Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eugen Fischer2 píše: Více
Občas ti třeba natřou štít od baráku, letos jsem chlapa na nic jinyho (kromě sexu) nepotrebovala
Jakze ne, muzi jsou zlaticka a nosi nas na roukou!
Svet, kde jsou jen same zeny, by byl fakt hnusnej svet! ![]()
Ja to zrovna psala do te diskuse o preferenci muzu, nebo zen, ze mam dobrou zkusenost s muzskym kolektivem, zensky kolektiv uz nikdy vic.
@MyMelody píše: Více
Ja ale nerekla, ze necemu verim…nebo jsem tu snad nekdy psala, ze Helmutovi verim, ze je mi verny a ze je urcite svobodny? Ty to tady nectes, jak jsem tu neustale resila jeho pravdepodobne nevery? To neni, ze bych mu verila, ale ze jsem zustavala i presto, ze jsem mu neverila a vedela moc dobre. A co se tyce jeho ex, tak ta situace je natolik podivna, ze to opravdu muze byt jakkoliv…ty vztahy casto byvaji komplikovane, jak vidis jen tady, co tu pisi zdejsi muzi…a ja to znam i ze sveho okoli…a treba i nasi, u kterych jsem si myslela, ze je vse ok, tak mi pak mamka rekla, ze uz maji 5 let krizi…a ze si nasla jineho…to, ze spolu dva ziji, neznamena vubec nic, nevidis do toho. To tvoje, ze je to klasicky prolhany zenac, ktery ma vse doma v pohode, muze byt pravda a vubec nemusi, coz moc neberes v potaz. Vetsina paru, to po letech v pohode opravdu nema. To jsou spis vyjimky, kde jim to porad klape. A zase, vidis to jen tady, jak to maji vsichni v „pohode“…ja samozrejme vim, ze Helmut neni zadny zazrak a zrejme mnohdy lhal a mel asi mimo me, i dalsi zeny..ale co se tyce jeho ex, tam paradoxne lhat nemusi.
@Venetia píše: Více
Ja WA a Messenger…pres nic jineho nepisu..
Kazdy měl přece i vztahy, v čem jsi jako lepší?
Ona tam jasně píše, že není lepší ani horší a ty se zeptáš, v čem je lepší. Tak nevím. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ka jdu zrovna z Ikemu a prý se mám rozhodnout jestli p. doktora nebo svoji kardiologii.
Studie skončila
Doktor je dost hezkej, bude se mi stýskat.
Dilema
Tak nafilmuj srdeční záchvat, na to ho sbalíš
@Luxusnixicht píše: Více
Zas koukni, mistni vzorek muzu je specificky vzorek, jsou to vetsinou muzi, kteri maji specificke osobni pribehy a proto bych je nebrala jako standardni ukazku.
A taky ten, kdo tady zaklada diskuse o vztahovem problemu, ten problem ma, kdo problem nema, nema duvod zalozit diskusi, ze je spokojenej, takze pak ma clovek pocit, ze je to vsude na ***o. A kdyz to jedna tady vyjimecne udelala, zalozila clanek, kde pise, ze chlapa miluje, tak ji zavistlive zenske s kopou osobnich problemu v diskusi sezraly i s botama. Takze emimino bych jako objektivne globalni nahled do vztahu rozhodne nebrala.
Samozrejme, ze beru v podtaz, ze se muzeme mylit, vdyt dokola opakuju, ze muzeme vychazet jen z toho, co tady cteme, ale jak je to s Helmutem doopravdy, nevime. Ja muzu vychazet jen z toho, co tady ctu, neznam ho osobne, co je zasadni a samozrejme se muzu mylit a to taky vetsinou i pisu.
Příspěvek upraven 01.10.26 v 12:59
Já ho balit nechci je mladej…ale mám ho ráda
S kým ses citila líp? Podle toho bych se rozhodovala. U těch doktoru je ta empatie hodně pridana hodnota.
Jenže my jsme ten vzorek mužů, co se nebojí mluvit o svých citech ![]()
Se mi to nechce vysvetlovat, nerozumis, ale dobre, Arturka napsala neco ve smyslu, ze je kompetentnejsi jak jsem ja na posuzovani chlapu, protoze ma vic zkusenosti. A ja na to zareagovala prikladem, ze pokud bych brala vazne jeji kriteria na kompetenci k posuzovani chlapu, tak bych taky mohla napsat, ze jsem umela vyhodit zenate kecalky a ze mi tedy nos na chlapy funguje, protoze mam hezky vztah. Coz ale byl jen priklad, jak bych argumentovala, kdybych akceptovala jeji vizi nejake kompetence k posuzovani chlapu, kterou ale ja povazuju je za nesmyslnou a proto ve skutecnosti ani ja, prestoze mam hezke vztahy a ani ona, prestoze ma chlapy na sex, nejsme z toho duvodu lepsi, neho horsi na posuzovani chlapu, proste ze je to nesmyslna argumentace, stejne jak je nesmyslne arugmentovat rozvedenm manzelstvim, nebo synem.
Příspěvek upraven 01.10.26 v 13:21