Moje levná cesta
- Fotoalbum (516)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Nn, ryby jsou pro mě asi jediné. Pokud nejsou moc tučné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
A byla jsi s tím u dr.? Je to dost neobvyklé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
To si ani nedovedu představit. My máme černý, zelený, 2 druhy ovocného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka já jsem letos neuchránila jediný salát. Sežrali mi sadbu i v truhlikach, svině klouzavý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Kupujeme domácí výpěstky místních. Mám záměrně fb stránky okolních obcí. Tak jsem si našla i pána, který prodává brambory průběžně i v zimě a žije ve vedlejší vesnici. Jinak máme ve městě většího zemědělce, kde se dá koupit. Na podzim v jiné vedlejší obci je zemědělec. Ale dávám přednost první těm menším zemědělcům, ať si něco vydělají. Takový sousedský prodej, když mají víc. Loni jsme k němu jeli pro 25 kg pytel pár dní před Vánoci. Pak v únoru u stejnrho. Má celou zimu na prodej.
Tento týden byl na fb inzerát švestky právě takhle ve vedlejší obci. Než jsem si toho všimla, už bylo prodáno. Ale co chvilku někdo nabízí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tedy domácí brambory máme taky, ale máme jich málo (hodilo by se nám víc ale nemáme místo na uskladnění). My máme domácí zdroj, ale tedy jinak je prodávali vedle ve vesnici zemědělci.
A nedávno tu někdo psal, že k čemu sklep, že dneska už všichni brambory kupují po pytlíčkách tak k čemu sklep
My tedy brambory měli doma právě vždy ve sklepě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Jo. 30 tunaku,20 x sardinky. meloun, broskve, mango, papaya, hrozno. Rajcata, papriky.15 druhu caje.15× testoviny. 10× pesto. 2 kila syru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Kupujeme 100 kilo pro 3 rodiny. Brambory jen domaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit