Moje levná cesta
- Fotoalbum (569)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adresa píše: Více
Ale porad to maso v řetězcích není nic moc. Hovězí a krůtí je dobré. Krůta se nedá vykrmit a urychlit jak kuře. To nejběžnější kuřecí z marketu je chuťově neskutečné bláto.
Ted jsem mela z rohlíku světničkove kuře a pečeném jen na másle a všem chutnalo, jinak pečené kure neni u nás úplný hit
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Ale já naprosto chápu lidi, kteří šetří hodně na jídle, protože mají hluboko do kapsy. Taky jsme zažili hubené časy, kdy se setrilo. Je teda fakt, že ne na kvalitě, měli jsme doslova bio masi, vejce, ovoce, zeleninu zdarma, z rodin, v tom jsme měli štěstí
Jen nechápu ty, co údajně šetřit nemusí, ale dělají si z trávení žumpu a ještě pohrdave komentují ty, co dají přednost kvalitě před slevou za každou cenu. A pak to vyšperkují predraženou srajdou typu Nutela aj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka taky ho občas kupuju, ale úplně nejradši máme kukuřičné.
A máš pravdu, ta chuť je úplně jiná, my taky dřív už pečené kuře ani nejedli, to se nedalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Rohlíku mi chutná Farma rodiny Němcovy. Kuře i králík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kukuricne jsem nedavno koupila a nechutnalo mi uplne stejne jako obycejne kure ![]()
Pro me je uz vetsina masa tezka na zaludek. Snazim se ted jet hlavne v lusteninach. I vajicka jsou na me tezka, bilek jeste snesu, zloutek vubec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Ti k nám jezdí na farmářské trhy, když se tam dostanu kuřecí koupím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Zajímavé, vždycky jsem měla luštěniny s bílek za těžší pro žaludek.
A co bílé, méně tučné ryby?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Líp bych to nenapsal. ![]()
Žerou humusácky a šetřej penízky, aby zapadli do penálu v pětašedesáti. Fakt plán hodný génia. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je rec o luštěninach, žila jsem v tom, že mají hodně bílkovin. Mají, syrové
po uvaření málo
My jiné masa až moc, i když hlavně bílé a ryby, ale i tak. Tak jsem zase koupila seitan.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Posledních pár let kupujeme krocana/krůtu na Díkuvzdání přímo z farmy a proti klasickýmu Butterball je to nebe a dudy.
Na farmě je chovají na trávě v pojízdných klecích takže vlastně na volno zatímco velkochov je horror, kterej ani nechceš vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
U nás ty větší i bez klecí. Tak velkého dravce, aby je chytil, tady nevedeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit