Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21900
7.9.26 17:45
@Hera01 píše: Více

Kdyby napsala voskovky, tak týden stačí, ale kytara? Tu nekoupíš na každém rohu a v každém eshopu. Navíc ji musíš vybrat, pokud nemají napsanou konkrétní. A pokud mají konkrétní, tak o to je těžší je najít obchod, kde ji mají skladem a s dodáním do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
7.9.26 17:48
@malákráličice píše: Více

V době internetu a eshopů mi to přijde úplně v pohodě. A když to někdo nezvládne, tak dokáže zdůvodnění napsat učiteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44299
7.9.26 17:49
@malákráličice píše: Více

Jsou takové, které to koupí cestou z práce, a ještě to stihnou za 5 minut, aby jim zbylo dalších 10 na Kaufland.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44299
7.9.26 17:53

Já tedy moc stres se začátkem školy nepamatuju, ale u nás stačilo zajít do místního papírnictví a říct, že chci sešity pro třeba pátou třídu a obaly na učebnici…
Starší si to pak pořizovali sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
7.9.26 18:03

Navíc bych tedy čekala, že druhák na střední škole už zvládne výběr sám, nebo alespoň nějaký před výběr a já to jen zaplatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21900
@Havlova píše: Více

Bohužel jsem taaaak mizerná matka, že mému dítěti nestačí dvoje tepláky. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109450

My mame v praci ted veselo se studentama atd
Ted to tu zablokoval tatinek tri holcicek asi na hodinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.9.26 18:12

@malákráličice pokud je k tomu doporučení stačí ti to koupit online. Taky jsme takhle kupovali. Problém by pro některé mohly být finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44299
7.9.26 18:17
@Venetia píše: Více

Co tam dělal? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44299
7.9.26 18:18
@Snopy123 píše: Více

Právě. Přes prázdniny by mohli klidně sehnat hranou. Často mívají lepší zvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
7.9.26 18:20
@Kelsey1 píše: Více

Teda za je dobrá. :nevim: Takhle narychlo a rodiče starejte se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17574
7.9.26 18:36
@Hera01 píše: Více

My máme už přes dvacet let dva keře a každý rok velká úroda, u nás je tato buchta hodně oblíbená, rybíz taky dáváme přes zimu do smoothie, palačinek, ovesných kaší, apod..
V zimě na sto procent lepší než mandarinky, pomeranče a citrony..
Co se výživové hodnoty týče…
Tak ať se daří při pěstování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.9.26 18:51

@Havlova My jsme tedy měli doporučení od učitele kterou a upřímně na to co brnkaly na pedáku ty 2 roky nebo kolik to stačilo. Oni tedy měli flétnu, kytaru a klávesy jako nástroj. Nevím jestli jinde to je jinak.
Ale jo mohla to dát dříve to nepopírám, ale zase pokud neřeší finance tak není nereálné kytaru sehnat i za týden.

Příspěvek upraven 07.09.26 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109450
7.9.26 18:58

Spatne koupil jizdne.. Úplně to pomotal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.9.26 19:08

U nás v pokrokovém papírnictví stačí poslat ten seznam emailem a pak si to jen přijít vyzvednout :-) + tam doneseš učebnice a oni ti to obalí :mrgreen:
Jak dlouho mají ty seznamy netuším, ale učebnice pro všechny jsem tam už obalovala. Přesněji donesla jsem krabici učebnic a po tréninku se tam pro to zastavila.

Já si pamatuji jak maminka kupovala nám věci do školy. V sprnu dle seznamu jsme naběhli všichni snad do jediného papírnictví na náměstí tam koupila naprosto vše včetně penálu a my si to pak odpoledne krásně rovnali do desek a tak :-)
Cestou zpátky nám koupila bačkory a boty na TV (opět asi jediná obuv v malém městečku) a bylo vymalováno. Jo pak ještě tedy nám dělali průkazky na autobus, když jsem dojížděli.
Ale taky si nevybavuji, že by z toho měla drama. Drama byly finance, táta vždy nadával kolik to stojí :-) :lol: a baterkový bio otec se na tom odmítal podílet.

Příspěvek upraven 07.09.26 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat