Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Kolik mu je je jedine co vim a kde cca bydli
Jmeno ne a nezadanost prave taky ne
Snad se to rozlouskne toho 10.
@Virgin_Mojito píše: Více
Mne prave v realu minimalne a uz si na to nevzpominam
Takze to je pro mne neznama puda
@Venetia píše: Více
A když nenajdeš nic, jako důkaz čehokoli ti to stačí?
@Velryba černá píše: Více
To se mi bohužel nestalo… V te dobe by mi fo mozna i stacilo.. Nevim
Ale to se nestalo, sla jsem vicemene najisto pro potvrzeni
@Venetia píše: Více
Jako že tě zval tak, že jsi nepochopila, že tě zve na rande? ![]()
@Arturie píše: Více
Příspěvek upraven 01.10.26 v 10:05
@Velryba černá píše: Více
A jak se ti do něj dostane?
![]()
Přeci mobil má člověk běžně zaheslovaný ani ne tak kvůli partnerovi, to je třeba mně osobně jedno, ale hlavně kvůli případné ztrátě nebo krádeži.
Máš tam banku a všecko… ![]()
Takže já mobil odemykám přes otisk prstu, případně pin, a dál už mám všechno kromě té banky neodhlášené.
Akorát z mobilu se mi maily datlí podstatně míň komfortně, než WA nebo RCS zprávy, a jednotlivé chaty jsou přehledně oddělené, takže je to celé uživatelsky komfortnější.
@jege píše: Více
Vis jak se to rika, kdo jde s davem, potrebuje nohy, kdo mimo davu, potrebuje i mozek. ![]()
@Adull píše: Více
Ja uz se davno nedivim, ze lide veri politkum, prodavacum hrncu a zazracnch blbin… chteji verit tomu, co chtejii slyset… pokud jsou v tom emoce, rozum casto taha za kratsi konec.
Příspěvek upraven 01.10.26 v 09:30
@marin píše: Více
Bavili jsme se o jedné hospodě, on bydlí tam, kde já za vdana…říkal, ze tam o volnu zajde a jako pozvání jsem to nepochopila.
Teď už jo ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Ta to by nevadilo
, kazdy vek ma sve kouzlo.
Satan si udelal nevinny zert z teba a ja ze Satana. ![]()
Já vám nevím, na mě Satan působí, že má 14. Ale klidně věřím, že v reálu mu může být 63
@Andelskej_Satan píše: Více
Lide, co maji takove vztahy, to nevidi, tam se to toci v kolotoci popirani, nadeje, zklamani, nadeje a popirani a tak furt dokola…a to neznamena, ze jsou nejak blbi, muzou byt jinak inteligentni, ale toxicky vztah vytvari zavislost a te se podrizuje vsechno a ten clovek nevidi evidentnosti, ktere blizke okoli vnima.