36. tt - cytologie a špinění

518
16.8.13 14:25

36tt-cytologie a spineni

Zdravicko, delali mi vcera cytolku(pred pul rokem to prej blbe vyslo) a porad jeste trochu spinim :nevim: Dnes jsem 36+4tt a od vecera mivam obcas bolesti jako od MS..Myslite ze je to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.8.13 14:32

@Lucyje83 pokud váháš, zajeď do porodky. Může být ok, mohl se podráždit čípek, ale řeknou Ti to u dr :think: zkus tam nejdřív zavolat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.8.13 14:34

@martina.se no budu se max spolehat na tu porodku, pac muj gyndar tam dnes prej neni :think: ale taky doufam ze to nebude nic hroznyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
16.8.13 15:01

Nic hroznýho to asi nebude. Já bych počkala, možná máš podrážděný čípek. I kdyby se ti rozjížděl porod, tak to v týhle fáci už není žádná tragédie a nechají tě porodit. Buď to ustane nebo porod poznáš. Ale jestli chceš mít klid, tak v porodnici tě určitě vyšetří. Akorát ta cesta a čekání, jestli za to stojí.

A teda nechápu, proč ti teď dělal cytologii a vůbec do tebe sahal… Taky to mohlo počkat po šestinedělí, to už máš za pár.

• Citovat
  • Upravit
22614
16.8.13 15:30

Já špiním vždycky po kontrole u dr, už od začátku těhu :roll: Takže to špinění může být od toho, jak ti podráždil čípek.
Ty bolesti - ty mívám po cytologii vždycky taky, i jako netěhule. Ale u tebe to můžou být i poslíčci nebo i porod, což v tvém týdnu není žádná tragedie ;)
Každopádně pokud si nejsi jistá, tak jeď na pohotovost. Já bych nejela a ještě počkala, co se bude dít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.8.13 16:21

Taky zatím vyčkávám :lol: ale nastetsi se to trochu zklidnilo.
jinak sem taky nechapal proc mi ji dela ted a nepocka po sestinedeli-prej musi po pul roce, protoze to vyslo nejak blbe nebo co, v prukazce mam napsano HSIL a jiny zkratky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí