35+2tt posličci

11
15.8.21 18:57

35+2tt posličci

Ahoj holky, chci se zeptat máte někdo zkušenost?
Dnes jsem 35+2tt celý víkend mám sem tam bolesti jako před MS (podbříšek, i bedra) a tvrdnuti břicha. Tvrdnuti břicha mám už od 20tt, momentálně častěji a delší dobu. Od 31tt zkrácený čípek, v 34tt na zastavení kontrakcí a podání kortikoidu. Minulý týden jsem byla na kontrole a čípek už prý nemám žádný a hlavička je hodně dole.
Myslíte, že se může blížit předčasný porod?
V nemocnici říkali, že přijet až když budou bolesti na rozdýchávání, nebo pokud praskne voda nebo krvácení. Že miminko je připravené, tudíž by nechali porod už běžet

Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18177
15.8.21 20:18

Hele, můžou to být poslíčci, může Ti být hůř z vedra a může se rozjíždět porod, zvlášť když už ho jednou rozháněli… Buď připravená na všechno a kdyby se Ti cokoliv nezdálo, jeď do porodnice, i kdyby to mělo být zbytečně. A neboj se, je sice brzo, ale kamarádka rodila ve stejném týdnu a má velmi šikovné a „hotové“ dítě. V nejhorším jen budeš máma o něco dřív. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
15.8.21 21:07

Jsem na tom stejně, aktuálně 32+6. A už jsem kortikoidy měla podané a kapačkama rozháněli v 30tt.
Mám kolikrát za den bolesti, jak je malá natlačená dolů a hodně se hýbe, pichlavé bolesti čípku a břicho mám tak do 10 tvrdnutí za den (mám pocit, že některé ani nezaregistruji).
Taky mi bylo řečeno, že do nemocnice při častém tvrdnutí, krvácení, prasknutí vody nebo silných bolestech..

Pokud se ti cokoli nezdá nebo bolest/tvrdnutí neustupuje, tak bych pro svůj klid na pohotovost určitě jela.
Já už měla jednou takové nutkání, že pojedu, protože jsem měla bolesti, ale během hodinky začaly ustupovat a zatím se zase držíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.21 21:35

Holky, hned potom co jsem dopsala tady příspěvek, tak jsem byla na záchodě a odešla mi hlenová zátka, nebo alespoň část.

Raději jsem skočila na kontrolu, říkali že to byla ta zátka. Že bolesti a tvrdnuti jsou teda normální, že to asi bude dřív ten porod, že mám i starší placentu, že takovou mají kuřačky (já nekouřím) takže už je zralá a připravena.
Ted už jen čekat, kdy se porod rozjede, jestli dřív nebo na termín :P říkali, že to nemusí být nutně predčasny porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.8.21 21:56

@Sara9999 Tak se drž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie