Bolest při předklánění

Lucie12345
15.8.13 19:54

Bolest při předklánění

Ahoj všichni, prosím vás.. jsem teď 17tt a začalo mě píchat v břiše. Přišlo to včera, když jsem utíkala za mužem s telefonem, doběhla jsem a začalo mě píchat v břiše a pořádně to nepřešlo. Dnes mě píchlo občas při chůzi a tak, ale teď navečer mě pokaždé píchne v břiše, když se předkloním nebo když udělám nějaký takový prudší pohyb. K doktorovi jdu příští úterý, rozhodně nechci panikařit a hledat za tím hned něco špatného, ale je to přece jen pocit, který není příjemný a bojím se, že se v břiše něco děje… Máte některá zkušenosti, nebo víte, jak mi nějak poradit? Mám si zavolat k doktorovi nebo je to v těhotenství normální? Děkuju moc za všechny odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
15.8.13 20:01

@Lucie12345 myslím, že ti v břiše roste dítě, to bude to divné co se tam děje :think:

já si myslím, že je to naprosto normální, ale pokud se ti něco nezdá tak zavolej doktorovi a on si tě pozve. na dálku opravdu těžko radit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
15.8.13 20:14

Já celý druhý trimestr kvůli píchání v břiše vůbec nemohla chodit rychle. Jakmile jsem přidala do kroku, hned jsem měla skoro křeče. Bylo to jen rozpínání dělohy, nic se nedělo. Bylo to hodně nepříjemný, chodila jsem skoro ohnutá a pomalu, ale později to přešlo. Teda ne že bych pak mohla chodit rychle, měla jsem tam dvojčata, tak jsem se spíš jen tak pomaloučku kutálela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie12345
15.8.13 20:49

@Lucink-a děkuju moc, uklidnila jsi mě :) já jsem opravdu nechtěla plašit, ale říkala jsem si, co kdyby něco.. ale jsem teď klidná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky