35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7312
27.5.13 15:27

@cvrcek 1906 - dík za přání.
bud v klidu. mě taky po 3 sekci řekly stop, no a vidíš. kontroly jizev (na děloze dvě)a dělohy dopadly ok a já se pokouším o další. no ono záleží na dr. co dr. to jiný názor.
kila v těhu-dodnes jsem je neschodila. naopak po HA jsem ještě přibrala. :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
28.5.13 22:24

Já teď naposled u Aničky přibrala jen 4 kg, den po porodu jsem měla o 8 kg míň 8o Ale zato jsem za 14měsícú kojení přibrala 10kg a půl jich ještě mám :mrgreen: Sice necvičím, dietu nedržím, ale snažím se jíst zdravě-co nejmíň chemie v jídle + přirozeně pohyb s Áňou :potlesk: a kila jdou(ťuky ťuk) tak nějak sama dolů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
29.5.13 05:04

@monalka
Jé tak to je divný, mám zo naopak uplně. V těhu jsem přibrala 15kg, z porodnice jsem šla se 7mi nahoře a teď jak kojim, hubnu cca kilo tydne 8o a to jim tak, jako nikdy pred tim, dokonce i sladky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
29.5.13 07:52

@monalka @randr no koukám, že u každého je to jiný :nevim: :mrgreen:.Mě po porodu zůstalo 11 kg, pak dietou (už jsem kojila míň) 6 kilo dolů. Během kojení jsem neschodila nic. Stále ještě kojím, večer,1×v noci, ráno a dopoledne. Někdo říká, že se při kojení zhubne, u mě ne, někdo zase zhubne, když přestane kojit.Na to se ještě můžu těšit. Potřebovala bych ještě znovu cvičit, hlavně na břicho a zadek, ale malá mě nenechá, pořád po mě leze, hned jak si sednu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
29.5.13 09:50

@cvrcek 1906
No moje telo asi to kojeni hrozne vycerpava, jdou prkne do haje vlasy, zuby :( a hubnu no. Mam uz vahu co pred otehotnenim a fakt žeru jako čuně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
29.5.13 09:53

@randr no to ti teda závidím :D, já mám navíc ještě zhruba 4 kila, to by mi nevadilo, ale břicho mám jak ve 3 měsíci a nemůžu se ho zbavit. :nevim: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny