Zoufalost a únava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
20.11.16 01:23

Měla bych ho na sobě, třeba v šátku, než půjdu spát. syn měl taky takový období, při separačce, jakmile zjistil, že je v ložnici sám, řval jak tur, holt spal na mě, pár večerů, asi 14 dní to trvalo, zíkal tu jistotu, že tu pro něj jsem, a začal zase v pohodě spát v ložnici sám(dokud nejdu spát taky). a přes den bych mu dopřála co nejvíc kontaktu, nošení v nosítku/šátku, a tak, mě spaly a spí všechny 3 dětí pěkně, ale jsou odmala šátkovaní, a kojení na požádání. a noc, kdy se nejvíc budili, tak byly ty, kdy jsme přes den nebyli venku, a dítko mi spalo doma, a ne v šátku…jestli chyběl ten kontakt, možný to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.11.16 01:32

Mně něco podobného dělaly obě dět někdy od 8mi do 10ti měsíců :zed: Klidně 15-20× za noc. Vzala jsem si je k sobě do postele a nějak jsme to přečkali, bylo to takové blbé období :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.11.16 07:40

Já mám ohromné štěstí na dítě, co se dá do postýlky, on si chvíli hraje s plyšákem a usne. Kolem roku se mu spaní hodně zhoršilo, pomohl odsun do pokojíčku, kde ho s mužem nerušíme. Ale je fakt, že od čtyř týdnů ho mám vždycky pár hodin na těle v šátku, zjistila jsem, že na procházkách se psy kočár překáží, takže ho mám jen pro babičky a dědečky a občasný nákup. Já spaní v posteli rodičů zavrhla, protože mne postel vysokou přes 80 cm a ten pád by nebyl nic moc.
Jinak zuby to být mohou i když je jich už pár venku. Jedničky dole byly v pohodě. Jedničky nahoře a dvojky dole - sajgon. Teď mu vylezla dvojka nahoře a já to zjistila až když byla celá venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
20.11.16 08:21

Ahoj, podle mě taky - nevyřešíš to, musí to přejít samo. Dělaly nám to obě děti v době, kdy se začly posunovat vpřed, takže u jednoho plazení, u druhýho lezení (plazení přeskočila). A trvalo to cca 2 měsíce… pak se výrazně zlepšilo. Metoda vyřvání je pro dítě absolutní zoufalost, to bych nedopustila nikdy, ani kdybych byla zoufalá já sebevíc. Doporučuju smířit se s tim! Zkus pro sebe vymyslet, jak to snáz přečkat - nějakej doplněk stravy, kafe, pomoc zvenčí, rituály pro sebe - vana, sauna, prostě co ti pomůže cejtit se líp v takovym záhulu. Smiř se, že to bude trvat nějakou dobu, má to hodně dětí, nervová soustava je v rozvoji, pohyb je novej, vjemů šíleně moc, jsou hodně dráždivý. Musíš to přečkat, jediná rada : ) Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.11.16 08:22

U meho syna byl nejvetsi problem s nocnim spanim, kdyz se malo vyspal po obede nebo kdyz nespal po obede vubec. To pak bylo vecer za trest :zed: Clovek by rekl ze cim vic bude unavenej tim lip bude spat ale byl to pravej opak. Zakladatelka pise ze malej denimu spanku moc neda. Tak muze byt pretazenej a casto se budi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.11.16 10:37

Take jsem zkousela dat ho spinkat vícekrat, mene krat, zadna zmena, zkousela jsem ruzne teploty v místnosti, ruzna oblecení na spaní, ruznou stravu, novou matraci, polstarek nebo bez, ruzne polohy no na co si jen vzpomenete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí