Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2459
15.9.26 18:29
@Hanča1234 píše: Více

Také pořád čekám, kdy mě to zabije. :D
Já jsem se vlastně za poslední roky dobře vyspala jen během času stráveného s milencem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
15.9.26 18:33
@Venetia píše: Více

Mě to naprosto zaujalo. Roky jsem brala nevěru jako normu, a najednou hle, bílej jednorožec! 8o
Hele, co riskuješ? Kdyby to potenciál přehnal s dozorem, sbalit to můžeš vždycky.
A vida, nedozoruje vůbec. :palec:
Já teda taky nezahýbám a nelžu, takže mu v mém vyprávění, jaký jsem měla den, nemá co falešné cinknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
15.9.26 18:35
@sirikit píše: Více

Ja jsem nemyslela tak, ze potrebuju vic chlapu. Kor na sex, to uz ani v tomhle veku nepotrebuju. Ale celkově mi vadi, kdyz si chlap na me dela narok. Nesnesu ani tu koncovku -ova na konci prijmeni. Asi se to tezko vysvětluje nekomu, kdo je párový typ. Svoboda je pro mě nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
109903
15.9.26 18:43

Asi jo, nemusí to vždy znamenat něco negativniho
Mne zase ex jednou rozpravel, jak by chtěl abychom před sebou neměli žádné tajnosti… Asi v vcetne WC :roll:… To jsem ho musela trochu umravnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
15.9.26 18:48

Presne tyhle siamský dvojčata mě děsí. Davala jsem to nejakym zázračným způsobem kvůli dítěti 12 let, ale zpětně to vubec nechápu.

• Citovat
  • Upravit
78086
15.9.26 18:49
@Arturie píše: Více

To je pravda.
Mě by naopak odradilo, kdyby mě chlap při některém z prvních kafí seznámil s tím, že s nějakou exkluzivitou nepočítá, „toho neubejvá“ a volná láska je pro něj ideál, hlavně, že se milujem. :roll:
Něco, jak měla Staleverim toho svýho muzikanta.
Tak s tím ať se jde každej bodnout! :cert: :cert:
Těžce mě štvala i manželka, proto jsem hledala výslovně singla.
Jinak teda netuším, v čem jiném je zadaný člověk nesvobodný. :think:
Jezdím kam chci, mám vlastní finance, bydlení, držím si krom toho darovaného pořád vlastní auto, pokud se rozhodnu jet sama, s dcerou nebo s kámoškou na dovču, klidně můžu.
Akorát nechci, protože nejsem ve vztahu proto, abych jezdila na dovču s někým jiným! :cert: Jsem s ním ráda a spolu s dcerou je můj nejbližší člověk na celým světě. :srdce:
Můžu mu teda klidně i zahnout, počítám, že nějakou dobrotou ze skladu přípravků mi za to asi guláš nedochutí. 8)
Ale kdyby se to dozvěděl, opustí mě, a kdyby se to nedozvèděl, budu si připadat jako totální křivačka, protože ten chlap se ke mně chová krásně, miluje mě a věří mi.
Takže nic. :andel:
V čem sakra furt vidíš tu nesvobodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
15.9.26 18:51
:mrgreen:
Chlap by myslím si ocenil, kdybych neměla potřebu vyprávět mu úplně všecko, co mi slina na jazyk přinese. :oops:
Ale to si měl ten vztah rozmyslet dřív! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
15.9.26 18:55

Kdyby to na me vyvalil na první schůzce, považovala bych to za red flag, ze jsem zas narazila na žárlivce. Asi jsem příliš dlouho žila ve zlaté kleci. Musela jsem držet hubu a krok, a když jsem neposlechla, tak mi to podle vrátil stylem kudla do zad.

• Citovat
  • Upravit
15862
15.9.26 18:55

Taky nechápu, v cem je nesvoboda, kdyz zijis s nekym v páru :think:. Navic ziju tak, protože jsem si to sama vybrala a je mi takhle dobře :nevim:. A třeba co se týče finanční stranky, líp ve 2 :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
15.9.26 18:57

Tak u tebe asi hodně udělala blbá zkusenost :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.9.26 19:00

Ano, ano. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
15.9.26 19:01

Naprosto souznim s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
15.9.26 19:04

Je potreba si do novych vztahu nebrat spatnosti ze vztahu minulych a novemu duverovat, jinak to pujde zase do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.9.26 19:06
@Velryba černá píše: Více

Jo, manželka to tak má přes 20 let, protože vstává 2-6× za noc k dítěti, ale když je pak třeba týden, dva bez něj a nemusí brzo vstávat, tak si stejně naplánuje tak nahuštěný program, že musí vstávat brzo a nevyspí se. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109903
15.9.26 19:08

Ono to tak pak nastesti nebylo
Teď už bych taky zdrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek