Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravicko, delali mi vcera cytolku(pred pul rokem to prej blbe vyslo) a porad jeste trochu spinim
Dnes jsem 36+4tt a od vecera mivam obcas bolesti jako od MS..Myslite ze je to ok?
@Lucyje83 pokud váháš, zajeď do porodky. Může být ok, mohl se podráždit čípek, ale řeknou Ti to u dr
zkus tam nejdřív zavolat ![]()
@martina.se no budu se max spolehat na tu porodku, pac muj gyndar tam dnes prej neni
ale taky doufam ze to nebude nic hroznyho..
Nic hroznýho to asi nebude. Já bych počkala, možná máš podrážděný čípek. I kdyby se ti rozjížděl porod, tak to v týhle fáci už není žádná tragédie a nechají tě porodit. Buď to ustane nebo porod poznáš. Ale jestli chceš mít klid, tak v porodnici tě určitě vyšetří. Akorát ta cesta a čekání, jestli za to stojí.
A teda nechápu, proč ti teď dělal cytologii a vůbec do tebe sahal… Taky to mohlo počkat po šestinedělí, to už máš za pár.
Já špiním vždycky po kontrole u dr, už od začátku těhu
Takže to špinění může být od toho, jak ti podráždil čípek.
Ty bolesti - ty mívám po cytologii vždycky taky, i jako netěhule. Ale u tebe to můžou být i poslíčci nebo i porod, což v tvém týdnu není žádná tragedie ![]()
Každopádně pokud si nejsi jistá, tak jeď na pohotovost. Já bych nejela a ještě počkala, co se bude dít ![]()
Taky zatím vyčkávám
ale nastetsi se to trochu zklidnilo.
jinak sem taky nechapal proc mi ji dela ted a nepocka po sestinedeli-prej musi po pul roce, protoze to vyslo nejak blbe nebo co, v prukazce mam napsano HSIL a jiny zkratky…