13měsíční dítě a uspávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
5.11.16 13:50

13mesicni dite a uspavani

Mám 13ti měsíční dceru a večer dostane mliko s kasi ve flasce a za hodku a půl ji musím dát cucnout mlika aby šla spat v klidu. Pokud ji ho nedam, byli bysme vzhůru snad do pulnoci a v postýlce jinak rve. A nejsem ten typ, co ji necha vyrvat. Zajímá me, jestli je to ok? Někdy davam třeba jen mliko a za tu hodku a půl vypije celou flašku opět. Ale budí se 2× v noci hlady:( pokud dostane mliko s kasi, tak se bud nebudí a nebo jen k ránu a spi. Zacla tohle dělat kolem roku. Do te doby dostala mliko a zahodku šla spat v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1663
5.11.16 13:58

Neni, nedavala bych ji v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.11.16 14:01

Holky si dají kolem 6 večeřu-většinou chleba s něčím a před 8 flašku mléka. Tu vypjí, vyčístím zuby a jdou spát. nevdím v tom problém. Jen já bych nedala kašomlíko, ale pevnou stravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.11.16 14:02

Jo a v noci max vodu, žádný mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.11.16 14:19

No ona má abkm a rohlík nebo chleba jen ozuzle, takze to asi nic. A vnoci když nedostane mliko tak rve:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.11.16 14:22

Můj 14m má kaši mezi 6-7, jde spát v 9 spíš po 9. (vstává v 7 ráno) a ještě mléko vypije. Pak vyčistím zuby a jde spát. Skoro jak ho položím, tak usne. Dávej kaši ne kašomlíko. V noci se mi hlady nebudí, pokud není nějaká extrémní situace (teď před týdnem nemoc, přes den téměř nejedl, tak se jednou v noci vzbudil a to jsem teda mlíko dala, ale pravidlem to rozhodně není). Budí se růstem zubů třeba, ale to nechce nic ani vodu, jenom uklidnit, namazat dásně max a spí dál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.11.16 14:23
@anez-ka píše:
No ona má abkm a rohlík nebo chleba jen ozuzle, takze to asi nic. A vnoci když nedostane mliko tak rve:(

A přes den jí normálně? Můj taky pečivo jenom žužle a moc toho nesní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.11.16 14:24

No ona mi kaše nechce, sni 2 lžičky a konec:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.11.16 14:25

Přes den tomu moc neda, je to spíš nejedlik. Nejvic z celého dne sni obeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.11.16 14:29

Pokud přes den nejí, tak se v noci fakt budí hladem a ne jenom ze zvyku. Jak moc dáváš mlíko přes den? Klidně bych dala a i dávám, když malej občas něco skoro nejí, protože zuby, tak dostane mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.11.16 14:29
@anez-ka píše:
No ona má abkm a rohlík nebo chleba jen ozuzle, takze to asi nic. A vnoci když nedostane mliko tak rve:(

holky rohlík jen v celku, ale chleba na kostičky sní během chvilky, kor když je namyzaný lučinou nebo kiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
5.11.16 15:03

Náš večeří masozeleninu od oběda v cca 18h. V 19h jde spát a dostane cca 150ml UM. V noci právě taky řve, takže má ještě 2 láhve po cca 100ml a slabšího mlika. Pošleme ma taky hlad. Čaj nechce. Možná jsou i zvyklý na todudlani a chuť mlika.

• Citovat
  • Upravit
2005
5.11.16 15:25

My jsme zavedli asi v roce polevku k veceri kolem 18h a pak tesne pred spanim mlicko. Teri budou 2 roky a praktikujeme to porad stejne. Spi krasne celou noc od 19.30-7h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.11.16 15:41
@anez-ka píše:
Přes den tomu moc neda, je to spíš nejedlik. Nejvic z celého dne sni obeda.

tak v tomhle případě bych zkusila pár dní v noci nedat, začne ti líp jíst přes den, teda u mojí to tak bylo, přes den nechtěla moc jíst, jak jsem odbourala mlíko v noci, začala jíst přes den.
Jinak na večeři můžeš třeba masozeleninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401