Moje levná cesta
- Fotoalbum (337)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ambruše píše: Více
Mně by se taky nelíbila ani jedna možnost. Ale asi bych víc zkousla hospodu, kdy je na veřejnosti, než když by spolu byli zavření v pokoji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jasně, někde to moc nejde, ale snažit se může ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
A o jakých návštách hospody se vladtně bavíme? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Jinde, ale jedna ze zdejších hodně rýpajících uživatelek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takže se vytahují věci z jiných diskusí? Tak s tím nechci nic mít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Tak tady se od začátku vytahují věci z jiných diskuzí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspoň znáš kontext a víš o co jde a že diskuze zase nikam nepovede a je to stejné jako minule. Zbytečná písmenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V situaci, ve které je Zelnička, by vysokoškolák opravdu měl mít pravidelnou brigádu. Aspoň o víkendu.
My jsme kdysi dávno mohli jen v létě o prázdninách.
Naše děti měly pravidelně brigádu i během střední školy a na VŠ taky, a to i v průběhu roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjaF píše: Více
To už jsem tu psala několikrát…
Jediná možnost vysokoškolák na brigádu, ona si najít jednu práci, která bude dobře placená. Pokud otec neplatí alimenty, řešit přes právníka.
Plus teda když jsem tu jednou uviděla její odkaz na nákup na nějakém Rohlíku/ košíku - marinované maso, tak nekomentuju.
Marinované, porcovane maso vychází nejdraž. Takže otázka, jak to její šetření potravinami skutečně vypadá…
Já měla pravidelnou brigádu po dobu celé střední školy. Chodila jsem jako obsluha do restaurace, každý druhý víkend, pátek že školy, sobota a neděle do 16 ti hodin. Maturitu s vyznamenáním. Devadesátky, region s velkou nezaměstnanosti, máma tehdy měla zdravotní problémy, problém najít práci, bylo mi jasné, že s penezma naši válčili. Tak abych si platila útratu, šminky a takové ty pubertální nesmysly, když se někam večer šlo, tak jsem si našla brigádu. Často jsem si přispěla na oblečení.
Nechápu, že to ty její děti nevidí a nechají mámu takhle dřít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ona nikde nepíše, že syn/dcera brigádu nemá.
A ano, brigádu má, alespoň podle dcery, naprostá většina vysokoškoláků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit