Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.10.26 16:25

Každopádně Helmuta ještě před dětmi nebavilo se vídat často. Víš jak vypadá láska? Ta moje mě otravuje každý den, volá, píše, chce být u mě.

Malina chtěla ve své době to samé. A já jim odepisoval a vídat jsem se chtěl nebo chci a vídám. S Malinou v tom byly jiný problémy.

Ale láska není flegmatismus. Na to se to nedá svádět. Buď je flegmouš tak velkej, že hulí trávu a má poškozenej mozek nebo je lhář. A nebo oboje.

Láska opravdu vypadá jinak. Tohle je vypisování. Proto mně třeba Malina dala svobodu budovat si něco svýho a ona snad zachrání manželství. Ale 7let si vypisovat, pákrát se vidět. Zas taková dálka to není.

Takhle mi láska nepřipadá. Z tvé strany byla. Ale nevim co z jeho.

Tady Vladim má 100 nemocí a rande by si s tebou dal. To je láska :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
1.10.26 16:33
@M_Vladim píše: Více

Njn, mohl jsi být na opačné straně a vyvažovat to z ní. Kdo ti bránil? :nevim:

Já aspoň vím, že hromadu podobných věcí jsem zazdil kvůli vlastní lenosti a také proto, že preferuji kvalitu nad kvantitou, tudíž prosté zasunul, fouknul, vysunul mě neuspokojí, ale že bych to svaloval na někoho jiného… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
1.10.26 16:36
@Eugen Fischer2 píše: Více

Myslím, že všichni ví, jak dopadlo 1. rande s Malinou! To jsi měl bodnou ránu v (_!_), že ses nedostavil? Neodhadl jsi správně toho nabíječe z baru? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
1.10.26 16:40

KSV anebo KBV? ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 16:48
@jege píše: Více

To bylo tak: my se pohádali a já to zrušil a ona stejně přijela. Ale já jí fakt řekl, že nepřijdu. Z její strany to byla trochu hra na city: já byl pak za zlého. Ale bylo to po hádce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 16:49

Co je to první vim, ale to druhý nevim. :nevim: (JAKO BEZ VÝHOD?)

Ale už vim, co znamená mít s někým „match“ a mít k někomu „feeling“, ale tyhle anglicismy a zkratky neznám. Ještě tak LOL :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 16:51

Já mam s muži kamarádství s výhodami, protože ta výhoda je pivko nebo mi pomůžou vymalovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
1.10.26 16:53
@Venetia píše: Více

Mně našel kardiologa praktický lékař, který mě k němu dovedl doslova za ruku a jsem s ním moc spokojený, byť musím až na Smíchov. Ale je to 1× ročně, takže se to dá. Vždy den předem chce odběry a holter, další den se sundá holter, udělá EKG a tlak, doktor udělá echo a zkoriguje léčbu VT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.10.26 17:06

Jak za ruku? Ty jsi lehce bi? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
1.10.26 17:07
:) Kondom a dermatovenerologa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
1.10.26 17:08

Na to chlapa nepotrebuju, maluju sama, valek, barva, rebrik, lepici pasky a navic me to bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
1.10.26 17:12
@Luxusnixicht píše: Více

Hura! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10628
1.10.26 17:13
@MyMelody píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
1.10.26 17:17
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak kdyz jsi psala, jak chodis do prace oblekana, nenalicena atd. Tak se nediv :nevim:. A to fakt nemyslim nijak zle. Ti chlapi budou reagovat na „baleni“, pokud uvidi, ze se „snazis“. Kdyz chodis v mikine a jdes se na neco zeptat, bude si myslet, ze se opravdu jen ptas :lol:. Nepochopit to ;). Ale jak pises, uz je to fuk. Mas sbaleno :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
1.10.26 17:17
@Venetia píše: Více

Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...