35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
24.1.13 17:27

Ahoj holky, jdu se k vám přidat, je mi 38,mám doma 20,17 kluky a 10letou princeznu, mám o hodně let mladšího přítele, ten by chtěl mimčo, nevím jestli to ještě dám, v mém věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
24.1.13 17:42

@4maty Vítej :kytka: taky mám 2kluky 21 a 18 :lol: A roční princeznu, tu jsem si pořídila ve 40ti :lol: je to nááááádhernýýýýý :dance: Takže za mě - běž do toho, navíc máš doma chůvičku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.1.13 17:48

Chůvičku mám, to je pravda, ale obavy mám čím dál větší, pořád dokola promýšlím pro a proti, přítele miluju, vím že by byl super táta, jsem ráda že čtu jak to zvládáte a jak je to prima :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
24.1.13 17:48

@4maty z čeho máš obavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
24.1.13 17:50

@monalka bledá závist :mrgreen: mám syna 19 a přála jsem si holčičku, no a co myslíš, čekám kluka :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.1.13 18:02

Jestli nejsem moc stará??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
24.1.13 18:09

@4maty na početí nebo na péči? na početí rozhodne ne, jen to nemusí vyjít hned a s tím musíš počítat a na péči, to si musís zodpovedet sama ;) ale proč ne, že 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.1.13 18:43

Myslím na početí, o péči snad strach ani nemám, jen už jsem odvyklka, ale do toho bych se určitě rychle dostala, jdete mi příkladem, že to jde!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
24.1.13 18:56

@4maty teď bereš antikoncepci? jestli se rozhodneš pro miminko a nevidím proč ne, tak bych asi dlouho neotálela… :think: z čeho máš nejvíc strach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
24.1.13 19:29

@4maty já antiko nebrala několik let, pilule mi nedělali dobře :poblion: Takže když jsme se rozhodli, zadařilo se nám hned napoprvé a dokonce dvě :mrgreen: jenže v 13tt zjistili syndrom mizejícího dvojčete, ale zůstala nám Anička :) Jen začni klidně pár měsíců před početím brát listovku, já měla femibion a pokud vám to nepůjde, nech si předepsat utrogestan, nebo klidně i dopředu, zvýší ti šanci na počáteční udržení tehotenství. Já se ještě byla nechat na gyndě před otěhotněním prolustrovat, jestli jsem v pořádku, přece jen už mi bylo 40 :mrgreen: no a vše OK, další měsíc už jsem byla těhu a ani jsme žádnou podporu nepotřebovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.1.13 20:09

Antiko jsem už vysadila v říjnu, ale ještě to nezkoušíme, dáváme si pozor, mám naplánováno začít zkoušet od jara, vím ale stopro, že jestli neotěhotním tento rok, pak už to protahovat nebudu, to vím určitě. Díky za tipy co mám brát, jak vidíte podle počtu dětí nikdy jsem s početím problém neměla, tak si ted necham ráda poradit.Na gyndu zajdu taky určitě! Možná nemám ani tak strach, já pořád počítám kolik bude dítěti až mě bude,,,vím že ted se už věk maminek posunul, ale pořád mám nějaké ale, možná nad tím moc přemýšlím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.1.13 20:10

A nezdá se vám divný že bych měla už čtvrtý dítě??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
24.1.13 20:15
@4maty píše:
A nezdá se vám divný že bych měla už čtvrtý dítě??? :nevim:

vůbec ne :lol: Moje kámoška má dceru 18 a syna 16, s novým partnerem má 2,5 chlapečka a před vánocema zjistila, že je znovu těhu - chtěli to :lol: Jo a 40 jí bylo v létě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
24.1.13 20:18

@4maty no pokud to nebudou dvojčátka ;) Jestli máš novýho partnera a chcete spolu mít dítě, je přece jedno, kolik jsi jich měla předtím :lol: Jde o to, jak moc to chceš a taky jak se cítíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
24.1.13 20:20

@ivulinaM moje Anička má dnes 1rok 1měsíc a 11dnů, máme skoro stejně staré děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny