Polštář Matějovský

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
362
12.12.16 12:44

Polštář Matějovský

Prosím nemáte někdo polštáře od Matějovského? Máme takové ty ergo polštáře tvarované z nějakého zdravého spaní. Já už na něm přestala spát dávno jelikož je na mě vysoký a manžílkovi už z něj taky začíná bolet za krkem takže potřebujeme výměnu. Ale nevím za co. Buďto ten aloe vera, ale štve mě že je to zase ten menší rozměr než klasické povlečení a nebo tu řadu premium nebo gold line. U gold line mě zase vadí, že není prošívaný, nedá se regulovat náplň a bojím se aby efekt prachového peří nebyl doslova - pamatuji jak dříve se peří slehlo a náplň byla všude kolem hlavy jen ne pod ní… Tak a teď babo raď :mrgreen:

Takže pokud nějaký polštář máte, jak jste spokojené a co máte? Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
416
30.10.17 21:51
@Evika87 píše:
Prosím nemáte někdo polštáře od Matějovského? Máme takové ty ergo polštáře tvarované z nějakého zdravého spaní. Já už na něm přestala spát dávno jelikož je na mě vysoký a manžílkovi už z něj taky začíná bolet za krkem takže potřebujeme výměnu. Ale nevím za co. Buďto ten aloe vera, ale štve mě že je to zase ten menší rozměr než klasické povlečení a nebo tu řadu premium nebo gold line. U gold line mě zase vadí, že není prošívaný, nedá se regulovat náplň a bojím se aby efekt prachového peří nebyl doslova - pamatuji jak dříve se peří slehlo a náplň byla všude kolem hlavy jen ne pod ní… Tak a teď babo raď :mrgreen:Takže pokud nějaký polštář máte, jak jste spokojené a co máte? Díky :srdce:

Obnovuji diskuzi. Také sháním polštář a uvažuji nad tím od Matějovského. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
31.10.17 05:34

@Evika87 mám klasiku, polštář plněný peřím. Kdysi jsme to taky zkoušeli vyměnit za nějaké novodobé polštáře a nebylo to k tomu. Prostě klasika je klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
31.10.17 06:44

Nějaký superpolštář na krční páteř z pěny jsme koupili ve Světe spaní, stál 4000 a spát se na něm nedá. Vrátila jsem se k mému prastarému polštáři z peří. Superpolštář je už tři roky ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí