Moje levná cesta
- Fotoalbum (300)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Venetia píše: Více
V Praze se kupuje na lítačku v aplikaci ne?
Je to nejjednodušší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Myslím, že se jich určitě bude chtít někdo zbavit a prodá je levněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Už si nevybavuji kolik to stálo, netuším. Vím že pálka byly ty klávesy, protože tam měla škola nějaké speciální požadavky, ale na ty dcera hraje i doma roky po škole.
Kytara myslím leží roky v kumbálu a jestli na ní brnká někde netuším. Hraje na ukulele to ji chytlo, to tahají k táboráku a na vodu a tak. Ale to se školou nemělo nic společného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé město. Před X lety. Škola dodala seznamy, ty, nebo dítě jste tam vlezli a řekli, která třída a co(sešity, obaly,…). Naposledy tam takhle byla dcera před 11 lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova Máš pravdu že nějaký pokus o balíčky jsem tam taky zaregistrovala. Nevybavuji si podrobnosti, jestli jsme to využili netuším. Ale tak jako pomůcky se daly v nejhorším vyřešit za nákup v Tescu. To jsem určitě někdy dělala všem ![]()
Blbý to bylo pak podepisovat. Ale zase věkem už těch věcí nebylo tolik. Letos ani netuším zda si syn do školy něco kupoval. Netváří se
Máme jinak nastavené finance, takže vyúčtování co se týká školy pošle na konci měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tesco nevedeme. Tohle bylo fajn. Koupily se sešity, obaly a potom jen to, co bylo potřeba obnovit. I takové plastové košíčky do lavic tam měli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prave.. Jenže byk mimoprazskej a koupil špatně pasma jedna litacka nefungovala, na dalsi nebylo nic.. No lahudka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Tê z Prahe só najlepši, doporôčôjô okoštovat na vlastni hube!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
No teda, to je pokus o Moravštinu?
S příchutí Griotky nebo punče. Njn, vy v Praze máte všechno nejlepší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Za mě to dobré, dát takovou zpětnou vazbu učitelce. Tohle by třeba byl pro mě fakt velký problém - ne že bych neuměla objednat věci do Alza boxu pod barákem, ale já bych se snažila přes prázdniny sehnat danou věc z druhé ruky.
Vybavení pro syna na sport jsem kupovala proběhne d druhé ruky celé prázdniny, než jsem postupně sehnala všechny části v potřebné velikosti, za pro mě přijatelnou cenu a ještě značku, kterou syn preferuje
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit