Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Ja uz velmi dlouho nerandim
Respektive, byl jen Andy a to je vlastne ted v zari 2 roky od prvniho rande s nim…po nem uz jsem s jinym rande nemela…jinak videl jsi, ze jsem s Helmutem nic neukoncovala, i kdyz tu byl A…a ne, nehledala jsem nic lepsiho, spis jsem nechtela Helmuta tak prozivat a taky se s nekym vidat casteji. Ale po Andym uz stejne neprisel nikdo dalsi, kdo by me zaujal. Kdybych se do nekoho zamilovala vic, nez do Helmuta a dotycny se mnou chtel byt, pak je mozne, ze bych to s H. ukoncila…kvuli dalsimu mileneckemu vztahu, ale nikoliv. Milenecke vztahy jsou dosti nejiste, tak je lepsi mit dva
Jen bohuzel teda clovek je rad, ze ho vubec zaujme jeden, natoz pak dva…takze je to spis uvazovani ve sic-fi rovine.
@Virgin_Mojito píše: Více
Ja ve 2, ve 3 skoro kazdou noc…peklo
@Andelskej_Satan píše: Více
Koukám, že máme stejný bdělý okno ![]()
@Monicka39 píše: Více
On me nestresuje, prave, ze se ted snazi…holt je skoda te dalky…je to proste nekdy narocne. Myslim, ze kdyby byl bliz, je i realne, ze by jsme spolu byli…ale samozrejme museli by jsme zacit od zacatku, s cistym stitem, zapomenout, co bylo…nebo alespon nektere veci. A ano, oba jsme nekoho meli, ale je i nerealne, aby jsme celych 7 let v nasi situaci, meli jen sebe, to zase budme soudni…u nas je spis podstatne, ze se presto porad chceme. A ja holt nic lepsiho nenasla, jak je na tom on, nevim, ale predpokladam, ze kdyby mel nejakou top nekde bliz, me by taky tak uplne uz nepotreboval…asi se proste porad chceme, navzdory vsemu. Nikdy to nebylo dokonaly a snadny, ale vzdycky to bylo intenzivni a silny.
To chodim teprve spat
A nebudim se teda vubec
Clovek se musi unavit na doraz…
Nespavost nechapu
Ja bych spala celej den a celou noc, kdybych mohla ![]()
Ked to zacnes vnimat ako peklo, tak bude. Je to neprijemne, ale nenechaj sa tym definovat. Ked sa zobudis, pusti sa do niecoho. Primerane narocneho, praca - dusevna, alebo fyzicka.
@Luxusnixicht píše: Více
Ty budes asi v kuse nevyspata. Preto.
@jege píše: Více
To ma kazdy jinak…ja ji musim mit uz pred sexem, jinak zadny sex ani neni
![]()
@Mkmkz píše: Více
Kdyz ja jsem divna, vzdycky jsem potrebovala spat alespon 10 hodin, klidne i 12
…uz od mladi
I tech 9 jeste jde, ale jak je to mene, tak to hned poznam, ze jsem proste pak pres den unavena…jenze malokdy se povede, ze muzu spat 10 hodin, ktere bych potrebovala, to je proste luxus…to jedine, kdyz nevstavam do prace a nejsou doma deti. Coz je obcas nejaky vikend, kdyz je syn u ex…ale casto mam vikendy pracovni. A kolegyne mi vesmes rikaji, ze po nocni nemuzou spat, ze spi treba 3 hodiny
A ja si musim narizovat budika, abych po nocni nezaspala
Tuhle jsem mela v 18 hod vyzvednout syna u ex a neslysela jsem dva budiky, ktere jsem mela na 15. hodinu a vzbudila jsem se pred pul sestou…
Takze jen tak tak…ja jsem proste takovej medved no
![]()
To neni o nespavosti, spis me neco vnitrne budi…do hodky zas usnu…mozna driv…zalezi jestli vezmu do ruky mobil nebo ne:)
A ten drzgresle Martin nic? To nebylo rande?
@Virgin_Mojito píše: Více
To bych spíše litoval toho strojvedoucího a lidi, to pak musí sbírat.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Vynucené prázdniny? To jste v té škole moc nepobyli… ![]()