Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24691
15.9.26 22:33
@sirikit píše: Více

Protoze tu není Adull?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77911
15.9.26 22:37
@Arturie píše: Více

Psssssssst! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18245
15.9.26 22:49
@jege píše: Více

Nj, tak výkonní nejsme :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.9.26 22:53
@Luxusnixicht píše: Více

Tak ja se taky nestresovala imrvere a strasne dlouho trvalo nez mi bylo lepe. Ale stalo za to ho strihnout. To asi taky jednou zazijes, jen k tomu zatim nedozral cas, to je mi uplne jasny 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24691
15.9.26 23:07

Sem nedala zavináč, ne, zkušenou vorlici v 11 večer nebudes učit litat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77911
15.9.26 23:16
@Arturie píše: Více

Ještě všichni budeme velebit existenci fotbálků a @Centropen půjde napsat adminovi, aby je v seznamu diskusí zvýraznil reflexním popisovačem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24691
15.9.26 23:32
Čoveče, ale teď mi syn říkal, že to město-zvíře hráli na Seznamovaku na VŠ. A že za název, který nedal nikdo jiný měli extra body. Takze treba stát na “D”, kde da běžný člověk Dánsko, dal Demokratická Republika Kongo. Takze uz asi tuším…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7963
15.9.26 23:36

…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
15.9.26 23:58
@Andelskej_Satan píše: Více

Tobe bych to verila… taky jsem tu roztomilou naivitu nemyslala ve smyslu, ze bych tim chtela zpochybnovat realitu lasky, vzdyt ja sama to mam tak, ze bez lasky bych na vztahy zvysoka kaslala a chlap, ktery neumi milovat, me nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18245
16.9.26 00:08
@Monicka39 píše: Více

Tak u tebe to asi byl regulérní vztah…ale u mileneckého vztahu zase moc nevidím důvod, proč něco střihat, chleba to nežere.. zvlášť, když já nehledám nic vážného nějak nutně. Tudíž mě to ani neblokuje. Zkrátka uvidíme, co bude :jazyk: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109684
16.9.26 04:41
@Andelskej_Satan píše: Více

Jo, třeba ja..kvůli kyčlím uz jinak spát nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24691
16.9.26 04:54

Moje cele manzelstvi bylo jeden žárlivecký výlev. Kvůli praci v marketinku mě právě šikanoval. Delali jsme, bohuzel, ve stejne korporaci. Jednou jsme jeli zpatky z akce a ja vypravela v aute, jak se akce povedla. Coz byla moje prace, kdyz jsem to celý organizovala. A jeden kolega povídá, prsimte, tvar se doma neutralne, jakoze dobry, ze to klaplo, ne takhle nadšeně. Jinak budes mit doma peklo. Takze ja s nim ani nemohla sdílet své úspěchy. No, vydrzela jsem mu být věrna asi 6 let. Pak jsem dělala přesně to, z čeho mě předtím obviňoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15792
16.9.26 06:06
@Luxusnixicht píše: Více

Tak Monicka ti predpovida konec s Helmim uz nekolik let. :lol:. Kdyby se radsi na chvili prepla do Lorryho. :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15792
16.9.26 06:16
@Venetia píše: Více

Tak to je jasne, s tim, kdo by me nebral, bych nezila. Spis jen ta vase „nesvoboda“. To kazdy vnima jinak. Ja to vnimam jako @sirikit a @MyMelody . Ziju s nekym, protoze chci a necitim absolutne zadnou nesvobodu :think:… A ta financni stranka ve dvou je bonus. ;). Jasne, ze se v paru musi oba nejak prizpusobit. Nemuzes si delat uplne jen co sama chces, kdyz jste 2. Ale neberu to rozhodně jako nesvobodu. Vzdyt jsem si to sama vybrala… Ja to tak chci. Pocitam, ze protejsek to taky tak chce. A v podstate se to doplnuje. A zalezi, jak si to ti dva nastavi. Ale mam pochopeni, ze to nekdo tak nemá. Jen tady opravdu nejde o pocit nesvobody :lol:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109684
16.9.26 06:25
@xiaxxx píše: Více

Tak kazdy takove stesti na protejsek nemá a jako nesvobodu to bere, protoze to je pro nej velke omezeni

A samozřejmě cim vice si zvyknes na nejaky svuj styl, tim hure se budes přizpůsobovat… Vek v tom taky hraje roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová