Moje levná cesta
- Fotoalbum (373)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
A co si predstavujes, ze v tom pokoji delaji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Ale jo, já mluvím o rodinných procházkách, rodiče a děti se nástroji a jdou. To co píšeš ty, to mám ráda, ale kupodivu sama. Jen tak jít, bez cíle. A dívat se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Určitě je to na každé škole jinak, ale u nás - za nás se prospěchové dalo dostat pouze za 1. ročník jak bakalářského tak navazujiciho. Za 1. ročník bakalarskeho to bylo scifi. To snad nedostal nikdy nikdo. Bylo to v té době neuvěřitelných 5000. Dalších 5000 bylo za červený diplom. Rada, že se ma snažit o prospěchové, je blbost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka já chodím ráda sama, a přemýšlím si o svých věcech. Klidně i o tom, co je potřeba udělat. Nebo jak nejlíp naučit vnučku slovní druhy. Nebo co to kvete támhle a co to za motýla letí tuhle. Anebo co najdu za nejbližším rohem. Takhle jsem v Praze našla moc hezké dvorky. Prostě odpočinek, klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Já si myslím, že psala, že brigádu děti nemají. I ta 15 ti léta si něco v létě mohla najít.
Já nevím, asi žiju v jiné stratosféře..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
To jsem psala já. L. to leží v žaludku. Jednak dcera má 15. Chlapec spolužák taky. Chodí teda spolu přesně rok. Do večera je myšleno, že o víkendu do 23 h, ať u nás nebo venku. Nebo o prázdninách. Ve školní týden je jiný režim. Máme dohodu. Zatím nikdy ani o minutu čas nepřetáhnul. Nedělají nic špatného. Když nejsou u nás, tak jsou u jeho rodičů. Ano, jsme benevolentní, nezakazujeme kontakt, možnost být spolu. Jeho rodiče přijali dceru úplně stejně přátelsky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice
Dohromady se nám dali, když mu dcera začla pomáhat v chemii a němčině, které chlapec nepobíral.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
A viděla jsi cenu za to marinované maso za kg? Jedině, co je na něm je ta marináda, že v tom bude dost „ecek“ a nic moc zdravého to nebude. Ale zase to hodím na pánvičku, kluci si k tomu vezmou chleba (kečup/hořčicí) a je hotovo. Dcera to nejí. Z třetího plátku v balení bylo rizoto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Tak to je v pohodě. Kdybyste jim to zakazovali, k ničemu dobrému to nepovede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Loni měla 14. Ale to je fuk. Venku se prochází (mám zdroje informací, aniž bych si je vyžádala). FBI na vesnici. To tady L. tolik propagovala procházet se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit