Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice píše: Více
Ano, hlavně když tam je hodně jídla a muziky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Chtěla jsem napsat, že obecně nejenom tví známí v domečku, mají víc práce doma než Hera bydlící v bytě. Člověk nemusí trávit celé víkendy doma, ale prostě spousty práce tu prostě je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
A právě proto bych nechtěla barák. Pro mě byto nebylo. Tedy barák je fajn na RD, ale společně se zaměstnáními Uh ne a nechtěla bych mu věnovat víkendy, když je mohu trávit mnohem zajímavější aktivitou, než je práce na baráku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý to má prostě jinak. Mám příbuznou, znám ji od mala, už jako dítě musela pořád někde být, nevydržela doma v klidu, hlavně mezi lidi, děti a aby se něco dělo. Říkalo se, že má ohýnek u pudele
moje sestřenice byla od malička vysloveně klidný domácí typ, motala se doma kolem mámy, v kuchyni. Někteří o ní říkali, že je domácí pecivál, pecka. Za mě je v pořádku obojí, důležité je najít životního partnera, s kterým se spolu sladí. Jeden druhého může inspirovat, motivovat nebo naopak zklidnit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Obecně ano, kolem domu je víc práce, ale hodně záleží jaký je to dům. Pokud nový nebo zánovní a máš hotový dům, plot atd, pak už je to na tobě, kolik práce si přidelas. Nemusíš mít kytky, zahony, zeleninu ani ovocné keře. Nemusíš mít listnate stromy, takže žádné listí na podzim k hrabání. Tráva se poseka sekačkou, pokud nelpíš na anglickém trávníku (my teda ne), tak je to parkrat zax sezónu a jsou i roboti.
No a uvnitř je to stejné jako s bytem, za mě tedy lepší, protože jsme si to postavili a vyřešili. ulozne prostory a technické zázemí podle našich potřeb. Byt byl sice relativně velký, 3+1 s lodžií, cca 85m2, ale pro nás se dvěma dospívajícími a psem byl malý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kam se chystáte tento víkend?
U nás je krásně, snad to vydrží i zítra…
My budeme vyletovat dneska v Opavě, projdeme se po městě, parku, kolem ptačího vrchu až k divadlu a někam na zmrzlinu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Pro mě je výlet taky aspoň na den, ráno dopoledne odjet a na noc se vrátit. Když je to se spaním, tak tomu říkáme prodloužený výlet, několikadenní apod. Dovolená je týden a víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa ještě dodám, že sekačka může být robotická. Tu si letos koupili rodiče. Otec je pokrokový důchodce. Napřed jsem byla skeptik a morous. Že stejně se po ní bude muset dodělavat. Mýlila jsem se. Krásně jim sekačka pracuje. Jak jim to můj muž nastavil, tak si jezdí svoje intervaly. Už ji mám na seznamu osobních přání. Ale musíme počkat, až zpět srovnáme zahradu a bude zase hezčí terén. Teď tady budou hromady hlíny a materiál stát, než se použije. Hlínu chci využít, že se udělají další vyvýšené záhonky. Takže pak se musí celá zahrada přeorat, srovnat a znovu založit trávník. Teprve přijde někdy řada na takovou sekačku. My máme jinak zahradu většinově relaxační (říkám tomu zelený obývák), hravou a trošku pracovní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 ano, psala jsem, že jsou i roboti. U nás zatím taky nemá smysl, letos jsem si vymyslela novou dlažbu k domu a zjara se budou dělat nové vyvýšené zahony, staré co máme letos deset let se rozpadají, delali jsme si samodomo, ale posloužily dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky… Dítě je ve svém živlu na jedné akci a já zabrala strategicky umístěné lehátko a upíjím kafe. A mezi tilím se mi tu vrší nový batoh, ručník, hrnek, power banka,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejstarší syn je celý týden na seznamovacím pobytu, dcera je u přítele, zítra má trénink, já jsem s nejmladším na zápase a zítra s ním jdu fandit na fotbal, protože nejstarší ještě nebude doma, jinak chodí spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit