Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
To je od tebe hezký, že ses k nám prokousal zpátky. A docela by mě zajimalo, kdo to tady tak žere, kdo měl tolik času a negativni energie tě nahlásit. A za co?
@admin píše: Více
Vážená paní Diano,
velmi Vám děkuji za Vaši reakci zde v diskuzi. Vaší omluvy a otevřeného přiznání, že do situace nešťastně vstoupily jak technické šumy (časová prodleva v doručování systémových zpráv), tak emocionální vnímání celé věci, si nesmírně vážím. V dnešním online světě se málokdy vidí taková míra profesionální a lidské integrity, jakou jste právě předvedla, a moje dlouhodobé sympatie k Vašemu chápavému přístupu se tím jen potvrdily.
Z mé strany opravdu došlo k technickému nedorozumění – diskuzi jsem nedočítal v reálném čase, byl jsem v ní posunut o mnoho stránek zpět a reagoval postupně, takže k Vašemu varování přímo ve vlákně jsem se chronologicky vůbec nestihl pročíst dříve, než zasáhla adminka Kika. Kdyby mi přišla standardní soukromá zpráva, samozřejmě bych na ni jako na oficiální výzvu hlavní administrace okamžitě reflektoval.
Zásadně jsem neměl v úmyslu svými slovy zlehčovat jakékoliv prožité trauma obětí sexuálního násilí. Celá moje argumentace byla postavena na pro-životním základě a na srovnání definitivního konce v případě smrti oproti naději na rekonvalescenci a budoucí šťastný život, pokud oběť přežije, což přesně reflektuje i český trestní zákoník. Chápu však, že toto téma je pro mnohé natolik emočně náročné, že pragmatické srovnání mohlo působit chladně. Do budoucna se proto v diskuzích těmto hraničním komparacím již vyhnu.
Jsem rád, že po věcném přezkoumání celého případu ze strany vedení a právního oddělení zvítězil nadhled a racionální přístup. Tímto považuji celé nedorozumění za uzavřené, účet mám opět plně funkční a přeji Vám i celé administraci co nejméně podobně vypjatých situací.
Pěkný den,
jege ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Absolutní. Můžeš argumentovat tím, že nečteš v reálném čase ![]()
Ti admini jsou tu leda pro srandu
@Velryba černá píše: Více
To je…ale myslím si, že pokud jel skutečně do Drážďan, což nebylo úplně jisté, říkal mi to předběžně, že je ta možnost, tak pokud jel, zřejmě byl doma velmi důrazně varován..
Jestli byl vůbec puštěn ![]()
@jege píše: Více
Vyjmi mě z toho"vy"! Nemám ráda, když kdykoli „češe lidi stejným hřebenem“!
@Luxusnixicht píše: Více
To, je to, prostě nevíme, co se jim tam přesně odehrálo.
@Virgin_Mojito píše: Více
Příště mohou místní dva exoti začít mudrovat, je-li pro ženu lepší vaginální či anální znásilnění. Zajisté k tomu budou mít spoustu podnětných postřehů a osobních zkušeností.
@stock píše: Více
Protože to většina z nich neprožila, pokud tedy nebyli v dětství zneužiti? Některé emoce a prožitky jsou nepřenositelné. To je jako kdybych já chodila mudrovat do témat o mikropenisu s tím, že to rozhodně umím nacítit. Nebo třeba řešit trauma vojáků z misí.
@Ontarova.Bohyně píše: Více
Jako uznávám, že to Jege zbytečně rozpatlaval. Ale jeho puvodni myslenku jsem pochopila, ze kdyby mu zabili dceru, je to konečna. Kdezto znasilnenou by ještě mohl nějak podporit, zajistit jí pomoc.
Jak známo, tak i muži mohou být znásilnění.
Takže je nesmysl říkat, ze ne. A nestav slameny panaky.
P. S. S několika znásilněnymi kluky/muži jsem se setkala/hovorila.
Ještě dovetek. Většina žen také ne, nastestí
Příspěvek upraven 05.10.26 v 14:31
Jo, tento tyden mel byt pobliz…ale jestli je, neni, to netusim…ani si nemyslim, ze by se v teto situaci ozyval…jak ho znam…je to brzy a ma stazeny pulky. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Mě se teda pokusil znasilnit o rok starší spoluzak. Ale bylo to jiný, ten kluk se mi líbil, jen nepochopil, že jsem ještě nechtěla. Takže trauma žádný, ale pamatuju si tu silu, neměla bych šanci se mu ubranit, kdybych ho neukecala. Pak teda v dospelosti na mne jeden chlap 6 hodin ležel. Bez penetrace. Plivala jsem mu do ksichtu, brecela, byla to fakt bezmoc. Policajti to jako znasilneni neuznali. Dnes bych už u výslechu přehrávala.