35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
959
16.7.12 20:36

To nevím, proč by jsi měla kvůli tomu být špatná matka.Jen ty kupovaný věci mají sem tam něco navíc(cukr, škrob…) a taky to má všechno stejnou chuť. Občas se zkus urvat a něco malé uvař sama, ať si rozšíří chuťové obzory :lol: :lol: Myslím, že ti později bude líp jíst -hlavně zeleninku.Ale je možný, že už je tak zvyklá, že ti domácí ani nebude chtít. To já jen tak píšu co si myslím, rozhodně si to dělej tak, jak vám to vyhovuje ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
16.7.12 20:42

No dávala jsem jí vařený brambor s listový špenátem a celkem to snědla. Zeleninu vařím sama, ale ty masozeleninové příkrmy mám raději už hotové - můj mixer totiž není tak výkonný, aby jí to jídlo tak hodně rozmašíroval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
16.7.12 21:07

Já jí zeleninku mixovala jen chvíli, těsně, než jsem začala dávat maso, tak už jsem jí to jen mačkala vidličkou a teď to včetně masa taky jen mačkám. Maso před vařením krájím na fakt malý kousky. Mixuju jí jen to povařené ovoce na přesnídávku. Co teda nedávám, tak syrové ovoce, zkouseli jsme jablíčko a pak banán, ale kadí pak zeleně, tzn. že to ve střevech kvasí a vyjde to nestrávený, takže s tím ještě pár dnů počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 12:04

Ahojte, tak se zkusím připojit. Je mi 41 a v září čekáme 3. dítko, doma mám 2 slečny 16 a 11, no a zanedlouho jim přibude třetí princezna. Už se všichni těšíme. Moc vás všechny zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.7.12 14:39

@Veronika57
ahojky, moc zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@veronika57
19.7.12 14:57

Ahoj, viděla jsem, že máš doma taky „šestnáctku“, k mému těhotenství se stavěla opravdu všelijak, ale teď jak se to blíží, je to trošku jiné - lepší. :D Jasně, že snad nejnatěšenější je mladší 11-letá dcera.

• Citovat
  • Upravit
141
19.7.12 15:01

@Veronika57
no teď jí mám na prázdniny u babičky, tak snad se s tím už začíná sžívat, protože mi povídala, že musela tetu (mojí sestru)opravovat v tom, že nejsem v pátám m., ale ve čtvrtém :) Uvidím až se za 14 dní uvidíme, jestli bude mít nějaké dotazy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
19.7.12 15:12

@Veronika57 gratuluju a vítám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.7.12 16:06

Ahoj všechny, ráda bych se přidala..je mi 32, zatím těhotná nejsem, ale chtěli bychom s přítelem tak nejdéle do 3 let mimčo. Někteří mě od toho dost odrazují, že je to už dlouho, apod. Ale myslím si že ne..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.7.12 16:17
@RidgebackHostice píše:
Ahoj všechny, ráda bych se přidala..je mi 32, zatím těhotná nejsem, ale chtěli bychom s přítelem tak nejdéle do 3 let mimčo. Někteří mě od toho dost odrazují, že je to už dlouho, apod. Ale myslím si že ne..:-)

Ahojky,
mě je 38 let a v lednu 2013 se nám narodí holčička. A nenech se odradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.7.12 16:20

@Ddennkaa Ta touha po miminku je velká. Mám 10 letého syna, ale bohužel není v mé péči, ale to je na dlouhý příběh.. a s přítelem, se kterým jsem 4 roky se budeme v září brát a pak bychom během příštích let chtěli mimčo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.7.12 17:09

@RidgebackHostice Ahojky, ja jsem na tom vekove uplne stejne a deti planujeme s manzelem az po 35. :) Takze neboj, nejses v tom sama. Spousta lidi na me kouka, ze jsem se naprosto zblaznila, ale ja si proste myslim ze nemame zatim kam spechat. Nejlepsi je, ze nejdriv jsem v ocich nasich byla moc mlada a ted uz jsem zase moc stara, nejak jsem tem spravnej vek prosvihla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
30.7.12 20:14

@lucias22 @RidgebackHostice Mě je 40 a Anička má 7,5měsíce. A neuvěřitelně si to užívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.7.12 21:30

@RidgebackHostice mě je 37 a mám 4 měsíčního chlapečka a je to moc super. Nenech se odradit a jdi do toho. Byli byste blázni kdyby jste poslechli. V těhle letech je to úplně super :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
30.7.12 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny