Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24720
5.10.26 13:57
@jege píše: Více

To je od tebe hezký, že ses k nám prokousal zpátky. A docela by mě zajimalo, kdo to tady tak žere, kdo měl tolik času a negativni energie tě nahlásit. A za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41053
5.10.26 13:59
@admin píše: Více

Vážená paní Diano,

velmi Vám děkuji za Vaši reakci zde v diskuzi. Vaší omluvy a otevřeného přiznání, že do situace nešťastně vstoupily jak technické šumy (časová prodleva v doručování systémových zpráv), tak emocionální vnímání celé věci, si nesmírně vážím. V dnešním online světě se málokdy vidí taková míra profesionální a lidské integrity, jakou jste právě předvedla, a moje dlouhodobé sympatie k Vašemu chápavému přístupu se tím jen potvrdily.

Z mé strany opravdu došlo k technickému nedorozumění – diskuzi jsem nedočítal v reálném čase, byl jsem v ní posunut o mnoho stránek zpět a reagoval postupně, takže k Vašemu varování přímo ve vlákně jsem se chronologicky vůbec nestihl pročíst dříve, než zasáhla adminka Kika. Kdyby mi přišla standardní soukromá zpráva, samozřejmě bych na ni jako na oficiální výzvu hlavní administrace okamžitě reflektoval.

Zásadně jsem neměl v úmyslu svými slovy zlehčovat jakékoliv prožité trauma obětí sexuálního násilí. Celá moje argumentace byla postavena na pro-životním základě a na srovnání definitivního konce v případě smrti oproti naději na rekonvalescenci a budoucí šťastný život, pokud oběť přežije, což přesně reflektuje i český trestní zákoník. Chápu však, že toto téma je pro mnohé natolik emočně náročné, že pragmatické srovnání mohlo působit chladně. Do budoucna se proto v diskuzích těmto hraničním komparacím již vyhnu.

Jsem rád, že po věcném přezkoumání celého případu ze strany vedení a právního oddělení zvítězil nadhled a racionální přístup. Tímto považuji celé nedorozumění za uzavřené, účet mám opět plně funkční a přeji Vám i celé administraci co nejméně podobně vypjatých situací.

Pěkný den,
jege :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
5.10.26 14:02
@admin píše: Více

Lol to je sranda ten server:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.10.26 14:05
@Andelskej_Satan píše: Více

Absolutní. Můžeš argumentovat tím, že nečteš v reálném čase :mrgreen:
Ti admini jsou tu leda pro srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18517
5.10.26 14:06
@Velryba černá píše: Více

To je…ale myslím si, že pokud jel skutečně do Drážďan, což nebylo úplně jisté, říkal mi to předběžně, že je ta možnost, tak pokud jel, zřejmě byl doma velmi důrazně varován.. 8) :P Jestli byl vůbec puštěn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
5.10.26 14:08
@jege píše: Více

Vyjmi mě z toho"vy"! Nemám ráda, když kdykoli „češe lidi stejným hřebenem“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.10.26 14:12
@Luxusnixicht píše: Více

To, je to, prostě nevíme, co se jim tam přesně odehrálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 14:13
@Virgin_Mojito píše: Více

Příště mohou místní dva exoti začít mudrovat, je-li pro ženu lepší vaginální či anální znásilnění. Zajisté k tomu budou mít spoustu podnětných postřehů a osobních zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
5.10.26 14:16
@MyMelody píše: Více

Proč tomu muži nemohou rozumet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 14:18
@stock píše: Více

Protože to většina z nich neprožila, pokud tedy nebyli v dětství zneužiti? Některé emoce a prožitky jsou nepřenositelné. To je jako kdybych já chodila mudrovat do témat o mikropenisu s tím, že to rozhodně umím nacítit. Nebo třeba řešit trauma vojáků z misí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24720
5.10.26 14:24
@Ontarova.Bohyně píše: Více

Jako uznávám, že to Jege zbytečně rozpatlaval. Ale jeho puvodni myslenku jsem pochopila, ze kdyby mu zabili dceru, je to konečna. Kdezto znasilnenou by ještě mohl nějak podporit, zajistit jí pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
5.10.26 14:26

Jak známo, tak i muži mohou být znásilnění.
Takže je nesmysl říkat, ze ne. A nestav slameny panaky.
P. S. S několika znásilněnymi kluky/muži jsem se setkala/hovorila.
Ještě dovetek. Většina žen také ne, nastestí

Příspěvek upraven 05.10.26 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18517
5.10.26 14:27

Jo, tento tyden mel byt pobliz…ale jestli je, neni, to netusim…ani si nemyslim, ze by se v teto situaci ozyval…jak ho znam…je to brzy a ma stazeny pulky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40486
5.10.26 14:29
@Padlý.anděl píše: Více
:palec:
Start by měl být vzdy bezproblémový a z vlastního zájmu, v tom se shodneme. :palec:
Pohled na věc nás mužů a vás žen se zjevně v některých bodech výrazně liší.
Historicky přežít boj pro nás znamená jistý druh vítězství (ono to fuguje tak trochu i obráceně - nepřítel, co přežil bitvu je pořád nepřítel… a možná ještě nas…nější).
My máme svůj start jiný, ať chceme, nebo ne… :oops:
Váš start, ať už puberta, nebo poprvé, nemusí, na rozdíl od našeho, vůbec být fajn. A tedy emocionálně dramatičtější.
U nás může být poprvé spíš trocha zklamání, než špatný zážitek, ten je vyjímka.
A u obou se to ale nějak zapíše do povědomí.
Proto vše pak stejné věci hodnotíme trochu jinak. To se stalo i tady.
To nemá být omluva, ale vysvětlení. Nemůžeme se omlouvat za to, že jsme muži. :andel:
Můžeme se jen pokusit krotit emoce a pochopit druhé. :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24720
5.10.26 14:30

Mě se teda pokusil znasilnit o rok starší spoluzak. Ale bylo to jiný, ten kluk se mi líbil, jen nepochopil, že jsem ještě nechtěla. Takže trauma žádný, ale pamatuju si tu silu, neměla bych šanci se mu ubranit, kdybych ho neukecala. Pak teda v dospelosti na mne jeden chlap 6 hodin ležel. Bez penetrace. Plivala jsem mu do ksichtu, brecela, byla to fakt bezmoc. Policajti to jako znasilneni neuznali. Dnes bych už u výslechu přehrávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová