Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56650
12.9.26 20:38
@Bytsamsebou píše: Více

Kde jsi skrabala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11647
12.9.26 20:44
@jkra píše: Více

U nás před barákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34702
12.9.26 21:23
@Havlova píše: Více

To se má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34702
12.9.26 21:24
@Bytsamsebou píše: Více

Tady je teplo, ale moc sucho na houby. Chtělo by to dva tři dny deště, pak týden dva teplo a pak by možná byly. Možná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21834
13.9.26 01:13
@ambruše píše: Více

Omlouvám se. Cougar je slang pro starší ženu, která loví výrazně mladší chlapy.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cougar_(slang)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
13.9.26 07:16

My na procházky nechodíme - nevadí mi chodit, ale vždycky si najdi něco jiného, co je potřeba udělat a i kdybych si řekla že musím jít, že se to tak dělá (zkoušela jsem, Is dětmi), tak stejně celou dobu myslím na to, co všechno jiného musím ještě udělat, vyřešit. Na houby bych asi občas i šla, ale neumím je poznávat a moc se bojím, že bych to spletla, I kdybych se je snažila naučit rozpoznávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
13.9.26 07:19

Mmch, ještě mě napadlo, jak se má tato diskuze držet tématu,.když „levná cesta“ se nakonec nekoná, to nedává smysl. Každá šetřící diskuze se otočí, také jsem zkoušela založit jinou dřív. Buď ne každý potřebuje tolik šetřit nebo už prostě třeba u nás není na čem ušetřit. Zrovna teď o tom intenzivně přemýšlím, že bych potřebovala někde ubrat (kvůli opravě auta) a fakt už nevím kde. Všechny základy šetření, už mám aplikované, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15788
13.9.26 07:26
@Hera01 píše: Více

Běžně postupem věku se dítě odstřihává samo, je to normální vývoj. Což neznamená, že s rodiči nechce trávit žádný čas, ale potřebuje zábavu i s vrstevníky bez rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3181
13.9.26 07:31
@Zelnicka píše: Více

Upřímně ještě žádná diskuse Kornelije nevedla k šetření, ty máš stále tři děti, které musíš živit, šatit a podobně. Ona cestou ty tři děti poztrácela. Její šetřící tipy, šetřící nejsou. Jídelníček taky je naprosto mimo mé chápání, normální člověk by měl hlad. A rodná sestra másla H, vždy tvrdí opak ostatních. Ale reálně taky nikdy šetřící tip nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17415
13.9.26 07:32

Tak procházky u nás vedeme hlavně kvůli zdraví i když někdy v zimě nebo když není úplně počasí se nám nechce ale pak jsem ráda, že nesedíme doma…
Práce neuteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
13.9.26 07:33
@Alušáček píše: Více

A jak jsi přišla na to, že nemá zábavu s vrstevníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17415
13.9.26 07:38

Vždy je možnost někde zkusit ušetřit, zítra dám takový tip na podzimní výzdobu za pár korun… ;)
A levná cesta je to stále, téma diskuze nebylo jenom cestování, a když zrovna teď v září na dovolenou s přespávávanim v autě nejedeme tak od zítřka už budou výlety a víkendové pobyty a další levné tipy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
13.9.26 07:49
@kornelije píše: Více

To si taky říkám, že vždycky se musí najít něco, na čem ušetřit, ale teď už fakt moc nevím. Navíc mě vyřadili z volební komise, s tím jsem taky počítala, tak to tak nějak teď na mě dopadlo.

Podzimní výzdoba je to poslední, co bych řešila - nejen finančně, ale i mentálně na to nemám kapacitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
13.9.26 07:50

Myslim si, ze pokud někdo potrebuje usetrit na oprav auta, tak vyzdobu vubec neřeší. Me by tedy nejaka vyzdoba ukradena.

Příspěvek upraven 13.09.26 v 08:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
13.9.26 07:55

Zelnicko, co bych ti poradila ja, nevim kolika penezi disponujes na den, ale hodila bych to Chat Gpt: napsala bych, na den mam pro jednoho dospeleho a tri deti (vek) 300Kc na den, doma mam tyto zasoby ( vypsat), vytvor mi jidelnicek, ktery bude obsahovat, snidani, svacinu, veceri. Nekdy ti napise, neco, co deti nejedi, tak napis, zmen snidani tak, aby tam bylo pečivo, bez vlocek a porad, abych se vešla do 300 na den, je to jednoduché, jen si s tim pohrát, napise ti i recepty, tak aby jsi se vešla do tech 300 priklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat