Zoufalost a únava

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
397
19.11.16 23:43

Zoufalost a unava

Obracím se na Vas proto, že uz nevim kudy kam, mám 8,5 mesicniho synka, nikdy nebyl nejaky super spáč, ale tak nejak jsem s tim počítala že nebude spinkat celou noc, první dva měsíce ušly, pak se to zlepšovalo a dokonce usínal sam v postylce, byla jsem na to pyšná, pak ale byl jednou nemocný, mel osklivy kašel a byl mrzutej takze plakal pri položení do postylky a rozkašlal se, to jsem nechtela takze jsem ho(já husa) uspala parkrat v naručí aby nekašlal, tím jsem si jak jiste tušíte zadelala na velky problem, od te doby jinak neusne a navíc se budí snad den od dne casteji a casteji, nevím ani jak to popsat aby jste me pochopila, tak Vam tak nejak stručně popíši náš večer : 18:30 koupání,19:00 jídlo (vyzkoušla jsem uz vse, protoze jsem si myslela ze se budí bud hlady nebo ze ho tlačí bříško ) a uspání, vezmu do naruče a houpu, nekdy 10 min nekdy i 30 min, pokladam do postylky a od te chvile je schopny se vzbudit i 16× za noc, brečí, musím tam jít ja, jak jde manžel, strasne pláče dokud neprijdu ja, dám napít čajíčku, dudlík a hladím dokud zas neusne, nekdy to trva i hodinu, pul hodka a je zas vzhuru a takhle celou noc. Jenže ted poslední 3 dny tak nejak pritvrzuje, začne brečet tak tak tam jdu, zas caj, dudlík ale řev a řev dokud ho nevyndam a neuchovam v naručí a vazne tak po pul max po hodine a je to zas znova, zkusila jsem uz vazne vsechno ale nic nezabírá :( jen podotykam ze uz mame 5 zubu venku, takze k tomu se nepriklaním a pres den je moc hodnej, spanku pres den taky moc neda ale to mi vubec nevadí. Ty večery jsou krute, nemohu jit do vany, umyt nadobí, vytrit, vařit v klidu, od vseho musim stokrat odbíhat, uz jsem z toho vyčerpaná a o intimním životě ani nemluvím :(
At bude vase odpoved jakakoliv moc za ní dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
667
19.11.16 23:50

Zkoušela si třeba nosítko? Mě syn dělal s uspáváním problémy od malička, dcera je mnohem lepší. Syn usínal v babyvaku a později jsem musela s ním ležet v posteli dokud neusne. Asi jsem si ho tak naučila, ale jako mimino byl prostě k neuspání. Opravdu by nespal, tak jsem musela chovat v babyvaku. Budil se snad do 3 let v noci. Dcera spala klidně celou noc už jako miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
19.11.16 23:50

@Afroditka85 Co separační úzkost? Nevidí tě tak brečí. Je to jen období. Zkusila bych vydržet. Za sebe bych dala řadu vzít si ho k sobě do postele, ale tím samozřejmě hrozí rozmazleni, že to bude chtít pořád takže to jen pokud by ti to nevadilo. Jinak asi nezbývá než vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
19.11.16 23:51

Vzala bych ho do postele, má trápení a neumí to říct, zkrátka potřebuje mámu. Ale to ty asi slyšet nechceš, soudě podle výčitek ohledně chování :nevim:. Můžou to být zoubky nebo moc vjemů - neběží vám třeba televize jako kulisa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
19.11.16 23:51

Prostě chce být s tebou,…Zkus si s ním promluvit - mluv na něj jakoby ti rozuměl a mluv pravdu. Že jsi unavená, vyčerpaná, že se prostě potřebuješ v noci vyspat. Vím, že to zní šíleně, ale ono to často funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
19.11.16 23:53

Já také při častém buzení k postýlce nevztávám a přesunu rovnou k nám do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.11.16 23:54

Ahoj Afroditko, chapu, ze musis byt totalne vycerpana. Ja vstavala tak zhruba co hodinu a davala nakojit, ale chtela jsem se trochu vyspat, tak jsem si ho dala k sobe do postele a vzdycky jsem jen vystrcila prso a spali jsme oba dal. Vim, ze si urcite spousta lidi mysli, ze mit dite v posteli je blbost, ale nebude to trvat preci vecne… Navic je to strasne krasny pocit :srdce:
Pak uz me zacalo vadit i toto buzeni, tak jsem zacala davat na noc kasi a jeste nutrilon. Bohuzel to moc nezabralo a budi se porad dost casto. Ted ma 10 mesicu a vcera jsem vstavala 8× :zed:. Zvlastni je, ze v dome u rodicu vstava jen 1× za noc. Myslim, ze by to mohlo byt chladnejsim vzduchem v pokoji… ja bych proste na vecer poradne vyvetrala a dala si ho k sobe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
19.11.16 23:56

Poradim ti jen jedno, nechod tam porad, to uz je extrem…me maly spi od 9 mesice celou noc…hele, stejne breci, tak ho proste nech vybrecet…hezky ho pomazli, uloz, pohlad a jdi pryc, samozrejme ze zacatku bych ho nenechala rvat dlouho, postupne intervaly prodluzovat, proste prijit na chvilku, pohladit a odejit, nebrat do ruky vubec, nejdriv po 3 minutkach, pak po 5,10 a prodluzovat, jestli vis, ze ma hlad, tak treba 2× nakojit a dost…ja jsem treba malyho nakojila v noci a odesla jsem, nez usnul abych ho svou pritomnosti nerusila, nerozptylovala…16×za noc to uz je fakt hroze moc, musis byt trosku tvrda a vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
20.11.16 00:01

Já na tohle něměla, mě by se dítě uřvalo. Párkrát jsem u syna zkoušela a vydržel třeba půl hodiny řval a nepřestával. Každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
20.11.16 00:28

Kazde dite je jinak citlive. Mne dite take usinalo samo, ale kolem tohoto mesice proste v noci zacal prochazet obdobim, kdyz se budil co hodinu. Vzala jsem do postele a kojila kdykoliv se probudil. Trvalo to mesic nebo dva. Ale tak 5× za noc se budil snad do 21 mesicu. Ted skoro ve dvou letech se vzbudi jednou nebo spi celou noc. Je to me prvni dite, spavala jsem s nim pres den.
Zvaz, jestli neni skoda ho nechavat vyrvat, mohla bys jednou teto metody litovat. Respektuj jeho potreby, je jeste maly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.11.16 00:33

@ivonnet spí semnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.11.16 00:39

Spí semnou v posteli prave, manzel na gauci aby se vyspal, televize nehraje, povídam si s ním jak píše paní, rvat uz jsem ho take nechala, strasny, nebyl pak k utisení a pozvracel se z toho a jeste v noci ze spanku zvlykal :,( odzkouseno fakt vse, u lekare jsme byli, tak pisi ted na papír kazdou noc, muzu poslat nase poslední dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
20.11.16 00:45

@Afroditka85 ahojky, jestli můžeš, tak zkus přesunout postylku, takhle děda pomohl znamym, co dite odmitalo lezet v postylce, vedly přímo pod postylkou proudy. Posunuli ji o metr jinam a byl hned klid. Taky muzes postýlku nahrát, mistnost vyvetrat, ppd perinku strčit termofor. Pokud to nezabere, klidne si ho vem do postele, dite roste, kazdou chvili mu bude vyhovovat neco jineho. Dite je klidne u matky, jelikož citi jeji vuni a vnima buseni srdce, jako kdyz byl v bříšku. Děti to hrozne rychle vyciti, kdyz se matka vzdali. Zkousela si jit spat s nim uz treba v těch osm? Praci zkus stihnout pres den a v noci bud s nim. Ne nadarmo se řiká, že matka ma spat, kdyz spi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
20.11.16 01:00

Ten muj se budil do pul noci po pul hodine. O pulnoci jsem se presunovala z kuchyne do loznice spat, to se vzbudil pak o pul treti a sel za mnou do postele. Nemyslim, ze v tomto veku je to nejak nenormalni. Vydrz. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.11.16 01:23

Měla bych ho na sobě, třeba v šátku, než půjdu spát. syn měl taky takový období, při separačce, jakmile zjistil, že je v ložnici sám, řval jak tur, holt spal na mě, pár večerů, asi 14 dní to trvalo, zíkal tu jistotu, že tu pro něj jsem, a začal zase v pohodě spát v ložnici sám(dokud nejdu spát taky). a přes den bych mu dopřála co nejvíc kontaktu, nošení v nosítku/šátku, a tak, mě spaly a spí všechny 3 dětí pěkně, ale jsou odmala šátkovaní, a kojení na požádání. a noc, kdy se nejvíc budili, tak byly ty, kdy jsme přes den nebyli venku, a dítko mi spalo doma, a ne v šátku…jestli chyběl ten kontakt, možný to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí