Studium pedagogiky Polsko - studoval tam někdo?

1
23.9.26 21:32

Studium pedagogiky Polsko

Je tu někdo kdo studoval obor pedagogiky v Polsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11360
24.9.26 17:21

Studovala to ještě před covidem pani co pracovala v družině jako vychovatelka (u starší dcery).
Potom začal covid zrovna dostudovala a šla s nimi do třetí třídy. Z ujecene vychovatelky ve školní družině se stala neschopna učitelka.
Studium si velmi pochvalovala. Pro jednoduchost a minimum požadavků. Kdysi jsem to u ni zjišťovala pro známou. Ale co vím, tak známá už tam studovat nezačala, ten obor se zrušil.
Jestli začal znovu existovat a tady ho uznávají, tak je to hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.9.26 17:03

To je studium pro papír. Když potřebuješ být mgr. Jinak to žádnej zázrak neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66587
25.9.26 17:27
@Koshot píše: Více

z těch polských škol ale magistr není, alespoň já znám dvě učitelky a mají titul Lic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
25.9.26 18:20

Googlení a Lic. je ekvivalent našeho bakaláře. Hotové mgr mají takhle psané.
My máme u nás Mgr. takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
25.9.26 18:23

Jdi studovat do Ostravy na univerzitu :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
27.9.26 10:29

@Kelsey1 Proč? Přijde ti to lehké?
U nás většina mladých učitelů buď má OSU nebo ji studuje a úplně procházka růžovým sadem mi to nepřijde.
Sama zvažuju jestli si něco dodělat na OSU a docela se bojím, že to nedám ( i když mám Mgr. z jine uni a ped. minimum z ostravské.. to vše ale před 15-17 lety). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
27.9.26 10:45

@andelka83 proč? Mám OSU, byla jsem tam spokojená. Nic jsem nepsala o lehkém studiu. To jsou jakési tvé dedukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
27.9.26 11:08

@Kelsey1 To se omlouvám, pochopila jsem to špatně, vzhledem k ladění předchozích příspěvků.
Já bych teda taky šla do klasického studia na naší univerzitě, než do těch novinek.
Na druhou stranu jsem se nedávno od vedení dozvěděla, že se svým vzděláním nejsem vlastně dost kvalifikovaná pro výuku dějepisu na ZŠ. Tak nevim co vlastně je pro školy dost dobré. Zvažuju, že si dodělám buď 1. stupeň nebo další obor, ale tak, aby mi nemohli vytknout, že to není dost dobra kvalifikace. Nedivím se zakladatelce, že školu řeší. Je fakt na houby poctivě studovat a pak zjistit, ze to zaměstnavatel neuznává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze