35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
30.1.13 09:45

Tak veselo bude no to je jasne :-D to viš že syneček na nás nejdřiv koukal jako na exoty ale jinak to vzal v pohodě a holka je nadšená protože brácha je o dost starší a nikdy si s ni nějak zvlášť nehral až teď se tak nějak semkly takže ona se strašně těší je taková pečovatelka ale taky pěkná žarlivka tak snad to nějak ukočíruju ty moje mazlíky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:47

@ivulinaM
aha, tak to mi je líto :hug: zanedbání péče s následkem smrti je strašné. Já jezdím 30 km za gyn. a zdá se mi to docela dost daleko. Jsem ale ráda, že jsem si ho našla, protože ten můj u kterého jsem byla 22 let stál za prd. Věřila jsem mu, protože to byl známej a vyhlášenej dr. Když jsem potratila prvně, tak jsem to brala sice špatně, ale uklidnovala jsem se slovy…mělo to tak být. Po druhém potratu jsem šla do nem. a tam mi otevřel mladej doktůrek oči. Divil se, že mě hned po tom prvním nevyčistili a když jsem mu řekla, že mě ten můj gyn. ani neudělal kontrolu, tak padal do kolen. Hned po propuštění jsem si našla nového gyn. a ten mě poslal na veškeré vyš. co může být. Tam zjistili Leid. mutaci. která mě pokaždé o plod připravila. Na začátku jsem sice krvácela, ale dostala jsem Utrogestan a injekce. ty si píchám každý den do břicha. Zatím je vše ok a doufám, že to tak bude až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.13 09:49

@Daduse08
neboj, to bude dobrý…on si synáček zvykne a bude rád…pokud má holku…kamarádku, určitě ti to bude chtít i vozit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.1.13 10:00

@stui jo to se nebojim chodí s kočkou už přes rok tak myslím že se už těší až si to vyzkouší a snad si pak aspoň počkají na svoje a nebudou se nikam hnát :-D v tomhle když tu čtu některé reakce si říkám že mám kliku že mam tak super dětičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
1.2.13 22:20

@ivulinaM No to je mi líto :( každopádně test za týden zkus znova, já to tak měla při prvním těhu, že jsem měla MS a přitom už jsem musela být těhotná-věděla jsem přesně datum otěhotnění, protože manžel měl tehdy opušťák z vojny :oops: Ale měla jsem to jen slabě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
2.2.13 10:17

No ono to nakonec vypadá, že bysme opravdu mohli čekat - MS byla jen jeden den a slabounká, na testu pořád // a podle PA se to může stát, takže jsem na 19.2. objednaná na prohlídku - prý jestli je vše ok, tak už by tam mohlo být vidět srdíčko - takže uvidíme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
2.2.13 10:30

@ivulinaM ja jsem u druhého a třetího dítka taky jden den spinila. Myslela jsem, že jsem to dostala, a pak nic.No a za devět měsíců se to vylouplo. Nejdřív kluk, před 10 lety a loni holčička, ma teď 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
2.2.13 11:05

@cvrcek 1906 no právě že já to ani u jednoho těhotenství neměla, takže jsem předpokládala, že prostě těhu nejsem :nevim: Buď chyba testu nebo hormonální omyl - ale ono to nakonec asi přeci jen klaplo. Ovšem doopravdy radovat se budu až toho 19. února po prohlídce - kdyby to třeba bylo mimoděložní nebo jen skořápka, jako u kámošky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.2.13 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.13 19:41

@monalka hezky vecer preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
22.2.13 20:10

Dobrý večer děvčata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
22.2.13 22:05

@milisekpitrisek :mavam: nemáš metřík ;)
@cvrcek 1906 taky zdravím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
22.2.13 22:07

@ivulinaM tak jak jsi dopadla? Můžu gratulovat? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
24.2.13 14:21