35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
798
3.3.13 14:23

@Daduse08 moc držím pěsti já už se prcka taky nemůžu dočkat a přitom mám děsnej strach, že budu zase jak prvorodička, když první dítě už bude mít v září 18let, ale tak jako nějak se ten náš Šimonek z toho břicha dostat musí a pak už to taky zvládnem…doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
5.3.13 11:31

Ahoj holky,
omlouvám se, že jsem se vám se takhle vetřela, ale doufám, že právě tady by někdo mohl rozptýlit moje pochybnosti - za pár dnů mi bude 37, mám půlroční miminko a moc ráda bych mu pořídila ještě sourozence (a to co nejdřív, dokud nejsem ještě úplně stará… jak mi občas někdo naznačí). Občas mě ale okolí (většinou je to asi dobře míněno, nevím, už to nedovedu moc rozlišit) ale upozorňuje, že zvládat v padesáti pubertu ne jednoho, ale hned dvou děti je na mašli a že už jsem přece jen ve věku, kdy jsem pohodlná, málo trpělivá (ano, občas jsem pohodlná i málo trpělivá, ale není to pravidlem) a že mám být ráda, že mám jen jedno…
Druhé dítě - to je „otázkou“ mnoha dalších faktorů, nejen věku, ale přesto ten věk (můj i manželův) je asi nejpodstatnější. Přesto bych nechtěla mít doma jedináčka, z mnoha důvodů… jen občas ve mně ta nejistota trochu zahlodá, mám/nemám to pokoušet? City říkají ano, rozum říká „to není nejlepší nápad, v téhle době není snadné postarat se o jedno dítě, natož o dvě…“ (před manželem mlčím o tom, že bych chtěla tři, klidně i 4 děti, ale to už je asi opravdu přehnané, to jsem měla začít dřív)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.3.13 13:57

Ahoj, jsem ráda že v téhle nertozvážnosti nelítám sama, já sama mám 3 děti a je mi 38,mám mladého přítele a chceme mimčo, procházím si dokola úplně ty samé otázky co Ty, už jsem sem také na názor ostatních holek psala a mé rozhodnutí…Jdu do toho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
5.3.13 21:54

@Malaqi @4maty holky pokud vy samy v sobě cítíte, že to dáte tak neřešte okolí a hurá na to. Taky čekám broučka a je mi 36 v červnu 37 a taky mě napadlo, že by nebylo marný mít pak hned třeba za dva roky další, ale přítele tím zatím neděsím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dejte na svůj selkej rozum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
6.3.13 21:12

@Malaqi v neděli mám 41.narozeniny :mrgreen: a naše 14ctiměsíční Anička je to nejkrásnější, co mě mohlo potkat :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.3.13 21:42

Je mi 42 a v lednu jsem porodila chlapecka.Mam mladsiho pritele a miminko jsme moc chteli.Sama mam uz 2 dospele deti a nebala jsem se do toho jit. I kdyz porod byl nejhorsi v mem zivote, nelituji, broucek stoji za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.3.13 07:31

Zdravím děvčátka :hug: tak se hlásíme k návratu z porodnice :dance: přivezla jsem si Natálku 3840kg;51cm a je to to nejužasnější stvořeníčko na světě :srdce: Porod jsme po vyvolání zvládly rychle 1 tableta nic..po druhé za 3,5hodiny byla na světě. Takže krása a pohoda teda v rámci možností :lol: zato poporodní jsem si vychutnala se všim všudy od vyhřezlých hemeroidů(mam pocit že pokud mi ještě někdo řekne „posďte se“ tak ho zabiju) :-D po revizi dělohy. Ale zato malinká je zdravá jak řípa a hodňoučká. Všem vám přeju rychlý porod bez problemů a těm co přemýšlíte o dalším mimisku…kdyby jste to neměly zvládnout ani by vás to nenapadlo ;) podvědomí lidské ví co vám našeptávat a proč..mě o mém bohatství přesvědčily mé děti když mi 8 letá dcerunka udělala nádherné přáníčko a 16 letý syn mi volal šťasný že si opravil známku a dostal konečně jedničku :lol: když sem u toho chovala tu naši malou princeznu bulela sem jako brouk štěstím a věděla že nic na světě mi nemuže být cenější jak tyhle okamžiky. Nevyměnila bych za ně jedinou dovolenou, auto, dům, prostě nic..tohle je pro mě bohatství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.3.13 09:53

@Daduse08 -moc gratuluji :kytka: a přeji hodně zdravíčka.
jo jestli jsi rodila toho 4.3. tak to jsi rodila stejný den jako kámoška, ta má majdalenku. ráno byla na kontrole, že to k porodu dlouho nebude-termín 20.3. :mrgreen:,v 17 30h ji chytly bolesti, málem nedojeli do porodky a ve 20h byla na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.3.13 10:20

@renka_bela Tak to je krásný příklad pro mě, jen ten porod, jakto že nejhorší? no radši mi to ani neříkej. Začali jsme ted od března bez antik. tak uvidíme jestli se to povede. @Daduse08 Obrovská gratulace k Natálce, jste šikulky :potlesk:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.3.13 10:54
@4maty píše:
@renka_bela Tak to je krásný příklad pro mě, jen ten porod, jakto že nejhorší? no radši mi to ani neříkej. Začali jsme ted od března bez antik. tak uvidíme jestli se to povede. @Daduse08 Obrovská gratulace k Natálce, jste šikulky :potlesk:!!!

preju ti, aby se to povedlo. U nas se to povedlo az na poctvrte. Poprve mi zjistili Downuv syndrom, takze preruseni v 5.mesici, pak jsem 2krat samovolne potratila a nakonec jsme se dockali.Jsem štastna, ze broučka mame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
11.3.13 09:08

@Daduse08
Gratuluju :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
11.3.13 09:40

@Daduse08 taky gratuluji :kytka: :kytka: ať se vám daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
11.3.13 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.3.13 17:12

@Daduse08 :kytka: :kytka: :kytka: veliká gratulace - ať se vám daří holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.3.13 07:49

Všem moc moc děkujem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů