Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2459
5.10.26 15:46

@MyMelody ten odkaz, co jsem ti sem dala, je právě o Nele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
5.10.26 15:47
@MyMelody píše: Více

Ja reagoval na to smazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
5.10.26 15:48

Promažu to pak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18604
5.10.26 15:48
@Adull píše: Více

Tak asi si neumis moc predstavit, jak to funguje, kdyz na nekoho praskne nevera ;) Ja ano, zazila jsem to…a byla jsem opravdu pod neustalym dohledem…jako myslis, ze by si ted dovolil ji ted po tom vsem rict, ze je unavenej a nebude s ni mluvit? :lol: Kde zijes. A asi si ani moc neumis predstavit to, kdyz je zenska stihacka. Ja nerikam, ze Helmutova je, ale po tom vsem, co uz si s nim nejspis zazila, by asi byla kazda…a ano, cesticku by si mohl najit, ale bylo by to natolik riskantni, ze si myslim, ze ani z toho sexu by nic nebylo, jak by byl vystresovanej. A treba holt sliby nebere na lehkou vahu…zvlast sliby detem. V tom ho zase ja chapu…u deti bych taky mela problem, neco porusit, co bych jim slibila…ty ne? Ja bych mela vycitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10628
5.10.26 15:50
@Luxusnixicht píše: Více

Věděl, že má převahu…kdyby cokoliv napise posudek ze je dotyčná blázen a necha ji zavrit v blázinci nadobro…
Prý hodne doktorů o tom vědělo a nikdo neudělal nic…takže kdyby některá proti němu šla…stejně by to zahrabali pod koberec…protoze tehdy byl „kapacita“…
A Fabianovou naštvalo, že měl dostat ocenění…proto s tim šla „ven“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18604
5.10.26 15:51
@MyMelody píše: Více

Ja vim… :? Dame nejake veselejsi tema… :jazyk: :D A :D Ale nic me ted nenapada :lol: Po tyranych zviratech, znasilnenych zenach, by to ale uz neco chtelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
5.10.26 15:51
@Ontarova.Bohyně píše: Více

Pochopil jsem to jinak.
OK. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
5.10.26 15:53
@Velryba černá píše: Více

To blízké okolí… :kytka: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 15:54
@M_Vladim píše: Více

Bylo to myšlen tak, že Velrybka to smaže, chápu, citlivé informace. A tys jí psal, že se není zač stydět (souhlasím). Ale to je právě pořád ta ostrakizace, nebylo to myšleno tak, že ty bys to nějak relativizoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18604
5.10.26 15:55

Ja uz ho asi ani nechci…dokud bude s ni, stejne tam ty problemy potencialne mohou porad vznikat…a pokazde me bude takhle davat stranou…? :zed: Pokud to vyresi s tim bytem, jsem ochotna o nem jeste uvazovat…ale to je znacne nepravdepodobne. Jinak na to uz nemam nervy. Presla me chut. Jakozto svobodna tohle nemam zapotrebi. At si hleda jinou trubku, ktera bude vecne na neco cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
5.10.26 15:56

Uděla to jednou a projde to. Podruhý, po desatý… už je to normálka, asi na to ani nemyslí. :think:
Jak zloděj…

Příspěvek upraven 05.10.26 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 15:57

Heuréka!!!
Honzíne, kde jste s Detsou při tomto průlomovém okamžiku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10628
5.10.26 15:59

Takže s ní bude mluvit celou noc jen aby si nemyslela, že tam nekoho má? Nerikala jsem, ze by s ni nemluvil, ale urcite by nemusel celej večer a noc. Stejně tak na služebce nemůže napsat, protože Helga by to mohla telepaticky zjistit…
Spíš mi prijde, že si ho idealizuješ. Tak ja dětem sliby neporušuju, ale taky si svoje konverzace umim zajistit, aby mi je nikdo nečetl…ale upřímně, aby pubertální děti diktovali tátovy co má nebo nemá dělat?🤔…ještě by mu mohli udělat rozvrh, kdy by mohl s Helgou sexovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
5.10.26 15:59

Psal to Melody, ale obecně platné, v tom máš pravdu. Takhle jsem vykopla ze života matku, přestože dostala další šanci, neustále mi říkala, co dělám jako matka špatně, že ona byla (narozdíl ode mne) dobrá matka a všechno, co se mi stalo, byla moje vina. Takže to ve mně zrálo dlouho, až to dozrálo definitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18604
5.10.26 16:06

A za týden Helmut napíše, že už bydlí a mohu se stavit, ho obšťastnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...