35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2407
28.10.12 14:11

Ahojky, i já mám 3 děti. Dvě už jsou sice starší 10 a 14 let, ale s maličkou jsme cestovali hned po šestinedělí. Sice vždycky jen na jeden den, ale vyjelo se. Děti i manžel pomáhají, kde můžou a já jsem šťastná, že je mám. Mám kamarádku, která má asi 4 týdenní holčičku a v dubnu jí bude 40. Její starší dcera má 18. Taky je spokojená a šťastná. To jsme obě dvě, když drandíme s kočárky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
28.10.12 16:39
@cvrcek 1906 píše:
Ahojky, i já mám 3 děti. Dvě už jsou sice starší 10 a 14 let, ale s maličkou jsme cestovali hned po šestinedělí. Sice vždycky jen na jeden den, ale vyjelo se. Děti i manžel pomáhají, kde můžou a já jsem šťastná, že je mám. Mám kamarádku, která má asi 4 týdenní holčičku a v dubnu jí bude 40. Její starší dcera má 18. Taky je spokojená a šťastná. To jsme obě dvě, když drandíme s kočárky :P

No moje nejstarší bude mít 23let a nejmenší ještě nemá ani rok a půl :-)…a fakt si to užíváme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11739
28.10.12 18:44
@MaMiNkA72 píše:
No moje nejstarší bude mít 23let a nejmenší ještě nemá ani rok a půl :-)…a fakt si to užíváme :kytka:

ahoj, můj syn má 19 a já jsem teď čerstvá těhulka  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
28.10.12 19:18
@cami.m píše:
ahoj, můj syn má 19 a já jsem teď čerstvá těhulka ;)

Tak to velká gratulace :kytka:…já bych do toho šla ještě jednou :-)

• Citovat
  • Upravit
17247
28.10.12 19:22

@cami.m tak to moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
28.10.12 19:26

Dík holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
28.10.12 22:05

@cami.m taky gratuluji :).Naše maličká měla ve čtvrtek 5 měsíců a já si teď mateřskou užívámjako bych měla první mimi :D. A je mi jedno, co si kdo myslí o mém věku nebo počtu dětí. My jsme štastní a spokojeni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
28.10.12 22:10
@cvrcek 1906 píše:
@cami.m taky gratuluji :).Naše maličká měla ve čtvrtek 5 měsíců a já si teď mateřskou užívámjako bych měla první mimi :D. A je mi jedno, co si kdo myslí o mém věku nebo počtu dětí. My jsme štastní a spokojeni :*

Jo, jo, taky mám na háčku kdo si co myslí…spíše si myslím, že nám tak trošku naše rodiny závidí :-). Nás je taky moooc…jen si to užívej. Mě je dneska celý den blbě a asi to bude… :-) :oops:

• Citovat
  • Upravit
11739
29.10.12 07:59

@cvrcek 1906 dík za povzbuzení, nějakou dobu jsem se musela prát s věkem a snažením, okolí si klepe na čelo :| ale mile mě přeqapila mamča, která sice projevila obavy o moje srdce (mám trošku problémy), ale jinak mě podpořila, což jsem moc nečekala :) mimi v tomhle věku jsem nikdy neplánovala, ale člověk míní, život mění a když jsem potkala toho pravého tak pozdě, tak jsem názor přehodnotila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
29.10.12 11:19

@cami.m Ja si myslim, ze je to každého věc, rodiny a partnerů, kdy mimco. A pokud to zdraví a věk dovolí, tak co je komu do toho. Mě kamarádka taky řekla, že jsem stará a blbá, že chceme ještě jedno dítě. Řekla jsem ji, že to je naše věc a jí do toho nic neni. Závidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
29.10.12 11:20
@cvrcek 1906 píše:
@cami.m Ja si myslim, ze je to každého věc, rodiny a partnerů, kdy mimco. A pokud to zdraví a věk dovolí, tak co je komu do toho. Mě kamarádka taky řekla, že jsem stará a blbá, že chceme ještě jedno dítě. Řekla jsem ji, že to je naše věc a jí do toho nic neni. Závidí :D

Jo, jo, však jsem psala…závist světem vládne :-). Já mám dětí moc a ted jsem asi těhu…jupííí…jen to nezakřiknout…a at si říká kolem kdo chce co chce…holky držte se a užívejte si to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
29.10.12 11:22
@cami.m píše:
@cvrcek 1906 dík za povzbuzení, nějakou dobu jsem se musela prát s věkem a snažením, okolí si klepe na čelo :| ale mile mě přeqapila mamča, která sice projevila obavy o moje srdce (mám trošku problémy), ale jinak mě podpořila, což jsem moc nečekala :) mimi v tomhle věku jsem nikdy neplánovala, ale člověk míní, život mění a když jsem potkala toho pravého tak pozdě, tak jsem názor přehodnotila :D

Užívej si to a kašli na okolí…každýmu je tolik na kolik se cítí…mě je stáleeeee tak nějak asiiiii 25 :lol:

• Citovat
  • Upravit
11739
29.10.12 11:37

@cvrcek 1906 vidím to stejně, jen mě na chvíli rozhodily reakce některých lidí, ale ne všech, spousta mi to těhotenství přála, ale říkám si, že když to poprvé nedopadlo, že si asi ti nepřející mnuli ruce :? tak snad to napodruhé vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
29.10.12 11:38
@MaMiNkA72 píše:
@cami.m píše:
@cvrcek 1906 dík za povzbuzení, nějakou dobu jsem se musela prát s věkem a snažením, okolí si klepe na čelo :| ale mile mě přeqapila mamča, která sice projevila obavy o moje srdce (mám trošku problémy), ale jinak mě podpořila, což jsem moc nečekala :) mimi v tomhle věku jsem nikdy neplánovala, ale člověk míní, život mění a když jsem potkala toho pravého tak pozdě, tak jsem názor přehodnotila :DUžívej si to a kašli na okolí…každýmu je tolik na kolik se cítí…mě je stáleeeee tak nějak asiiiii 25 :lol:

já jsem se zarazila na 28 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
29.10.12 12:28

@cami.m gratuluji :) :D :lol: Abych si pořád jen nestěžovala, taky byli kolem lidičky, kteří nám přáli. Máme plno přátel, kteří mají po třech dětech, takže nam to nějak nepřišlo. A že to bylo v tomhle mým možná :mrgreen: pozdním věku, tak to neřešíme. Takže všem tady přeji, aťvám to vyjde a všechno dopadne co nejlépe. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny