Moje levná cesta
- Fotoalbum (476)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Sociální stipendium nevyjde, tam jsou ty limity opravdu velmi nízké a stipendium na ubytování - to se mi zatím nepodařilo na netu najít, jestli platí i pro ty, co vlastně v místě ubytování nejsou a jen dojíždí - to musíme ještě zjistit, to by bylo tuším 700kc měsíčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Přesně, ono i u toho šetření je potřeba si najít něco, co mi udělá radost. A ne se celý život jen trápit a skuhrat, že něco nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Kluk mel na jedne vejsce davku na ubytko a bylo jedno, kde bydli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A alespoň nějaké slevy na dojíždění si dokázal najít? Proč tohle řešíš ty a ne on? Co nějaká ta brigáda, když si vybral školu mimo místo bydliště?
Tady je vidět, jak se trápíš a vyčerpáváš věcmi, co by měl řešit někdo jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím. Dcera je na jiné VŠ (ne v Praze), žádost o ubytovací stipendium podávala, nechtěli příjmy ani to, kde bydlí. Stačilo bydlení mimo danou oblast (tu měli vypsanou). Ať se zeptá na tom seznamováku na podmínky. Dostává 3× do roka 2500.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Tak pokud nechlastala, tak je to srovnatelný s uživatelkou, jejíž dcera v podobném věku je do noci se svým klukem venku nebo jsou zalezlí u ní v pokoji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Jiste, hospoda ve 13 je idealni prostredi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle je pravda. Vysokoškolák má prostě mít brigádu. Tečka. A měl by se snažit sehnat příspěvky a snažit se o prospěchvé stipendium, aby mámě trochu ulevil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Lepší jak být zavřená v pokoji s nějakým frajerem nebo s ním být někde venku do noci
ale na tohle má každý rodič jiný názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mě je obojí stejně strašný. Mám dceru, které 13 bude za půl roku a ani jedna z těchto možností ani omylem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
U dcery je prospěchové stipendium do průměru 1,2. Jedno až dvě béčka ti ho zhatí (podle počtu zkoušek). Na jejím oboru v podstatě nemožné. Na jiných oborech se nějací stipendisté najdou. A vyplácí se nejdříve ve druháku.
Samozřejmě nevím, jak na vybrané fakultě UK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, ci dite je ve 13 zavrene. Hospoda ve 13, to je dobry ulet. Ale chapu, ze ty jdes zase proti vsemu, ty nase rebelko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, lepší než být s klukem doma je být ve 13 se starším frajerem v hospodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak pokud je v devítce a má rok frajera, tak to vychází na těch 13, pokud tedy neměla odklad nebo nepropadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit