Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Je to tak. Upřímně řečeno, mně strategie Vene taky není blízká, není to nic pro mě. Ale už jsem se tady naučila, že lidi se nechovají podle toho, jak bych se chovala já ve stejných situacích. A tak jen čtu a akceptuju, jak to mají oni.
Ha, před několika minutami můj oblíbený telefonát ze školy.
Ku®va drát už.
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak to já nevím, jestli s novými objevy spí anebo jenom spořádaně randí u kafe. Sama to nepíše a ptá se jí na to mi přijde indiskrétní. ![]()
@jege píše: Více
Ale píše.
Respektive většinou to ukončí docela brzy a píše, že tam není jiskra ve smyslu fyzické atraktivity. Jak z toho lze odvodit, že s nimi spí?
@sirikit píše: Více
Tak když napíše, že starého má 4 roky a nového třeba 4 týdny, ale v pátek to ukončila, tak bez křišťálové koule z toho nevyvěštím, se kterým to ukončila, a jelikož je mi celkem jedno, který z nich to byl, tak to dál nepitvám. ![]()
Ale také píše, že k zamilování se u ní dochází až po delší době a že kdyby na to měla čekat před sexem, tak si neštrajchne, tudíž předpokládám, že randění u ní může být se vším všudy a na základě toho se rozhoduje, jestli dál pokračovat anebo ne. ![]()
Vene tady píše dost dlouhodobě, že má u chlapů hlavně problém s „jiskrou“ a když ji čteš dlouho, vzorce chování máš odpozorované. Kdyby to ukončila s milencem předpokládám, že by se rozepsala více a ne jednou holou větou, protože milenec je jaksi mnohem vyznamnejsi postava v jejím životě. Tvl, trochu více si vsimej.
Dobře, můžeme se zeptat, zda s tím novým spala. Já tipuju, že ne.
Tak co @Venetia?
Ta poslední věta - přesně. Můžu to mít hozené úplně jinak, ale respektuju, že ostatním může vyhovovat jiná cesta, než mně.
Zrovna Ven strategii ale celkem chápu, taky jsem opice, která se pustí jedné větve, až když v další pacce pevně drží druhou. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Klid, ono se to vždycky po čase rozchodí.
@Luxusnixicht píše: Více
Zkus se přihlásit Babišovi, ten je na Monike zvyklej. ![]()
Ale Vene sem tam s někým zkouší randit a vždy si u toho nechala milence. A proč by taky něco s milencem ukončovala, když s tím novým ani nespí, jen se poznávají.