Moje levná cesta
- Fotoalbum (335)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zelnicka píše: Více
Tak to je super, určitě je fajn, když má rodič čas na jedno dítě a věnuje mu celou svoji pozornost a nemusí ji dělit mezi další sourozence…
To je lepší než sto výletu, užijte si to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem sirotek se psem. Odpoledne procházka. Popojedeme kousek vlakem a domů pěšky. Třeba cestou najdeme houby, ale spíš houby najdeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S manželkou ze všech nejlepší jsme jeli dvě hodiny kvůli východu slunce nad Blue Ridge.
Bylo to v červnu a tak se to zvládlo před prací. Ẓ̌it se dá i mimo víkend.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Nádhera
Nebyli jste se ženou Apalačské hory? Prý tam mizí lidi. Viděla jsem dokument.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Už se mne tady na to někdo ptal, ![]()
Blue Ridge je součástí Appalachian Mountains, po jejich hřebeni se táhne Appalachian Trail z Maine do Georgia. Ty hory se táhnou osmnácti státy Unie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Pardon, jsem nedočítala
Ano a viděli jste něco divného? S drápama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se dnes chystáme na soutěžní přehlídku kotlíkových gulášů a pak 2× fotbal. Zítra se potřebuju pověnovat zahradě, něco shrabat, něco ostříhat, něco vykopat, prostě samé nezajímavé činnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše: Více
Tak si nechte chutnat.
A pokud soutěžite, good luck. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli něco z duše nenávidím a nikdy jsme to neprovozovali, tak rodinné procházky. Jak z devatenáctého století. Chodit po městě je nuda a peklo. To se mi líbí jen výjimečně. Musím mít náladu a nejlíp jít sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
To já chodím denně 13000 kroků aspoň: les relax, příroda, ticho…
Do města klidně taky, po centru jsou moc hezké části, které jsou projít navzájem, sednout do parku, do kavárny…
Chodím na rehabky do SV Anny, mohla bych jet zpátky na hlavas, takhle to vezmu přes Konečnou, Pekařskou, Šiliningrovo náměstí a pak podle toho kam potřebuju.
Stejně tak můžu vystoupit u DN přejít vrchem Černych polí, buď přes Schodovou, nebo přes zahrady vil pěkně přes Lužánky a na Moravak je to už kousek.. Údolní, Úvoz, Otevřená zahrada, Špilberk, Pellicova, centrum..
Z Masarykovy čtvrti dojdeš přes kopec do Pisárek, nebo přes les do Žabin..
Takových tras je spousta Žádná nuda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit