Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18440
1.10.26 13:11
@MyMelody píše: Více

Tak on takhle proste pise, je to jeho styl vyjadrovani…ani si to nemusi uvedomovat, jak to pusobi…ja tak ale casto pisu taky, jak uz mi tu rekl Jege, ze bych mohla jit do politiky :mrgreen: Neni v tom nejaky zamer, zkratka se snazim o diplomaticke a objektivni sdeleni…a vime, ze Helmut ty emoce umi dobre ovladat, zkratka takovy je…zda je to uprimne, nebo neni, z toho nelze jednoznacne urcit…ono taky, co ma clovek v takove situaci napsat, aby nevypadal blbe…a zase malokdo by priznal, ze kvuli detem nemuze psat milence… :lol:
Co se tyce toho hledani bytu, tak on opravdu vzdycky hledal…psal mi treba i, ze se byl nekde podivat..jenze cloveku se to pak rozlezi v hlave…a zrejme se to vzdy casem u nich zase uklidnilo…a je mozne, ze to tak bude i ted…ono taky s jeho povolanim, platit si byt, kdyz tam bude jen pres vikend…a ty byty jsou v Nemecku opravdu drahe…takze pokud to neni uplne nutne, pak je jasne, ze radeji vzdy pockal, az se to doma zase prezene…ale verim, ze ten zamer, ze si bude neco hledat, vzdy opravdu mit mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
1.10.26 13:14
@Luxusnixicht píše: Více

Kdyz ja to vidim tak, ze pokud clovek neco fakt chce, doopravdy, tak to udela… pokud nechce, tak o tom placa a hleda vymluvy. Ale znovu, muzu se mylit. Zverejnilas jeho zpravu, chce necenzurovane nazory, tak piseme, jak to pusobi… a samozrejme, ze ty se nakonec zaridis jen podle sebe… a samozrejme, mylit se muzeme my i ty. Uz se nechci dal k Helmutovi vyjadrovat, znovu me ta debata vtahla, jak te ted Helmut vyhodil z kola :kytka:

Příspěvek upraven 01.10.26 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78034
1.10.26 13:16

:lol:
Už je jim skoro měsíc, takže dostali „boudu“ v kuchyni, aby se matka tolik nenalítala a děcka měla větší výběh.
Uťapaní kolektivně odpadli, akorát ten nejstarší prostě musí mít za každou cenu vlastní, originální řešení. :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
1.10.26 13:29

Tyhle ultimáta už tu byly tolikrát. :roll: Kolikrát to bylo, že do večera. Nebo do druhého dne. A stejně ti to nefungovalo. Proč dáváš delší lhůtu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109779
1.10.26 13:35
@Arturie píše: Více

Druhá je doktorka a je peclivejsi, asi se Ikemu vzdám a uvolním místo potrebnejsim

Ještě to proberu s ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18440
1.10.26 13:40
@Arturie píše: Více

In s temi vykricniky a otazniky :D No Helmut je pouziva porad, uz od zacatku…nevim proc…proste to tak ma…nekdy mi tam taky nedavaji smysl…ale on pouziva celkove vseho hodne..i ruznych smajliku… :) Jo, Helmut je asi moc mekkej…a vim, ze deti jsou jeho slabe misto, ale zase kdyby chtel, tak to mohl zaridit jinak…a rict jim teda, ze si se mnou nebude psat, kdyz bude doma, aby se tim netrapily, ale ze mi bude psat, kdyz bude mimo domov…to klidne takhle rict mohl…ale holt me uplne vysplouchl…a ja bych mela udelat to stejne…tohle uz me nebavi…cekat, az pojede kolem a ted uz i budu cekat, az mu rodina povoli, mi napsat…? :zed: To moc dobre neudelal…tedy, co se nas dvou tyce…ma jeste par dnu cas a pokud to nevymysli jinak, tak ja jdu od toho…uz ted jsem vicemene jednou nohou na odchodu…jednou mu to proslo, ale ted uz ma smulu. Navic i tou 2 mesicni odmlkou, me tak nejak naucil, fungovat i bez nej…a vim, ze to zvladnu i ted…A myslet si na me muze, jak chce…A fakt nechapu, proc si takovyhle chlapi hledaji milenky…kdyz nic nemuzou. Pak na to doplaci akorat ta milenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18440
1.10.26 13:53
@MyMelody píše: Více

Ano, s tim souhlasim…to ale neznamena, ze v te zprave lhal…jen dal najevo, ze nejsem priorita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78034
1.10.26 13:54

Měl jediný štěstí, že ty jsi do něho fakt blázen, a vlastně i s tou dálkou.
Protože tím jsi měla logické vysvětlení, že on za tebou strašně chce, ale vzhledem k dálce nemůže.
Jsem zvědavá, jak často by se urval, kdyby to měl od tebe třeba 50 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 13:58

A nemohla by ses ho zeptat, jestli by ti děti nepovolily aspoň 2 smsky měsíčně? A jednu schůzku ročně. Že už skoro ani nevíš, jak vypadá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 14:01
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak tebe jako feministku nejde uspokojit: chlap s citama = nic. Toxicky maskulinní je incel (je Filip Turek incel? asi těžko…)

Je feministka teda incelnice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.10.26 14:03
@Eugen Fischer2 píše: Více

Prý existuje pojem femcel (AI mi řekla). A ta má vždy pravdu :lol:

Ale na mě to nesedí, já žádný romantický ani sexuální vztah nehledám.

Příspěvek upraven 01.10.26 v 14:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 14:04
@Virgin_Mojito píše: Více

Paráda, ale co když je to třetí nebo 151pohlaví? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.10.26 14:05

To bude pohlaví „-7“ mínus sedmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
1.10.26 14:05
:mrgreen: A at pozve taky maminku, teticky a strejdu, at muze zasednout rodinny vybor a budou hlasovat, kolik smsek rocne mu pro milenku beztrestne povoluji a obsah schvalovat pred odeslanim.

Příspěvek upraven 01.10.26 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18440
1.10.26 14:09
:mrgreen: No mozna bych mela napsat samotnym detem, proc toho tatu chudaka takhle zadiraj :,( :jazyk: Ted chudak za chvili bude mit velky pretlak ve spodni casti tela… :nevim: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová