Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, rada bych vas poprosila o nejakou babskou radu…jsem 21tt, ma doktorka ma dovolenou a na pohotovost se hnat nechci… uz tyden me trapi neprijemny palivy, rezavy pocit ‘tam dole‘, jako by kolem posevniho vchodu… a mam tam dost sucho, zadny vytok…:( nevite co s tim? je to nejaky mykoza nebo zanet? setkala jste se s tim nektera?
@katuska_m asi bych upalovala na pohotovost. může být cokoliv a např zánět může ohrozit i dítko - vyvolat předčasný porod ![]()
@katuska_m taky bych jela..než si to pak vyčítat, radši budu za hysterku..
Může to být zánět a s tím bych si asi radši nezahrávala. Nemusí se stát nic, ale taky může vyvolat předčasný porod ![]()
Asi kvasinky nebo jiná infekce. Na pohotovost si určitě zajeď co nejdřív, ať se to přeléčí. Neboj, má to spousta ženských i během těhotenství, ale fakt je potřeba to přeléčit, aby se infekce nedostala k plodovým obalům.
Naváhala bych a jela bych… ja to mela od ledvin, porad jsem si rikala ze to nic neni a vytrpela si svoje!
Dekuju vam za rady, diky vam jsem teda neotalela a sla na pohotovost… mam zanet, posevni vchod zarudly a uvnitr taky, dostala jsem tabletky… tak snad to nemuze ohrozit miminko!!!
Ale to chovani sestry…katastrofa! dovolila jsem si obtezovat v patek ve dve… vyslech typu proc nejdu ke sve mudr., nebo tedy k jejimu zastupu… no hruza