Výhody nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16940
10.8.26 20:37

@Venetia
:mrgreen: :palec:
Jj, přesně tak. Však ženská s dvěma dětmi, není žádný otrok. :cert:
A navíc, tu domácnost přece sdílejí oba dva… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.26 20:42

Ahoj, prožívám to samé doma co ty a tak stejně mám chuť na jiného muže. Nechci to tady úplně vypisovat ale jen chci napsat že v tom nejsi sama. Jinak mě dost pomohko psát si o tom s AI. Funguje docela dobře jako psycholog :D

• Citovat
  • Upravit
697
10.8.26 21:10

Naštěstí mě žádný milenec nechce, takže výhody nevěry mi zůstanou navždy utajené :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16940
10.8.26 21:25
@Virgin_Mojito píše: Více
:mrgreen:
Takže to vlastně ani žádný milenec není, když zůstáváš věrná svému protějšku. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.8.26 22:12
@Zvedava1 píše: Více

Jak to dělaly? Za cenu vlastního sebezničení. Sedřené a sehnuté po 50.
Všechny to nezvládaly. O těch se nepíše. Mnohdy se děti nevyvedly. Muž je bil. Mlátil děti. Ale odejít nemohly.

Jsem ráda, v jaké žiju době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.26 22:41

@Klávesa289 jo a nebyl net a facebooky apod, prostě musely, taky je obdivuji

zakladatelko to stejné jen my se doma rozešli takže v principu otevřený vztah, jak to dopadne netuším, on jinou nehledá ale ještě jsem taky milence nenašla za kterým bych fakt šla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.26 22:43

A některé chlapy co se tu snaží rýpat do ženských bych poslala vygruntovat ženám byt.. chlapi mají větší výdrž tak at vytírají a umývají vaří oni aspon někdy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.26 23:02
@MartinL45 píše: Více

Když doma není bordel, kterej je s dvěma malými dětmi pořád někde, tak je jiný problém. Zato snaha s něčím doma pomoct není, a když už se zapojí, tak si to na 100% vyslechnu při nejbližší hádce („musel jsem vařit večeři, nesbalila jsi mě na dovolenou, atd“). Vyrůstala jsem v rodině, kde se do domácích prací zapojovali všichni včetně hlavního živitele táty, tak je mi fakt proti srsti dělat doma všechno ohledně dětí, domácnosti, do toho mu pomáhat měnit gumy u auta a ještě poslouchat, že to není tak, jak by si představoval…

• Citovat
  • Upravit
11.8.26 06:09

Ja mám na neveru asi až extrémne vyhranený názor, takže za mňa by som vám poradila jedno – najprv riešte svoje manželstvo. Ak ste v ňom nešťastná, ak vám manžel nadáva, vyhráža sa vám násilím a správa sa k vám tak, ako opisujete, ujasnite si, či chcete manželstvo ešte zachraňovať, alebo z neho odísť. Ale nedávajte mu do ruky tromf v podobe nevery.
Teraz môžete z toho manželstva, ak sa tak rozhodnete, odísť so vztýčenou hlavou, s hrdosťou a čistým svedomím. Z toho, čo píšete, je problémom predovšetkým jeho správanie. Vo chvíli, keď by do toho vstúpila vaša nevera, veľmi ľahko by sa celá situácia obrátila proti vám a všetko ostatné by sa prekrylo tým, že ste si našla milenca. A obávam sa, že človek, ktorý už teraz používá vulgarity a vyhrážky, by to proti vám dokázal použiť veľmi kruto a ponižujúco.
Preto by som si na vašom mieste najprv úprimne odpovedala: Chcem toto manželstvo zachrániť, alebo ho chcem ukončiť? Také to medzistadium – zostať doma, ale popritom si niekde bokom hľadať únik, vzrušenie a pocit, že ma má niekto rád – vám možno na chvíľu prinesie niečo pekné, ale z dlhodobého hľadiska vám môže situáciu ešte viac skomplikovať.
A priznám sa, že ma trochu zarazila aj veta o tom druhom mužovi: „Je ženatý, ako to má s manželkou nevím a není to můj problém.“ Práveže do istej miery je. Ak vedome vstupujem do vzťahu so ženatým človekom, moje rozhodnutie môže zasiahnuť aj ďalšieho človeka, ktorý o ničom nemusí vedieť. Nemôžeme od vlastného partnera očakávať úctu k manželstvu a zároveň povedať, že manželstvo toho druhého nás nezaujíma. Úplne chápem, že po rokoch, keď sa doma cítite kritizovaná, kontrolovaná a ponižovaná, túžite po niekom, pri kom sa zase budete cítiť ako žena a bude vám s ním dobre. Ale podľa mňa si ten dobrý pocit zaslúžite bez toho, aby ste sa kvôli nemu zaplietli do ďalšej nevery a ďalšieho manželstva.
Najprv si upracte svoj život a svoje manželstvo. A ak z neho odídete, potom si pokojne nájdite niekoho, s kým budete môcť začať nový vzťah slobodne a bez klamstiev. To mi príde oveľa dôstojnejšie voči vám aj voči ostatným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
11.8.26 06:21
@Anonymní píše: Více
Já to moc nechápu. On se změnil a dřív takový nebyl, nebo sis ho takového našla, máš s ním děti a teď se divíš? Úspory nemáš žádné, jak píšeš. Jestli vám to neklape a nechcete to oba změnit, tak musíte jít od sebe. Věřím, že by vám bylo lépe. Mám kamarádku, která by z domu neodešla, aniž by měla uklizeno, a nešla by spát, dokud je nádobí ve dřezu. Je taková a našla si chlapa, který to má podobně, a funguje jim to. Já bych tak žít nemohla. Jsou pro mě důležitější jiné věci než to, jestli mám ve dřezu dva talíře. U dětí to mám podobně nastavené, jen teda je pravda, že hračky válející se po bytě vždy večer uklízely.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
11.8.26 07:36
@Venetia píše: Více

Tvrdím, že když je v druhém odstavci „někoho jsem potkala, já za to nemůžu“ - tak první odstavec nelze brát vážně.
Ne že by zakladatelka lhala. Jen je velmi pravděpodobné, že to hodně zveličila, přidala třeba věci staré několik let, jako by se to dělo každý den apod..

Jak by to vypadalo, kdyby chtěla zahnout normálnímu chlapovi, to by ji tu nikdo nepodpořil. A kdyby byla skutečná, tak by jí ho ještě mohla sousedka ukrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108419
11.8.26 07:43
@Josef_t píše: Více

No jasně, žena vždycky lze a chlapi jsou svatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
11.8.26 07:54

@Venetia Máš pravdu, nejsou.
Na tom všem mě nejvíc zaráží, že jí nezajímá, že potenciální milenec má rodinu. Nevěru nechápu a ničit vlastně dvě rodiny mi přijde úplně mimo. Vím, že jí asi chybí ta blízkost, a dokážu to pochopit, ale měla by se rozvést a pak si hledat někoho svobodného. Proč ubližovat jiné ženě a dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108419
11.8.26 08:01
@Hanča1234 píše: Více

Nemáme svět chodících charakteru, potřeby jednotlivce jsou důležitější než cizí člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
11.8.26 08:04

@Venetia Opravdu nejsem svatá a mám plno chyb, ale tohle bych prostě neudělala. Když říkáš, že jde o potřebu jednotlivce, tak máš určitě stejný názor, i když opustí chlap ženu kvůli jiné. Jelikož i vlastní partner může být po letech jako cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí