Moje levná cesta
- Fotoalbum (320)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jestli dostanu k Vánocům pytel rýže, tak máš po griotce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
To bych chtěla vidět.
Chceš jasmínovou nebo basmati?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Já mám stále tu svoji domácí.
Kromě jednoho ochutnání ještě všechnu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Psala jsem že nemám děti školou povinné, takže hlava kvůli škole mi problém nedělá… ![]()
Je to snad její věc jak to má zorganizované, já taky děti vodila do kroužku a to už jim bylo více než deset let.. nikde se neptala na něčí názor
jenom se zmínila že ona má první týden v září jiné starostí než výlety…
A zase všechny chytré, dokonalé se tady seběhli aby předvedli jak jsou úžasné… ![]()
Já třeba zrovna patřím do skupiny chaos, nestíhám ( všude chodím pozdě už od mládí) spoustu věcí dělám na poslední chvíli… A pak si i postěžuji, že nestíhám… Každá to máme jinak, je to povahou a takovým tím životním tempem, stylem…
Někdo je jak tryskomyš a někdo to má na salámu… Já jsem to druhé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začátek školního roku je někdy na úrovni ohňostroje. Když nejsou možnosti a podmínky, tak prostě člověk prožívá stres a chaos. Pokud je Zelnicka sama na tři. Tak má prostě vše těžší. To zas jo. Dcera teď taky napsala, že učitelka jim dneska řekla, do příštího pondělí musí být kytara a ladička. Najíždí v novém školním roce na další hudební nástroj. Tak jsem milé paní učitelce vzkázala, že hned zařídíme, ale příště bych prosila podobnou informaci v létě nebo klidně v červnu. Dávno mohlo být vše koupeno. Ale žijeme naštěstí v době Alzáků, už je objednáno. V jejich kraji mají Alza prodejnu. Ve středu si tam dcera vyzvedne, co potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Tak týden mi nepřijde jako tak krátká doba na nákup věcí potřebných do školy, abych kvůli tomu musela psát učitelce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Já se na to koukala jako dítě. Ale vůbec si nepamatuju děj, jenom vím, že pro mě to vyla nuda. A u dítěte netuším, jestli tuhle knížku zná. Dost o tom pochybuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikomu jsem nepsala. Dcera ji to přetlumočí. Příští ročník by mohla dát víc času. Je to zpětná vazba pro ni. My se zařídíme okamžitě. Jak přijde požadavek. Ale třeba někdo ne. Třeba taková samoživitelka by mohla mít problém do týdne sehnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ta buchta vypadá dobře
miluju černý rybíz, takže ho zkouším pěstovat na balkoně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit