Moje levná cesta
- Fotoalbum (517)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KalamityJohn píše: Více
Ta asfaltka a stromy vzdialene pripomina Schwarzwald ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz píše: Více
No právě, na trase oblíbené místa… kolikrát je to pohodlnější než jet MHD..
Když občas s sebou beru někoho, kdo to nemá tak prochozene, tak se diví, jak je to pěšky všude kousek…
Vždyť chůze je nejpřirozenější pohyb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Tak my je máme rádi, hezky si u toho popovídáme, co jsme ten den dělali, či uděláme i večeři, co budeme dělat další dny,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli dnes s detmi v ZOO. Deti mely rizek s hranolkama, nam se do niceho s manzelem nechtelo. Dame si doma neco nesmazene. Co se tyce svaciny, byli jsme tragicky nepripraveni ![]()
Odpoledne pujdeme asi na hriste. Je tam sezonni hospudka s pergolou a prijemnym majitelem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Společné rodinné procházky jsou fajn. Ať jen tak nebo s kočárkem dřív nebo pro drobnost do obchodu, který je půl hodiny jen tam nebo jinde na dlouhé stezky. My na takové procházky musíme. I kdyby se nechtělo. Kámoš na mé profilovce má rád svůj okruh a zkoumání venku. Dřív jsme chodili 5 + pes (náš první pes byl pidimidi a část procházky se nesl v tašce pro něj nebo se vezl v košíku pod kočárem). Už chodíme s chlapem ve dvou plus pes. Mládež potkáme při procházce někde náhodně, když mají jejich partičky sraz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
No to bys ale měla
Nejlépe s 16 letým potomkem. Puberťáci procházky s maminkou miluji
Popovídali byste si co jste dělali celý den a co uděláte k večeři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla píše: Více
Chápu na koho naražíš
syna nenutím, občas se k nám přidá, navrhni mu to, když chce tak jde. Za ty dvě hodiny mám výmluvenou díru do hlavy ![]()
Teď má v plánu, že bude trénovat běh.
Manžel taky někdy jde, někdy ne. Nejsou to žádné nuceňaky jako v Občanském průkazu.
Po trase zpátky máme restauraci s výhledem na město, tak občas tam pak zaparkujeme po cestě zpátky na limcu, kafčo, deci vína nebo v zimě na svářeček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
O tobě ani nevím že máš 16 letýho potomka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Schwarzwald je europsky variant bez cougars
![]()
Iba tie stromy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O pár let mladšího pubertaka ![]()
Se divím, když občas kývne na společnost matky při mém každodenním chodícím procesu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi dokážeme tomu puberťákovi nabídnout zajímavý program. A holt mám puberťáka, co je odala zvyklý na večerní procházky, kdy se může svěřit a tak to párkrát za týden dodržuje stále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Jj, procházka s důchodcovským ferari je snem každého puberťáka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Já fakt neznám puberťáka který by trávil většinu času s maminkou, radši než s kamarádama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit