Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím nemáte někdo polštáře od Matějovského? Máme takové ty ergo polštáře tvarované z nějakého zdravého spaní. Já už na něm přestala spát dávno jelikož je na mě vysoký a manžílkovi už z něj taky začíná bolet za krkem takže potřebujeme výměnu. Ale nevím za co. Buďto ten aloe vera, ale štve mě že je to zase ten menší rozměr než klasické povlečení a nebo tu řadu premium nebo gold line. U gold line mě zase vadí, že není prošívaný, nedá se regulovat náplň a bojím se aby efekt prachového peří nebyl doslova - pamatuji jak dříve se peří slehlo a náplň byla všude kolem hlavy jen ne pod ní… Tak a teď babo raď ![]()
Takže pokud nějaký polštář máte, jak jste spokojené a co máte? Díky ![]()
@Evika87 píše:
Prosím nemáte někdo polštáře od Matějovského? Máme takové ty ergo polštáře tvarované z nějakého zdravého spaní. Já už na něm přestala spát dávno jelikož je na mě vysoký a manžílkovi už z něj taky začíná bolet za krkem takže potřebujeme výměnu. Ale nevím za co. Buďto ten aloe vera, ale štve mě že je to zase ten menší rozměr než klasické povlečení a nebo tu řadu premium nebo gold line. U gold line mě zase vadí, že není prošívaný, nedá se regulovat náplň a bojím se aby efekt prachového peří nebyl doslova - pamatuji jak dříve se peří slehlo a náplň byla všude kolem hlavy jen ne pod ní… Tak a teď babo raďTakže pokud nějaký polštář máte, jak jste spokojené a co máte? Díky
Obnovuji diskuzi. Také sháním polštář a uvažuji nad tím od Matějovského. Máte někdo zkušenost?
@Evika87 mám klasiku, polštář plněný peřím. Kdysi jsme to taky zkoušeli vyměnit za nějaké novodobé polštáře a nebylo to k tomu. Prostě klasika je klasika
Nějaký superpolštář na krční páteř z pěny jsme koupili ve Světe spaní, stál 4000 a spát se na něm nedá. Vrátila jsem se k mému prastarému polštáři z peří. Superpolštář je už tři roky ve skříni.