35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2575
24.2.13 14:26

@cami.m díky - ale ještě zbývá dloooouhá cesta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
24.2.13 15:24

@ivulinaM taky gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
24.2.13 16:42

@ivulinaM vím, že jako starší jsem si mnohem víc uvědomovala, že nic není jisté, ale i přesto se raduj z každého dne, kdy cítíš nový život :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
24.2.13 16:47

@ivulinaM já si po těch letech připadala jako bych čekala první a ne třetí. I teĎ si tak někdy připadám, pořád mám otázky ohledně příkrmů :mrgreen: a všeho. Ale ta radost z malé, z úsměvu a jejích pokroků bych neměnila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
24.2.13 19:30

No možná - kdyby nám první neumřela po předčasném porodu, tak tolik nervozni nejsem, ale po těch zkušenostech co mám, jsem vděčná za každý den těhulkování a každý den se příšerně bojím, že se něco nepovede :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
24.2.13 19:33

Dani je hodně živé dítko a dává nám dost zabrat, takže kdyby mi nebylo tak blbě a nechtělo se mi spát asi tak 24 hodin denně, tak si ani neuvědomuju, že čekáme další dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.3.13 10:34

Ahoj mamulenky tak já to s lehkou preklampsií, obřím bříškem a šíleně oteklýma nohama dokodrcala až do finále :lol: v pondělí 4.3.jdu na vyvolávaný porod (kvuli malé pánvi do třetice opět na vyvolání dřív)tak doufám že to proběhne v poho a že ve svých 36 dokážu vypiplat i toho třetího drobečka :dance: Tak vám všem držím pěstičky a jak se vrátíme domů přijdu se pochlubit jak to dopadlo. Držte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
2.3.13 10:37

@Daduse08 držím palečky :kytka: a vypiplat dokážeš :palec:, mě je 37let a také trochu o sobě pochybuji - jestli už nejsem pohodlná(mám jednoho syna už 11let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
2.3.13 10:48

Ahoj děvčata. Stále nakukuju a pročítám. Byla jsem na této diskusi téměř před rokem, a prožívaly jsme tu čekání na miminka. Doma mám 15 letou dceru a rok a půl starého mrňouska Viktorku. Je to úžasné. Tak vám držím palečky a přeji krásné čekání a pohodový porod a pak už jen radost z malého mrňouska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
2.3.13 10:49

@Daduse08 tak držím palečky, ať všechno dobře dopadne.
@marky9 malá má 9m a k tomu mám 2 pubertaky 10 a 15 let, takže veselo :jazyk:,ale společnými silami zvladame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
2.3.13 11:15

@Daduse08 :kytka: držím palečky, ať všechno dobře dopadne ;) A neboj - určitě to zvládneš ;) Mě letos bude 38, doma máme 14-ti měsíční „živé stříbro“ a právě čekáme druhé - bývá mi dost špatně a taky si říkám, že jsem s těmi dětmi asi měla začít dřív, ale co už - těším se jak blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nova snazilka
2.3.13 23:18

Nova snazilka 36 let

Ahoj holky,
Rada bych se k vam pripojila a chtela bych se zeptat na nazor/radu: zacali jsme se s manzelem snazit o miminko tento mesic. Mam pravidelny cyklus cely zivot, max. + - 3 dny, zadne vazne problemy zdravotni, byla jsem i na ultrazvuku a vse vporadku. Myslim, ze jsem mela plodne dny mezi 24.2. - 1.3. asi, a zkouseli jsme se snazit 3 krat behem tech dnu. Posledni 3 dny jsem citila zvlastni tlaky vpodbrisku a obcas pichani, ale nebylo to nejak neprijemne, nikdy jsem takove pocity nemela. Jako by se mi podbrisek natahoval. Malinko mi bylo i spatne asi dvakrat. Myslite, ze by to mohly byt nejake priznaky tehotenstvi? MS mam mit az 12.3. Strasne bychom si prali miminko :hug: a ja jsem si vzdycky myslela, ze to pujde hned, tak jako to vzdy dvakrat vyslo napoprve hned me mamince. :) Ale jak procitam ruzne internetove diskuze, zjistuji, ze to nemusi byt tak jednoduche a mam trochu strach, abych neco neprosvihla :(, kdyz mi bude uz za par dni 37 let. Budu vdecna za kazdy vas nazor ci radu. Dik. A preji vsem snazilkam mimi co nejdriv. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7312
3.3.13 08:31

nová snažilka- no pokud by byli plodné dny jak píšeš tak by to mohlo být těhu. to by mohlo souvidet s uhnízdováním vajíčka v děloze. já těhu poznala cca týden po sexu bylo to něco jak popisuješ a 10 dní po sexu to bylo na tuty, protože jsem si nemohla lehnou při spaní na břicho-tak spím nejraději.

daduse-moc držím palečky a neboj vše bude ok. už se těším na zprávičku a fotku miminka :)

no my zatím nic, marně čekám až ta mrcha ms dorazí. zatím se jí ke mně nechce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.3.13 09:01

Děkuju všem za podporu :* a držím pěsti všem snažilkám..a ode mě jen jedna rada :kytka: nezačněte vyšilovat příroda je chytrá a většinou nám nadělí přesně to co nečekáme :lol: takže v klídku ony se tam ty dvě čárky oběví..za týden, za měsíc, za rok a ze svého okolí vidim že čim víc se tlačí na pilu a hlídají dny a 30× za měsíc se řeší jestli „už“ tim dýl to trvá. Tak přeju ať to přijde rychle a ať jste za chvíli v tom šíleném rozpoložení strachu z porodu a těšení na mimiska jako já dnes :-D :dance: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nova snazilka
3.3.13 10:11

@hankamisa Diky za povzbuzeni. :kytka: Dneska mam pocit, jakoby me bolel delozni cipek trochu i, a zase tlaky. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny