Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18283
15.9.26 14:38
@jege píše: Více

Ja uz velmi dlouho nerandim :D Respektive, byl jen Andy a to je vlastne ted v zari 2 roky od prvniho rande s nim…po nem uz jsem s jinym rande nemela…jinak videl jsi, ze jsem s Helmutem nic neukoncovala, i kdyz tu byl A…a ne, nehledala jsem nic lepsiho, spis jsem nechtela Helmuta tak prozivat a taky se s nekym vidat casteji. Ale po Andym uz stejne neprisel nikdo dalsi, kdo by me zaujal. Kdybych se do nekoho zamilovala vic, nez do Helmuta a dotycny se mnou chtel byt, pak je mozne, ze bych to s H. ukoncila…kvuli dalsimu mileneckemu vztahu, ale nikoliv. Milenecke vztahy jsou dosti nejiste, tak je lepsi mit dva :lol: :jazyk: Jen bohuzel teda clovek je rad, ze ho vubec zaujme jeden, natoz pak dva…takze je to spis uvazovani ve sic-fi rovine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7988
15.9.26 14:40
@sirikit píše: Více

Z minutu na minutu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
15.9.26 14:44
@sirikit píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7988
15.9.26 14:48
@Virgin_Mojito píše: Více

Ja ve 2, ve 3 skoro kazdou noc…peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.9.26 14:53
@Andelskej_Satan píše: Více

Koukám, že máme stejný bdělý okno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
15.9.26 15:14
@Monicka39 píše: Více

On me nestresuje, prave, ze se ted snazi…holt je skoda te dalky…je to proste nekdy narocne. Myslim, ze kdyby byl bliz, je i realne, ze by jsme spolu byli…ale samozrejme museli by jsme zacit od zacatku, s cistym stitem, zapomenout, co bylo…nebo alespon nektere veci. A ano, oba jsme nekoho meli, ale je i nerealne, aby jsme celych 7 let v nasi situaci, meli jen sebe, to zase budme soudni…u nas je spis podstatne, ze se presto porad chceme. A ja holt nic lepsiho nenasla, jak je na tom on, nevim, ale predpokladam, ze kdyby mel nejakou top nekde bliz, me by taky tak uplne uz nepotreboval…asi se proste porad chceme, navzdory vsemu. Nikdy to nebylo dokonaly a snadny, ale vzdycky to bylo intenzivni a silny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
15.9.26 15:17

To chodim teprve spat :lol: :jazyk: A nebudim se teda vubec :lol: Clovek se musi unavit na doraz… :nevim: Nespavost nechapu :nevim: Ja bych spala celej den a celou noc, kdybych mohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
15.9.26 15:17

Ked to zacnes vnimat ako peklo, tak bude. Je to neprijemne, ale nenechaj sa tym definovat. Ked sa zobudis, pusti sa do niecoho. Primerane narocneho, praca - dusevna, alebo fyzicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
15.9.26 15:18
@Luxusnixicht píše: Více

Ty budes asi v kuse nevyspata. Preto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
15.9.26 15:38
@jege píše: Více

To ma kazdy jinak…ja ji musim mit uz pred sexem, jinak zadny sex ani neni :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
15.9.26 15:53
@Mkmkz píše: Více

Kdyz ja jsem divna, vzdycky jsem potrebovala spat alespon 10 hodin, klidne i 12 :lol: :oops:…uz od mladi :nevim: I tech 9 jeste jde, ale jak je to mene, tak to hned poznam, ze jsem proste pak pres den unavena…jenze malokdy se povede, ze muzu spat 10 hodin, ktere bych potrebovala, to je proste luxus…to jedine, kdyz nevstavam do prace a nejsou doma deti. Coz je obcas nejaky vikend, kdyz je syn u ex…ale casto mam vikendy pracovni. A kolegyne mi vesmes rikaji, ze po nocni nemuzou spat, ze spi treba 3 hodiny 8o A ja si musim narizovat budika, abych po nocni nezaspala :lol: Tuhle jsem mela v 18 hod vyzvednout syna u ex a neslysela jsem dva budiky, ktere jsem mela na 15. hodinu a vzbudila jsem se pred pul sestou… :lol: 8o Takze jen tak tak…ja jsem proste takovej medved no :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7988
15.9.26 15:53

To neni o nespavosti, spis me neco vnitrne budi…do hodky zas usnu…mozna driv…zalezi jestli vezmu do ruky mobil nebo ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7988
15.9.26 15:54

A ten drzgresle Martin nic? To nebylo rande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40883
15.9.26 15:59
@Virgin_Mojito píše: Více

To bych spíše litoval toho strojvedoucího a lidi, to pak musí sbírat. :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40883
15.9.26 15:59
@Velryba černá píše: Více

Vynucené prázdniny? To jste v té škole moc nepobyli… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová