35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2407
29.1.13 19:18

@stui vítej, gratuluji :kytka: a vydrž :potlesk:,každý den je dobrý :dance:

@ivulinaM gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.1.13 23:24

@stui vítej a neboj myslim že k porodu to ještě nebude mám to stejně, taky sotva chodim někdy mam pocit že se mi ten pupek utrhne :-D a včera mi navíc pěkně opuchly nožky tak sem jak nafukovací koule :-D prostě ten poslední měsíc bude asi sranda no :-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 08:06

[ @Daduse08
já nejsem jak koule…já jsem přímo kinder vajíčko :pankac:
na ty nohy by ti pomohly elast. punčochy. Já je ted dostala od dr. ale ne z důvodu otoku. Mám zjištěnou Leidenskou mutaci krve…proto jsem předtím měla ty dva samovolné potraty a ted mi dali pro jistotu ty punčochy.
Ta bolest by mohla být skřípnutý nerv, ale to by asi bolelo pořád. Mě to bolí když lezu z pelechu, chci se přetočit v pelechu a když stojím. O chůzi nemůže být řeč, to je nesnesitelné. Vydržet se dá vše…pálení žáhy i to že opět zvracím… :poblion: ta noha a záda se vydržet nedají.
Kdy máš TP?

Holky, všem vám dík za podporu a přivítání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
30.1.13 09:02

@stui :mavam: vítej - a hodně štěstí.

Holky u nás nic - na testu sice byly //, ale dnes dorazila MS, takže… :,( :,( :,( Člověk se nemá radovat předčasně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:07

@ivulinaM
to mi je líto :hug: vím jaké to je když se raduješ a ono to neklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.1.13 09:09

@ivulinaM tak si zajdi k doktorovi někdy se dostaví mS i přes to že si těhulka tak radši ať maš jistotu.

@stui já mám termín 13.3.2013 čekam třetího benjaminka holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:10

**"@ivulinaM
ještě mě napadlo…je možné že menstruaci máš, ale přitom jsi těhotná :nevim:
udělej si testík za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:11

@Daduse08
a co máš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
30.1.13 09:12

:hug: :hug: :hug: díky holky - zkusím to, ale moc šancí tomu fakt nedávám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:15

@ivulinaM
nebo opravdu dojdi k dr. a ten ti nabere krev…výsledek je do hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.1.13 09:19

@stui doma už mam 16 letého kluka a 8 letou princeznu :-) s timhle už sem nepočitala ale mam mladšiho přitele o 7 let a nějak to přišlo no :-) tak sme se nakonec rozhodly že když zvladneme dvě tak to třetí taky a moc se těšíme :-) dikybohu máme i super babičky a celá rodinka pomáhá jak muže takže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
30.1.13 09:26

@stui hmmm to bych mohla, jenže já mám gynekologa 300 km odtud, takže počkám ten týden a uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:27

@Daduse08
tak to budeš mít doma veselo…jak to děti vzali když jste jim to řekli?
moje holky docela jo, nejdřív kecaly že jsem stará :roll:
a potom po těch dvou potratech už o mě měly strach. Ted to je dobrý, starší je v ČB na vys. škole, ale u toho pracuje a mladší je na intru. Pokaždé když přijede tak první co je…ukaž břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:30

@ivulinaM
cože 8o jak daleko máš gynekologa…já se z toho pos… ty jsi se přestěhovala a gyndaře si nechala někde jinde? tak si najdi jiného. stejně pokud bys byla těhulka tak nebudeš na každé vyšetření jezdit 300 km :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
30.1.13 09:33

@stui no právěže jsem měla gynekologa tady, ale po tom, co nám tu první dítko těsně po porodu ve 30. tt zemřelo, jsem si našla gyndaře u našich na Moravě - jezdit 300 km mi fakt nevadilo a péče a porodnice jsou rozhodně lepší, než tady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny