Moje levná cesta
- Fotoalbum (340)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Megerka píše: Více
Nemyslím si, bydlíme v domě, práce okolí baráku skoro žádná a jsme pořád v trapu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Mysl7s Kornelu, jak ji dcera ve 13 chodila do hospody? A 18leta si doma vari sama… to jo, souhlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Souhlas. Nikdo nevíme jak to doma máte, jaký vztah máte s klukem a jestli s tebou, s vámi jde jednou dvakrát týdně na procházku, je to fajn pro vás všechny a je to hezký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Ale vždyť byla pod dohledem staršího přítele prece
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Hlavně to budou vztahy, když ani jedna nebydlí s nimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Bydli tam 18leta a vari si komplet sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my si dali klášter v Plasech, k obědu kachnu se zelím (jsem po jídle vypadala, jako bych měla každou chvíli porodit dvojčata), pak vedle v kavárně kafe a dortík (z dvojčat byla rázem trojčata), cestou domů jsme to vzali přes Prahu mrknout, jak dopadne synův zápas a vzít ho domů a teď už jen sedím… večeřet nebudu, ale už aspoň nevypadám gravidně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Je moc sucho. Pod nohama to křupe.
Kurýr z Rohlíku nám říkal, jak lidi nosili z lesa plné koše hřibů, praváky. Měl silný jihomoravský přízvuk. Zapomněla jsem se zeptat z kterého lesa. Z našeho teda ne. Manžel říkal, měla ses možná zeptat kdy. Předloni jsme taky chodili houby jen sbírat, ne hledat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Jj, tady jeden chlap z Čech dovezl plný kufr od auta praváků, málem jsem omdlela
. U nás nic neroste a zřejmě ani neporoste, dneska ráno jsem škrabala okno na autě
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit