit teď nezvládám, malá mi nedá chvíli pokoj. Kdyby alespoň spala každý den zhruba stejný čas, ale :lol: to ne. :nevim: Někdy a nejčastěji si dá jen půlhodinu, to se moc stihnout nedá. Zato dnes už spí hodinu a čtvrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny