Moje levná cesta
- Fotoalbum (517)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dnes už do obchodu půjdu, ale tím, že jsem včera nemusela, vychází mi útrata na den 97,– Kč ![]()
Asi přejmenují diskuzi na 100,– Kč za den..
A pak, že to nejde i v dnešní době utratit málo za potraviny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Divokej krocan je zas o něčem jiným, stehna jak závodní slepice, vlastně se z něj dají jíst jen prsa.
Neužitečná informace pro dnešek: Ben Franklin prosazoval divokého krocana jako symbol USA ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak dneska k snídani ovesná kaše s jablkem, k obědu treska na másle, brambory, rajčata. Odpoledne, spíš večer, dorazí dcera, tak něco vymyslím. Asi cuketový nákyp se sýrem. Nebo možná kulajdu s vejcem, pokud nebudu líná vyrazit pro bezlaktózovou smetanu. V mezičase na zahradě víno a ostružiny. Letos je víno opravdu dobré, jen ty hrozny jsou menší než obvykle. Cukety (naše) už nebudou, včera jsem sklidila poslední a keříky vytrhala.
A ne, nevím, co od neděle do dneška jedla.
Fakt mi to nevolala. ![]()
Nic moc dělat nemůžu, od pondělí mám neschopenku, byla jsem šikovná a minulý čtvrtek jsem si prořízla hnusně nehet a bříško na levém palci. Od pondělí mám neschopenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Já myslela, že v těch klecích jsou, aby je nechytili dravci. Ne divoké krocany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Neznáš? Babička, vlk, myslivec, holčička v červeném? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Tu snědla Karkulka cestou. A vypila víno. Ona byla hrozná. Pila, kouřila, odmlouvala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tak ve dvou to asi jde
Nechceš poslat ty moje 3 nenažrance?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Tak hlavně, že v těch USA je všechno skvělé. Hlavně ty látky v zemědělství, chovu zvířat, co jsou v EU už dávno zakázané
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
No právě. Až se zima zeptá, cos dělala v létě.
Na zabijačku je ještě brzo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit