Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každopádně Helmuta ještě před dětmi nebavilo se vídat často. Víš jak vypadá láska? Ta moje mě otravuje každý den, volá, píše, chce být u mě.
Malina chtěla ve své době to samé. A já jim odepisoval a vídat jsem se chtěl nebo chci a vídám. S Malinou v tom byly jiný problémy.
Ale láska není flegmatismus. Na to se to nedá svádět. Buď je flegmouš tak velkej, že hulí trávu a má poškozenej mozek nebo je lhář. A nebo oboje.
Láska opravdu vypadá jinak. Tohle je vypisování. Proto mně třeba Malina dala svobodu budovat si něco svýho a ona snad zachrání manželství. Ale 7let si vypisovat, pákrát se vidět. Zas taková dálka to není.
Takhle mi láska nepřipadá. Z tvé strany byla. Ale nevim co z jeho.
Tady Vladim má 100 nemocí a rande by si s tebou dal. To je láska ![]()
@M_Vladim píše: Více
Njn, mohl jsi být na opačné straně a vyvažovat to z ní. Kdo ti bránil? ![]()
Já aspoň vím, že hromadu podobných věcí jsem zazdil kvůli vlastní lenosti a také proto, že preferuji kvalitu nad kvantitou, tudíž prosté zasunul, fouknul, vysunul mě neuspokojí, ale že bych to svaloval na někoho jiného… ![]()
@Eugen Fischer2 píše: Více
Myslím, že všichni ví, jak dopadlo 1. rande s Malinou! To jsi měl bodnou ránu v (_!_), že ses nedostavil? Neodhadl jsi správně toho nabíječe z baru?
![]()
@jege píše: Více
To bylo tak: my se pohádali a já to zrušil a ona stejně přijela. Ale já jí fakt řekl, že nepřijdu. Z její strany to byla trochu hra na city: já byl pak za zlého. Ale bylo to po hádce
@jege píše: Více
Co je to první vim, ale to druhý nevim.
(JAKO BEZ VÝHOD?)
Ale už vim, co znamená mít s někým „match“ a mít k někomu „feeling“, ale tyhle anglicismy a zkratky neznám. Ještě tak LOL ![]()
Já mam s muži kamarádství s výhodami, protože ta výhoda je pivko nebo mi pomůžou vymalovat ![]()
@Venetia píše: Více
Mně našel kardiologa praktický lékař, který mě k němu dovedl doslova za ruku a jsem s ním moc spokojený, byť musím až na Smíchov. Ale je to 1× ročně, takže se to dá. Vždy den předem chce odběry a holter, další den se sundá holter, udělá EKG a tlak, doktor udělá echo a zkoriguje léčbu VT.
@Eugen Fischer2 píše: Více
Na to chlapa nepotrebuju, maluju sama, valek, barva, rebrik, lepici pasky a navic me to bavi.
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak kdyz jsi psala, jak chodis do prace oblekana, nenalicena atd. Tak se nediv
. A to fakt nemyslim nijak zle. Ti chlapi budou reagovat na „baleni“, pokud uvidi, ze se „snazis“. Kdyz chodis v mikine a jdes se na neco zeptat, bude si myslet, ze se opravdu jen ptas
. Nepochopit to
. Ale jak pises, uz je to fuk. Mas sbaleno
.