Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Místo flirtování s kámošem se snaž, aby doma nebyl bordel a manžel nebude prudit..
Už tak máš doma agresi a výhružky násilím, nechci vědět co by se dělo, kdyby se ten tvůj dozvěděl, že jsi mu byla nevěrná. Řeš nejdříve své manželství a až pak se případně starej o sex s jiným.
@MartinL45 píše: Více
Nebo by to třeba pan manžel mohl uklidit taky, to by tě ale asi nenapadlo, co?
Výhrůžky násilím si nahrávat, jít do práce, našetřit si a časem se osamostatnit, jestli to je tak hrozné…
Ale kámoš by mohl být při společném spolužití ještě horší, to z flirtu nepoznáš, bohužel ![]()
Neschopná šmudla, co se chce pelešit. Chudák chlap. To doma nechceš.
Spis než na nevěru bych se ted na tvém místě soustředila na odchod od manžela. Vem to popořádku, zbav se nejdřív agresivního magora.
Přesně tak, nejdřív bych se snažila dostat se od manžela, osamostatnit se a až pak hledala flirty. A hlavně bych se vyhla ženatým mužům.
Reálné to být může, to bude asi ten nejmenší problém…
Otázkou ovšem je, k čemu ti to vlastně bude? ![]()
@pikola píše: Více
Kdyby to bylo jednou, tak to asi manžel neřeší. Podle jeho reakcí je to pravidelné, takže panička místo aby udělala doma co je potřeba, tak hledá milence. Ideální řešení.
Asi ti to nepomůže k lepšímu manželství. Nevyřeším tím nic, jenom to, že tě může vykopnout hned. Buď bych hledala jiný domov nebo bych to změnila doma.
Jak to ty naše maminky a babičky dělaly (bez vymožeností jako teplá tekoucí voda, myčka a pod), že měly doma uklizeno a zvládaly domácnost, hospodářství i děti. A až ti manžel na tvůj románek přijde, půjdeš s igelitkou. Což není moc rozumné, když máš 2 děti. Kromě toho, muž se taky může zapojit do chodu domácnosti a o děti, ale s tím se mělo začít dříve než po 6 letech.
@Zvedava1 píše: Více
Nepsala nic o tom, že bydlení je jenom manžela ani o tom, že nemají SJM, takže trapné ač zde velmi oblíbené fráze o igelitce bych si odpustila. Že nevěra v této situaci a podmínkách je pěkná kravina to nerozporuji.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli byla pro někoho z vás nevěra z vaší strany v nějakém smyslu užitečná. Jsem v situaci, kdy se po 6 letech na mateřské budu vracet do práce a už na to čekám jak na smilování. S manželem nám to brutálně neklape, já nemám vlastní příjem ani úspory a manžel je doma dělá ze všeho děsný drama. Když si děti neustelou postel, když jdou spát a nemají uklizené všechny hračky, když jdeme ven a není umyté nadobí… takhle zním jako čuně, ale představte si, že se chystate ven, ale nejdřív chcete vyndat myčku, pověsit prádlo, uklidit stůl po snídani, už to je zase doba, tak necháte nádobí ve dřezu a jdete ven…a za hodinu volá manžel, ať si nezvykám nechávat ve dřezu špinavý nádobí… a takhle je to skoro pořád. K tomu agrese a výhružky násilím, nejraději bych se sbalila a vypadla od něj, ale ty finance… no a teď tu mám kámoše, se kterým občas flirtuji přes chat, tak rok zpátky to byla jen legrace, sem tam nějaký narážky, ale poslední dobou se to stupňuje a mohlo by z toho něco být. Ne, ne vztah, je ženatý, jak to má s manželkou nevím a není to můj problém. Ale tak nějak mám pocit, že bych ráda prožila nějakou tu chvíli s někým, kdo na mě každou chvilku neřve, koho neštve, že jsou moje děti hlučné, komu je fuk nádobí ve dřezu. Prostě jen trochu vzrušení a dobrý pocit. Je to vůbec reálné? Nebo se to do toho raději vůbec nepouštět? Díky za názory