Patrová postel pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.11.16 10:42

patrova postel pro deti

Plánujeme druhé miminko a jelikoz dve postele zaberou dost mista, zajimame se o patrovou postel. Ma nekdo zkusenosti ci tip? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5108
23.11.16 11:03

@Markéta N.V. my to tak taky těšili, chtěla jsem hlavně ať má i dole zábranu ať v noci nepadá peřina nebo dítě, mame ji rok a jsme spokojení.
Jde případně rozložit na 2 samostatné postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.11.16 11:04

@Markéta N.V. Domstav má dobré sestavy.

Jen bych patro udělala až v okamžiku, kdy se tam to mladší dítě nepřizabije přo pokusech se tam vydrápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.11.16 11:09

@Markéta N.V. My ted kupovali elkovou palandu v buku od Domestavu a velká spokojenost. Nevrže, je hezky zpracovana a fortelna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.11.16 11:15
@mumisek79 píše:
@Markéta N.V. My ted kupovali elkovou palandu v buku od Domestavu a velká spokojenost. Nevrže, je hezky zpracovana a fortelna

Taky. Akorát je t mrcha těžká, když sem ji skládala, zbuchla mi na nohu a dopřála sem si RTG :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3841
23.11.16 11:29
@Markéta N.V. píše:
Plánujeme druhé miminko a jelikoz dve postele zaberou dost mista, zajimame se o patrovou postel. Ma nekdo zkusenosti ci tip? Diky :)

My jsme koupili sestavu Mia, mají ho třeba v Intena nábytek. Je to super postel. Vybrali jsme si barvy podle svého, jsou fakt jak na obrázku. Schůdky jsou pevné, jsou tam šuplíky jako úložný prostor. Postele mají otvory pro odvod vlhkosti, které skoro nejsou vidět. Zábrany pořádné.
Zpracování je taky pěkné, akorát jsme čekali dva měsíce na dodání. Bylo to ve špatně označených krabicích, tak jsme měli co dělat, dát to dohromady. Ale výsledek potěšil i děcko. My jsme kupovali od Bezvapostele a to nedoporučuji, dodali nám špatná čela šuplíků úložného prostoru a musela jsem opakovaně volat o zjištění stavu reklamace, když to slečna brala, byla vždy hodně překvapená, co po nich vlastně chci. Reklamace trvala měsíc a půl, takže kompletní jsme měli postel za 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120
23.11.16 11:30

Máme palandu od Domestavu a k tomu ne klasický žebřík, ale policové schody. Kupovali jsme ji letos na jaře, kdy dceři bylo 5 let a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.11.16 11:33

@Markéta N.V. My si nechali udelat na miru.. inspiraci jsem nasla na pinterestu, neni to typicka palanda.

Krasne patrove postele ma i Devoto, ale zkusenost nemam.

• Citovat
  • Upravit
20777
23.11.16 11:45

Dokud byly děti malé, spaly v postýlkách - dvě postýlky zaberou stejně místa, jako jedna postel. Pak se tam starší nevešel, tak místo jedné postýlky se dala postel, ale to už bylo v samostatném pokojíčku, letos jsme stěhovali do pokoje třetí dítko, takže se postel změnila na palandu a nejmladší spí v té zbylé postýlce. Až odroste postýlce, tak to bude tak akorát, abychom je odstěhovali do většího pokojíku, který je zatím moc daleko, takže bych je neměla pod dozorem ani neslyšela a to zatím psychicky nezvládám a děti taky ne (bojí se). Jinak dítě se do postýlky v pohodě vejde do čtyřech let, respektive i do pěti, ale to už se jim tam moc spát nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
23.11.16 11:50

Oficálně je patrové spaní vhodné až pro děti školního věku. U těch mladších je na zvážení rodičů, aby v noci nespadly (např. když jdou čůrat atd.). Dětem se ale spaní ve výšce většinou líbí. Nevýhoda je horší přístup pro rodiče, nemůže k dítěti přilehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
23.11.16 11:58
@Fally123 píše:
Oficálně je patrové spaní vhodné až pro děti školního věku. U těch mladších je na zvážení rodičů, aby v noci nespadly (např. když jdou čůrat atd.). Dětem se ale spaní ve výšce většinou líbí. Nevýhoda je horší přístup pro rodiče, nemůže k dítěti přilehnout.

Ale muze :) Palandu mame doma rok, nahore spi ctyrletak a cas od casu jsem tam s nim i ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.11.16 12:02

Máme palandu, ale přítel k ní udělal široké policové schody a zábradlí, aby se v noci dítě neprerazilo. Prostřednímu byli 4 roky, když se stěhoval na horní patro :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
23.11.16 12:02

Máme taky palandu pro holky (3 roky a 1,5 roku)- dole 1,5 lůžko, nahoře klasika- jednolůžko, ale to mají jen na hraní zatím:-)
starší tam začala spát sama cca od 18 měsíců, mladší jsme k ní přidali ve 13 měsících. Vejdou se spolu na to spodní lůžko a v pohodě se k nim „vmáčknu“ i já nebo manžel, když uspáváme. Ustalo i noční buzení, protože, když se vzbudí, můžou se přitulit jedna k druhé a nebojí se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.11.16 12:23

Já na palandě vyrostla a je fakt, že v případě nemocí je to takové nic moc na ošetřování, na záchod je to taky komplikovanější. A je tam teplěji, takže nepřetápět.
Zase ně každý má možnost velkého děckého pokoje.

@g_mia To je hezké, mě by se děti ve spaní pokopaly a zalehly.
Nemáš strach o tu mladší, když má volný přístup na palandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
23.11.16 12:40

A kolik je staršímu dítku, které by spalo nahoře? já dostala patrovou postel se ségrou když mi bylo necelých 5 let a strašně jsem se bála spát nahoře, naši pak museli postel rozdělit na 2 normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí