Moje levná cesta
- Fotoalbum (302)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice píše: Více
Prosim te, uz ne. Ja osobne vyletovani pravidelne o vikendu nesnasim. Nastesti nejsme otroci a i bez vyletu doma jen spime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak být doma je pro mě nic nedělání. Potřebuju nějakou aktivitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Bejvalá kolegyně žije na předhůří Blue Ridge a každej podzim jen vztekle bublala nad výletníky. Na podzim do hor vyrážejí davy, aby se kochaly barvami podzimního listí.
To samý lidi co žijí na pobřeží Virginie, tam je to zase léto a pláže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Jsou i jiné aktivity. Sex například. Ideální, když děti v sobotu jedou s oddílem na akci a my můžeme s manželem sexovat bez omezování. A je to zadarmo. Akorát mám pak víc hlad ![]()
Příspěvek upraven 11.09.26 v 20:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moc asi nemám představu, co se dá dělat o víkendu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Procházky, kino, divadlo, kamarádi, restaurace, rodina a někdy válení doma. Občas jsem ráda doma a nic nedělat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Tak kino a divadlo se dá zvládat v týdnu, s kamarády se dá jít někam na výlet. Na procházku chodíme odpoledne po práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
U vás v rodině se neslaví narozeniny? Ani kamarádi? Nenavštěvujete se? Nesportujete? Nechodíte na akce? Nejdete na koupaliště nebo krytý bazén?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak narozeniny neslavíme celý víkend, stejně tak na návštěvy nechodíme na celý víkend. Takže pořád tam je jeden den na výlet. Na koupaliště nechodíme, do bazénu výjimečně v týdnu. Na kolech jezdíme na delší výlety a s něčím zajímavým to spojujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My třeba budeme zítra slavit doma dcery dnešní narozeniny. Přijedou prarodiče. Pak budeme vyměřovat na základy na zahradě, protože za týden o víkendu doveze otec bagřík (menší), začne kopat a přesouvat hlínu na jinou část zahrady. Plánovaná aktivita na víkendy. Koleček máme dost. Posilovna a silový trénink zdarma. Co stihneme. Pokračování od jara.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit